|
![]() |
#7112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Možda to što se neda zamjeniti baterija kad oslabi nakon godinu dana. I nevidim gdje ga ima za kupiti po toj cijeni kada se cijena uglavnom kreće iznad 140$. Njemu najsličniji je možda Lenovo A806, ako šta valja ? |
![]() |
![]() |
#7113 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svakom se mobitelu može zamijeniti baterija. Caka je u tome da ćeš se morati malo zaigrati alatom, a ne samo otvoriti poklopac i staviti novu bateriju.
#7114 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Iz EU skladišta je za 130$ (može i jeftinije) pa sam baš htio pitati ima li što oblje za taj novac jer ja nisam našao. http://eu.banggood.com/Wholesale-War...k-1004409.html
#7116 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#7118 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
#7120 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7122 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa nisu svi Cuboti loši, nitko nije ni pružio šansu njemu, ne razmišljate slobodno. Pa po specifikacijama, manje para, iz EU pa nema ni poreza (odmah -25% manje), ima bolji ekran... Po svemu ostalom kao Meizu m2 Mini, kvalitetu izrade još ne možemo reći jer nema recenzije no treba pružiti šansu.
#7123 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Što se tiče specifikacija i to naročito ovih kineza što nisu namijenjeni kineskom tržištu i ne podliježu njihovim propisima, samo bih rekao da papir trpi sve, ako se razumijemo. A da treba bit pozitivan i nadat se najboljemu, to podržavam ako je suma relativno mala. |
![]() |
![]() |
#7125 |
Guest
|
Što je najbolje, taj Cubot podržava B20, dakle 800MHz LTE. Well, wow, lol. |
![]() |
#7126 | |
Antimićanin
|
Nego, ZoPo... dugo su izdržali u Švabiji kao Zopo.de Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7127 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Po meni je bitnije gledati nekakvu kvalitetu pa onda karakteristike ipak servis nije unutar tvojeg prebivalista nego Bogu iza nogu, Kina. Jel mozda ima ko informacije koliko je kostalo slanje mobitela u Kinu zbog kvara ? Dali Xiaomi, Meizu i Lenovo i dalje sinonim nekakve kvalitete i softwerske podrske ili se to nes srozalo, pitam jer nisam u tim vodama ? |
||
![]() |
![]() |
#7130 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Mojem kinezu iz 2013. Li-Poly baterija drži skoro kao i prvi dan iako je prošla znači barem cca 500 ciklusa punjenja. I 6-7 sati SoT-a pa neću reći da je Samsung sranje. |
|
![]() |
![]() |
#7132 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Možda je malo prepotentno od mene, ali mislim da će se većina složiti da ne treba očekivati da će smartfonu ''do 900kn'' biti potrebno mijenjati bateriju nakon godinu dana, i to ne zato što bi baterija eventualno bila ispravna... Teško je očekivati da će najbolji smartfon tog ranga biti iskoristiv poslije dvije godine. |
![]() |
![]() |
#7134 |
Guest
|
@DANC ljudi kažu jedno, a ti i dalje tupiš drugo po svojem. Ne znam zašto su si neki utuvili u glave da su brandovi bog i batina naspram kineza. Pa i brandovi su kinezi. Uglavnom, meni se čini da ti ionako iovako nisi spreman za taj korak. |
![]() |
#7135 |
Antimićanin
|
Sunbriel... generalno nisi u pravu. Omašila si ceo fudbal. Samsung, Sony ili LG nisu "kinezi" ako su Made in China. Kao što ni SKF ležaji made in china nisu kineski ležaji. Dajte više shvatite to. Ako si ikada radila ili radiš u firmi koja nešto PROIZVODI (a da nisu plodovi pernatih životinja), znala bi što sve završni proizvod mora zadovoljiti da bi bio vrhunski. Jedne od bitnih stvari su kontrola kvalitete i aftersale support. Npr. jedan Sony ne možeš uspoređivati sa jednim Cubotom ili iNewom. Ili Samsung sa Elephoneom ili Zopom. Jer da možeš, onda nebi ovaj Cubot X16 koštao 139USD nego barem za koju stotaru više. Stoga, to nije rajčica i paradajz nego kruške i jabuke. Da izvedemo konkluziju: brandovi NISU kinezi. Samo su napravljeni u Kini prema specifikacijama branda kojem je HQ u Južnoj Koreji, Japanu, SADu... |
![]() |
![]() |
#7136 |
Guest
|
Promašio si i ti moju poantu. Htjedoh reći da ni brandovi nisu savršeni. Ljudi plaćaju tisuće za high-end Samsunge, sonyje itd. pa svejedno imaju masu problema. No phone is perfect. Ja imala Xperiju Z i na svu sreću je se riješila prije par mjeseci. Par puta morala mijenjati usb flap cover, battery cover, kamera je počela na više mjesta imati mrtve točke. Novac i brand ne garantiraju kvalitetu. Jedina bitna razlika je ta da ako kupiš ovdje, imaš garanciju. |
![]() |
#7137 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Da si uzeo kineza iz kine...da vidimo,bacao bi ga jednom,dvaput,triput ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7138 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Istina je negdje izmedju :-) Jer i kod brendova se u određenom (većem ili manjem) postotku plaća ime. I ništa više. Kao što me nitko ne može natjerati da uzmem neki garažni brend (s čim samo povećavam rizik od mogućih problema), isto tako me nitko ne može natjerati da iskeširam 4-5 tisuća kuna za brend telefon s jamstvom (jer tolika cijena mi ne opravdava bezbrižnost). Zato se trudim naći neku zlatnu sredinu, a to je po meni brend kinez. Rizik i dalje postoji, ali je ipak manji u odnosu na garažne brendove. Ovo govorim iz iskustva, do sada kupljena 3 uređaja, i svi rade besprijekorno. Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 25.10.2015. u 08:05. |
![]() |
![]() |
#7139 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Kupim Mi4 na gearbestu za 1500kn pa ako i crkne poslat cu ga u Kinu i to ce me kostat 500kn.dobit cu ili novi uredjaj ili ce ga popravit. Taj isti Mi4 podere u svakom smislu Sony M4 Aqua koji u Neutrinu kosta 2160kn,ali ima 2god.HR garanciju. Ja biram Mi4,ali to sam samo ja ![]() |
![]() |
![]() |
#7140 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Pa jel to 1500 kn s svim davanjima ili? |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|