|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Meni nije stigla i cekat cu do kraja m, a ako nedođe odo po nju |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | ||
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Postoje vjerojatno neki prioriteti/uvjeti da dobijes novu SIM karticu; ako ti mob ne podrzava 4G neces ju dobit, ako si noviji pretplatnik (zadnjih 8mj) onda vec imas kompatibilnu karticu, ako si izvan sireg ZG podrucja onda vjerojatno jos nisi na redu, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Banned
|
Da? Pa po tome bi trebao dobit prvi. Pretplatnik sam kod njih 8 godina, poslovnjak, i imam 4G telefon. U centru ZG-a! Ocito to nije tako! Tak svejedno prijeci cu na drugu mrezu bas radi 4G-a! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Guest
|
ja je dobio a koirstim nano sim..moram opet do tele 2 centra da mi je odrezu..:/ |
![]() |
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Pogledaj SIM jos jednom pazljivije, jer svima koje znam (njih desetak) su poslane univerzalne verzije kartica, tj regular+micro+nano, samo ih treba izvadit/istisnut iz plastike. Na prvi pogled se ne vidi gdje su rezane, ali cim ih malo svines pojave se crte po kojima se dijele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
pozdrav! je li zna netko kako postaviti postavke odlaznog servera za tele2 za mobilni internet? naime mailovi mi stižu uredno, ali poslati mail nikako ne dozvoljava. njihove postavke bi trebale biti po njima: smtp server mail.tele2.hr login required nije potreban,kao security type none, a server port bi trebao biti 25. nikako ne mogu poslati mail, stalno javlja obavijest. "cannot connect to mail server to verify your account information. your server is not responding." mobitel je htc butterfly. inače fiksni provider mi je iskon tj. carnet, tek kad se spajam na kućni wifi bez problema ide mail, samo se promjeni naziv servera u mail.duo.carnet.hr. zovem tele-2 support, oni tvrde da su postavke u redu, i da ne znaju što šteka. probao sam i neke druge portove kao 465, 587, ali bezuspješno. je li možda netko zna kako se to pošteluje? hvala!
![]() |
#1329 |
Guest
|
Je u pravu ste..uspio sam ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Frend dobio novu SIM karticu. Stavio SIM, ukucao pin i ne radi ( nema signala ), nemoze uspostavit poziv, internet itd. Jednostavno ne radi. Vratio stari radi bez problema. Ima netko ideju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Banned
|
Dobio jucer karticu za jedan broj! Sad mi daj 4G |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Tele2, koji su to mozgovi... Jučer me zovu na moj broj moba koji je bio u Tele2 mreži od 07/2009 do 05/2013. Dobar dan, dobar dan. Oni: "Evo, vi ste nekad bili naš pretplatnik." Ja: "jesam." Oni: "e, saćemo vas mi dopeljat natrag (smijeh)." Ja: "načisto sumnjam al ajde..." Oni: "na kojoj ste sad mreži i jeste li pre ili post paid i jeste zadovoljni?" Ja: "bonbon, postpaid, prezadovoljan." Oni: "koristite li 4G?" Ja: "ne. ne treba mi." Oni: "aha. a koji top mobitel vas zanima?" Ja: "do izlaska galaxy S7 niti jedan." Oni: "ni jedan?" Ja: "baš nijedan." Oni: (više ne zna lik kaj bi pitao) "a jel planirate se vratiti na Tele2 mrežu? Imamo zbilja široku paletu dobrih tarifa i uređaja (krene nabrajat bjesomućno) pa bi vjerojatno našli nešto za sebe. biste li se opet odlučili za Tele2?" Ja: "ni u ludilu." Oni: "zašto?" Ja: "zadovoljan sam ovime što imam. budući ovaj razgovor ne vodi nigdje, hvala vam što ste me zvali i molim Vas da me više ne zovete. izbrišite me iz sustava ili napišite opasku - neće nikad više preć na Tele2." Oni: (kenj kenj)..."u redu gospodine, ugodan dan želim." Ja: "također i doviđenja." Ovo još nisam doživio od nijednog ISP-a. Bilo je davanja guzice na istecima ugovora kad se prelazilo, ali da me zove bivši ISP kojeg sam otkantao pred 3 godine... Strašno kakvo je to lešinarenje i parazitiranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Banned
|
baš sim akrtica ili ono gdje pišu pinovi? Ak je ovo di su pinovi to sam bacil u smeće ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
O, iznenadio bi se. Prebacio fiksnu s HT na Optimu prije nekih 5 godina, u zadnjih godinu dana me se sjetio Iskon, na kojemu nikad nisam bio, te T-com s nemoralnim ponudama u stilu "pa niste normalni što plaćate kolko plaćate". Svi to rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Stvarno evo majke mi nisam znao... Velim, znam da cvile kad odlaziš, ali da te nakon 3 godine zovu natrag i to 3 godine kaj koristiš 4G (ili imaš mogućnost u mreži), oni te zovu natrag sa velikom vijesti kako od 01.02 će tek imati 4G ![]() Znam, gaze ih nadređeni, prete otkazima i to, ali mislim stvarno, zar misle da će netko popušiti takve priče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
No rekao sam joj ako vec zeli taj iPhone, kupim joj ga preko oglasnika. Pod ugovor, a posebice sa teletinom vise ne ide. I tako i bilo. Samo sam ju zajebao za iPhone ![]() I nju su u par navrata zvali da se vrate. Nemam pojma sta su joj obecavali, znam samo da je losa u odhebavanju istih, jer imala je 3-4 poziva sigurno. Osobno bih to kao i ti rijesio u jednom pozivu.
![]() |
![]() |
#1344 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Meni je Tele 2 odlican,mjesecno za 35 kuna dobijem 3 gb neta i 1000 minuta razgovora prema svima.Bon kupim elektronski tako da dobijem i bonus koji mi sluzi za uspostavu poziva.3g signala svugdje jer imaju roaming sa THT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Banned
|
Meni ping na 4G 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Baš sam obratio pažnju zadnjih dana na signal, i moram priznati da u velikoj vecini imam 4G signal gdje kod sam. Putujem KT-ZG svaki dan i gotovo da nema mjesta di mi nije 4G. Gotovo za ne povjerovati. Još da pokriju tako voice signal, i to bi bilo to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|