|
![]() |
#3454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Treba još nanovo pokrečiti jer smo imali radove pa se nešto boje sljuštilo http://www.pohrani.com/f/3i/Q6/2LXyK...026-111356.jpg
![]() |
![]() |
#3458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni čak nije to, nego što su miš i tipkovnica nisu na istoj udaljenosti, a lako moguće ni na istoj visini.
![]() |
![]() |
#3461 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: arrow. 30.10.2015. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3463 |
Premium
|
namjestio sam dpi oko 2cm u svim smjerovima tj koristim samo centar podloge tako da mi je i vise nego dovoljno te mi tako super odgovara i za gaming i za surf to je velika podloga (toliku uzivo nikad nisam vidio ![]() uzeo sam sharkoon shark force mis i preporodio sam se naspram onih jeftinjaka po 40-50kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#3464 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Tak sam i ja, meni je dosta radijus od kojih 15 cm za upravljanje mišem, ne volim kad moram micat miš ko da veslam ![]()
![]() |
#3465 |
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Hahaha rep up bro, žena bi me P.R.I.B.I.L.A. pa natirala da misec dana radim kućanske poslove - da ovakvo "šporko" rublje izađe u javnost ![]()
![]() |
#3470 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Hahahha, mene ima na par adresa pa se mogu uvik izvući da ne stignem na sve strane. Nekad kad bi mi mater upala u kuću slušao bi o tome tjedan dana, ipak je odustala nakon dugo vremena borbe ![]() I ovo je kreativni nered ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
To ti je neuredno? Kod mene tako izgleda nakon 2 dana ciscenja ![]() ![]() ![]() Moji su cistunci totalni. Stari carape slaze po vrsti (za odijelo, trenirke...) i po boji. Kosulje su mu slozene po boji, kao i majice. Cisce i uredjenije nego apoteka. Stara je jos gora od njega. A ja? Kao da nisam njihov. No ozenio sam curu koja je ista kao moji starci. Pa sam se sad prisilno naucio sklanjati iza sebe i pocistiti. No zato mi je ured i dalje totalna koma. I sad me to pocelo smetati pa barem jednom tjedno pocistim. Uzas na sta sam spao ![]()
![]() |
#3473 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3474 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Hvala ![]() To je bila starogradnja pa kad sam sve srušio sjeo za komp i iz glave nacrta u pola sata i ispalo kako je ispalo, jedan prijatelj iz djetinjstva ima firmu koja radi sa knaufom pa je i on dosta tu utjecao na kompletan stan sa svojim idejama.. Mileni i ja imam curu koja slaže točno kao i tvoji doma pa se brzo prilagodila meni, makar je kod nje još uvijek sve po špagi ![]() Plus ne znam koliko se vidi, sa lijeve strane komp stola je košara, moje najdraže biće koje pusta dlake većinom godine, usisavanje svaki drugi-treći dan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3475 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Jedna s joba, doma je puunoo neurednije ![]() Citiraj:
Kak bi ja htio takav komad svog bunkera ![]()
![]() |
![]() |
#3476 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Sto se tice zivotinja, na stranu zajebancija, no obozavam pse. Ali mi nikad ni jedan nije usao u stan/kucu. Niti ce dok sam ja ziv. Jos se sjecam svoje bivse. Kraljica je zivjela sama u stanu na krugama, a roditelji imali kucu negdje u zagrebu (zaboravio vec gdje). Hodali par mjeseci i doci ce ona jedan dan do mene. Pokucala, otvaram vrata kad njen pas s njom. Rekoh super, stavimo ga na balkon. Ali ne, on je jadan osjetljiv pa mora unutra (iako je ljeto!). Lijepo objasnio da nema sanse da mi hoda po stanu. Nakon par minuta kad je skuzila da sam mrtav ozbiljan otisla je i vise se nikad nije javljala na mobitel ![]()
![]() |
![]() |
#3477 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
127.0.0.1 - radim od doma ![]() ![]() Svi volimo obrijane ![]() P.S. Kakav ti to WiFi, antene kontra okrenute, ama nece lap ulovit signal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3478 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|