|
![]() |
#2671 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Napravljen je čisti restore, zato me i čudi ovo. No, ako je tako jednostavno, nema frke, reinstal Whupa i to je to. Hvala! ![]()
![]() |
#2673 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
9 jeponekad trzav i čudan.. Ako izuzmemo trzanje u nekim situacijama, sve mi se čini puno brže nego na 8.4. No ako nemaš neke potrebe, strpi se do 9.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Javi kakav je. Da maknem beza profil i stavim 9.1 off |
![]() |
![]() |
![]() |
#2676 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Dosta trza i app switcher je nezgrapan. Većina tweakova je podržana zasad, ali kompletan dojam nije isti kao na 8.4 (po pitanju fluidnosti) što se najbolje vidi prilikom otvaranja kamere sa lock screena. S obzirom da je 9.1 vani bilo bi za očekivat da u narednih 2 tjedna ukinu potpisivanje starijih verzija, odnosno jailbreak gubi svrhu (osim ako je otkriven novi exploit u međuvremenu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo nemam nis posebno ubiti za rec, nekak je sve isto, muktitasking nije fluidan i ima neki mikro mikro stutter jos uvijek..ostalo vise manje sve isto, nisam ni imao bas neke bugove da mogu rec da su ispravili..iphone 6
![]() |
#2681 |
Guest
|
auto zgazio iphone 6 sivi. da li netko moze preporucit gdje zamijenit ekran u zg? hvala |
![]() |
![]() |
#2683 |
Guest
|
ekran se vidi samo ima crte i staklo je skrseno. tipke reagiraju sa strane |
![]() |
![]() |
#2684 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Prosa 9.0>9.1 (sve bete) i sad upgrade na 9.1 Golden Master, isti kurac sve. Jos malo trza. Pritom cak i prominio duplo jaci mob (6>6S) i sve isto. Ocekujem da ce to do bozica ispeglat. Plus zivcira me spotlight s kategorijama velikim ko pola ekrana, pa 2 kontakta stanu... ![]() Tribaju to smanjit da vise stane ljudi.
![]() |
#2685 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Beta 9.1 pa sve do GM verzije. iPhone 5. Iskreno ne vidim nikakva zastajkivanja i/ili sl. probleme. Mobitel leti, i sigurno mi radi bolje od iOS8.x. Sad do cega je, pojma nemam. Ali samo zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2686 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2687 |
aka Striko
|
Ocito na novijim iPhonovima iOS 9 radi lošije nego na starijim iPhonovima iOS 8. Do 9.0 zadnje bete je bilo li-la, 9.1 pb1 je radila ko zmaj, sve do 9.1 pb3 i sad PB4 i 5 štucaju, laggaju... Tako da cu samo slati reportove o ne responzivnom OSu naspram iOs 9 PB 1-3 . I to su vecinom neka nasumicna štucanja. To me ubija. Trenutna verzija je 9.1 ( 13B143 ) . Nije ne podnosljivo al je puno lošije nego 9.1 PB 1-3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Najkoristenija funkcija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2692 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel jos nekog zajebava download updejta aplikacija? Samo stane na pola i nece dalje, pa gasi pali svasta nesto ali i dalje se nece updejtat, jutub je recimo htio al neke ostale ne
![]() |
#2693 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Meni App Store u zadnje vrijeme stalno nešto zapinje. Update više ne radi nego radi. Još sam na 9.0.2. Navodno si to popravljali to na 9.1. Podići ću za koji dan pa da vidimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 |
Never Forgetti
|
Radi ko puska, nema problema. Autoupdate san ugasio, jer mi je sugav wifi doma pa na poslu manualno napravin update.
![]() |
#2696 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Po ovome meni ne šteka. Radi fluidno na 5s sa 9.1 zadnjom betom
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Po cemu je 4S sugav? Ti si neka posebna biljka. Zasto nebi to trebalo raditi na 4S ako mu je vec dana podrska? I sta bi sad svi trebali mjenjati mob zato da bude full kull klinj? Nece imati sve sta i 6S al ima sve potrebno da cisto zadovoljavajuce radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Po tome sta ima 512MB memorije u 2015. godini, i po tome sta od OS-a 6 pocima njegov pad performansi. Ko je reka da si s 6 cool i da sa 4S nisi cool? IMHO iPhone 4(S) uz 5 su najlipsi uređaji, čak bi volio da je 6/6S s tim metalnim okvriom i staklima. Stvar je performansi koje su uz ovaj razvoj os-a nedostatne.
![]() |
![]() |
#2699 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Imam taj 4S 3 godine, od iOS 5 pa mogu iz iskustva reci kako se ponašao na svim iOSovima. I još ga koristim. iOS 5 ~ iOS 6, dok je iOS 7 sporiji, iOs 8 pinkicu brži i malo bolji battery life, dok ( BETA ) iOS 9 je generalno na 4S dogledno brži od iOS 8 i 7, tako i baterija. Tako da ako ne koristiš taj mobitel 24/7 nego su ti "adekvatne" reference yt i sl. onda bi bilo lijepo da ga niti ne spominjes u kontekstu u kojem si ga spomenuo, jer nitko od jabučara nije niti reko da ce 4S imati sve šta ima i šta može koristiti zadnji iPhone + OS se ionako adaptira prema dostupnosti RAMa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ti mozes uvjeravat, sebe nas, svemir, mozes lipit slicice i ne moras, ali potega si cool raspravu. Ja samo kazen da ne moze radit fluidno da ga jebes, ali nekima i Samsung radi fludino pa je to prilicno rastezljiv pojam.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|