|
![]() |
#1771 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ima li tko iskustva s USN proteinima, na akciji su 260kn za 2kg? Trenutno godinu dana gutam ove jeftine myprotein i mislim da je vrijeme za promjenu.
![]() |
#1772 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Ja koristio prije, za pare za koje sam platio to, okej, inače mi nije baš nešto bilo. Šta ti smeta kod MP-a? Dosta sam se naslušao u zadnje vrijeme da opadaju s kvalitetom svojih proizvoda. EDIT: LOL na tekst o ovim proteinima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Mother Russia
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sine ja ne vježbam i rekord su mi 12 palačinki sa nutela/domaći pekmez kombo (kao desert) ili 12 jaja kajgana bačenih na prepečenih 20dag špeka i masnoće istih skupa sa jedno kilu salate sveježe ili 6 sarmi šake veličine sa jedno kilo krumpira na pire ![]() slabe su ti to isprike ![]() međutoa samo da znaš kako više od 3 slajsa pizze nemrem pojest... ne znam zašto, ali nemrem... mora bit da je do nevježbanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 | |
Mother Russia
|
Citiraj:
Kakve isprike bogati? Je*em mu život, jedem 7 puta dnevno, preko 4k kalorija (čiste hrane), ovo ostalo ne računam haha. Kru' te neće, kakvu to masu radiš, spremaš zimnicu, a? Kajganu mi ne spominji, ne mogu je smisliti više. Samo na oko u deci ulja ![]() ![]() Pizza mi nikada nije bila nešt' posebno, pojedem i tjt, meso je meso, i njega guštam haha... EDIT: lijepo je nakon dugo vremena vratit se tu na forum, bogami. Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 11.12.2015. u 11:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
Mother Russia
|
Citiraj:
![]() Uj kruha ti, daj pošalji toga malo putem Ljubljane, zafalilo mi normalne hrane! HAHAHA kakvi k nečural, jesi lud ti? Btw. http://prntscr.com/9cpwq7 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Mother Russia
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Premium
|
Đizs momci, ovo je već poprimilo ozbiljnu hranidbenu dimenziju ![]() Iskreno, ne osjećam se više ok s tim proteinima. Jednostavno je razlika kad probam ON od frenda i kad progutam ovo svoje. Zbilja nije mi više taj MyProtein kao nekad. Imao sam više volje/snage prije nego sad. Pa tražim drugo rješenje, a opet da nije preskupo.
![]() |
#1784 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Dobro i ti sad uspoređuješ kruške i jabuke. Postoji i razlog zašto su ONovi toliko skuplji od myproteinovih ![]() ![]() No, to da su pali u kvaliteti stoji...
![]() |
![]() |
#1786 |
Mother Russia
|
Yep. Dosta su poceli fušati na kvaliteti svojih proizvoda, od toga da okusi nisu isti - kupis cokoladu dva puta, dva puta je razlicitog okusa do toga da nekada ima manje proteina od onoga sto pise na pakiranju. Tako do ide kada hoces sto vise para a sto manje ulaganje, jbg. Uzmi, probaj USN, kazem, nije los za te pare, jedino sto nigdje ne pise koliki je omjer koncentrata i izolata kada kupujes te mikseve pa ni ne znas sta dobivas, ali to te ne bi trebalo previse brinuti. Ja trenutno imam neko sponzorstvo od strane THE Nutritiona pa cu krenuti isprobavati njihove proteine, bas me zanima kakve su oni kvalitete, je probao tko proizvode? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da li je ovaj forum još aktivan? http://teretana.net/forum/ (stranica mi ne radi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
izgleda da ne...vec mjesec (i pol?) dana ne radi, a bio mi je redovito stivo, malo zeke, malo training logova, Gogi, WYHI...ali bit ce da je propao.. na "crveni" foruN mi se neide
![]() |
#1789 |
Mother Russia
|
Onaj osjećaj kada te cimer koji nikada nije vidio uteg ili kontroliranu prehranu krene gnjaviti o istome. Ja mu moram napamet govoriti koliko šta ima kalorija i tražiti tdee zato što mu je teško guglati... oj majko sveta Proteini su steroidi. Isuse ubij me. Ubije me odmah sada. Pa kako? Pa zašto? "ja mislim da su svi ovi sa youtube-a na proteinima" "ja ne želim to" "neću te prahove proteine piti, to su mi rekli i doma, da je to loše i da mou završiti u zatvoru zbog toga!" Ima sreće što mu nije doletila jedna šamarčina... majko tužna |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Mother Russia
|
Yup 5g je kao standard. Iako mozes i vise ako hoces, neki kao uzimaju 5g ujutro sa svom ostalom kemijom i 5g nakon treninga ali to je cista reklama proizvoda. Iako, bilo bi jos i najbolje, 7-8jedinica inzulina, pa jedan lijepi shake i onda nakon treninga shake za kreatinom/bcaa/glutamin i ostale pi*darije, pa da vidis kao sve ode u misic! 😀 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1794 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
naravno, s pol kile dextroze u sejku da nebi pogino ![]() mislim da bi poslje tog svima preporucivao kreatin! Radio bi kao lud!
![]() |
![]() |
#1796 |
Mother Russia
|
Hahahahahaha, ne bas pol kile, ali ajde, nekih 70g i neki sokic jos da se nadje! Hahaha zamisli reakciju koju bi ljudi imali na kreatin i punjenje u misicima... Jos dodaj par jedinica GH-a da ostanes lean i to je to http://www.24sata.hr/zdravlje/jeo-je...acebook+status komentari <3 Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 16.12.2015. u 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Premium
|
Eo probao sinoć prije spavanja, 5g s vodom. Popio. 15 minuta poslije mučnina. Zaspao. Jutros, pomiješao s wheyom, također 5g, popio. 20ak min poslije - mučno. Baš mi nije suđeno. Treba li neko vrijeme tijelu da se privikne na unos kreatina ili je to reakcija koja mi govori "bro nije to za tebe"?
![]() |
#1799 |
Premium
|
Samo mučnina. Traje oko 15-20 min, osjećaj stezanja u grlu, kao da ćeš povratiti i nakon toga sve ok. Probat ću još sutra, čisto da vidim da nije neka prehlada ili nešto treće u pitanju. A inače nisam "mali od mučnine".
![]() |
Uređivanje | |
|
|