|
![]() |
#1951 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A kaj reć osim da Nokia/MS svaki njihov fon je od plastike, tak da se tu ne treba isčuđavat, bome da je od aluminija il stakla cijena bi bila drastično veća, pa pogle gore nabrojane modele iz aktualnog tabora koje imaju cijene, izuzev G4 koji je plastični odnosno kožni i on ima realniju cijenu naspram razvikanih.. Osobno, bolji mi je plastični neg alu il staklo.. Naravno ak nekom smeta plastika, pa onda sigurno nebu kupoval L950.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
830, 925 i 930, svi su s metalnim okvirom. Minus je to što se na metalnom okviru svaka ogrebotina vidi, tak da ja svoju 830 od prvog dana držim u TPU masci. Plus je što izgleda bolje, i daje neki premium osjećaj kad ga držiš u ruci (ako nije u masci ![]() Za razliku od 830, G3 ne držim u nikakvoj masci...bikoz plastika.
![]() |
#1955 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Frend mi donio svoju 640 pa sam usporedio kameru s onom na 925 (Zeiss, OIS). Dakle 925 u uvjetima slabije ravjete (umjetne rasvjete, indoor fotka, auto mod) daje malo vjernije boje (ali to se da korigirat) a detalji praktički isti. Vani su fotke gotovo identične. Video nisam uspoređivao. Uglavnom kamera na 640 je vrlo ugodno iznenađenje pogotovo ako se uzme u obzir da nema OIS ida je manji senzor od one na 925. Fenomenalno. Odličan su posao odradili sa tim telefonom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
Premium
|
Par fotki sa lumiom 950.. Ekipa je vec nabavila prek operatera AT&T http://www.wpnovosti.com/2015/11/nak...m=facebook&m=1 https://onedrive.live.com/?cid=5c2d1...CxPTCvVbSTPW3I Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 19.11.2015. u 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ček, jesam ja to dobro razumio - oni trenutno prodaju telefon sa beta verzijom Windows Phone 10? Iako mi fotić ne igra nikakvu ulogu kod telefona, moram priznat da fotke stvarno izgledaju odlično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() Tako da, looks good. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
S tim da L550/950/950XL dolaze sa 10586.0 dok Insideri imaju 10586.11 ![]() Uglavnom da, 10586 je RTM build za desktop, Xbox i phone ![]() ![]()
![]() |
#1962 |
Premium
|
https://onedrive.live.com/?cid=164cf...7D396CA9B8!119 Evo fotki, 808 vs 950 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Malo sam zbunjen. Znači ovo je RTM verzija, ali nije još dovršena skroz ili što ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Omicron Alpha resident
|
Razočaran sam. Sve dobro u Lumiama je ili nestalo (dizajn hardvera i OS-a) ili ostalo isto/konkurencija je sustigla (kamera) dok sve loše (kvaliteta izrade, hamburger meniji, nepouzdanost fičra) je ovdje očiglednije. Continuum je jedina stvar koja mi se čini izuzetno korisna i dobro izvedena. Sve ostalo je meh.
![]() |
#1969 |
Premium
|
A gle dok je MS spavao naravno da je konkurencija ostrila nozeve, ovo je sad rezultat toga.. Na stranu da je 950 los, naprotiv, pun pogodak, a kamera je opet digla ljestvicu, samo kaj, ostavlja gorak okus u ustima, dizajn uredjaja i sam OS, al boze moj, pa za to se odavnina znalo, da je android u pitanju, punili bi sve novinske stupce.. A ovak, sa 1.7% korisnika, tesko da se njihov glas da nadmasit od androida koji ima visokih 84%.. Opet tu je sad "novi" OS, pa vrijedi mu dat sansu... U ocima drugih ljudi, minus joj je dizajn i OS, sto se tice hardvera tu nema zamjerki.. Ne kuzim bas neko razocaranje, kad se vec znalo kak bu bil dizajn... A trazim alternativno rjesenje, dost mi je lagano androida, kolko je dobar, tolko je los... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1971 |
Omicron Alpha resident
|
Imao sam realna očekivanja ali me je ovo definitivno najviše (neugodno) iznenadilo. Znam da je u pitanju novinar sa Verge-a kojeg nitko normalan ne uzima za ozbiljno ali ovo je ipak nekaj drugo.
![]() |
#1972 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Premium
|
Looks good to me... da budem iskren, tolko sam zadovoljan sa 640 (sto se tice dizajna i plasticky osjecaja u rukama) i sa zadnjim updatom na Win 10 da sad cekam da Acer izbaci Jade Primo pa da vidim sta bi uzeo kao postenog nasljednika za 640 nekad poslje nove godine... Ako je 950 na razini 640, sa boljim hardwareom, ja i vise nego zadovoljan... kad vidim kolko ljudi placu kad im se rascvjetaju (pa makar spontano poput Nexus 6P) high end metal+staklo uredjaji, ja i vise nego sretan sa komadom plastike koja se uz to da zamjenit ![]() A recenzija na Verge-u, lol... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Premium
|
Ma ovaj Verge je banana.. Da je ajfon u pitanju recenzije ne bi ni bilo neg bi samo u kratkim crticama, a ocjena bi bila 10.. @viper, 950 je trenutno u prodaji, XL valda jos nije na redu, al doci ce ubrzo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Koja ce verzija biti dostupna za konkretni model, ovisi o datumu izlaska i sigurno ce biti nadogradjena u odnosu na trenutnu RTM verziju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Složio 3D printer, pa sam si složio i nosače za Nokijin bežični punjač. Nema da mrdaju više ![]() Klik za fotku
![]() |
#1979 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Sve ove recenzije L950 do sada su negativne. Kazu da se telefon dosta grije, da Windows mape lose rade, da je iris scan spor ili da ne radi (ovo kaze recenzent sa jakom dioptrijom, doduse), da je battery life tek prosjecan. I ono sto je zajednicko svima - da nema aplikacija, te da su i one koje imaju nekvalitetne. Ja furam 10586 na L920 i osim prilicno loseg battery life-a, telefon odlicno radi, nikakvih vecih bugova nisam vidio. Racunam da ce MS dosta doraditi W10M u narednim mjesecima, nadam se da vec rade na Snapdragon 820 nasljedniku, da ga sto prije predstave jer ne valja toliko kasniti. Nije da W10M treba jak cpu, nego nek se nadje. ![]() I stvarno se nadam novim uredjajima sa 5" 1080p ekranom, 2GB rama i midrange Snapdragon 615 procesorom, to bi bilo sigurno trazenije od 950/950XL. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|