|
![]() |
#2582 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Definitivno pametnija opcija, manje zajebancije u svakom slucaju... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Upgrejdaj na Win10, provjeri jel su aktivirani Windowsi, stavi SSD i instaliraj Win10 bez upisivanja key-a. Mogu se zamijeniti do tri komponente prije nego aktivacija postane problematična a i tada poziv na 0800 300 300 može pomoći. I nakon ne znam koliko članaka i objašnjenja još uvijek neki ovdje ne znaju a pišu.
![]() |
#2585 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Microsoft automatically updated some Windows 7/8 PCs to Windows 10 by mistake http://www.techspot.com/news/62449-m...indows-10.html Zbilja ne kužim zašto MS ima tako agresivan pristup oko upgrejda na 10-tku. OS je najbolji Windows dosad, jedino što ljude odbija je upravo MS pristup prema tome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Omicron Alpha resident
|
Jer imaju taj plan da updejtaju milijardu uređaja do kraja 2017. Po meni glupo i retardirano da guraju toliko Win10, čak i bolje da ljudi nadograde kasnije kad još popeglaju neke stvari. Threshold 2 bude dosta "ispoliraniji" nego Threshold 1 al mislim da će najbolje vrijeme za prelazak na Win10 biti kad Redstone bude gotov.
![]() |
#2588 |
Omicron Alpha resident
|
Build koji je prošao kao RTM (10240.13684) je prošao interni QA kao i Win8, Win7 i tako dalje te je dobar za puštanje u produkciju. Po tvojoj logici oni koji su bili na Win8 RTM, Win7 RTM, tj. svim vanilla izdanjima OS su beta testeri. U realnosti svi smo mi beta testeri na bilo čemu je nema komada softvera koji nema bugove.
![]() |
#2590 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2591 |
Omicron Alpha resident
|
Suggestions su unutra još od builda 10158 ![]() I to samo Windows 10 Home verzija i postoji opcija u Settings da se ugasi.
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Za par dana cemo citat clanak kako Windows Spotlight izbacuje "reklame" na lock screenu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
koja je sema s windowsima za studente? upisao i ja konacno fax, vanredno doduse i ulogiram se sa svojim hrEDU akauntom i mogu sad skinut sve te microsoft dreamspark softwere, i bas gledam sad ovaj win10 da uzmem od tamo i instaliram |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#2595 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Nema neke posebne šeme... Ako si dio dreamsparka skineš windowse i instaliraš i imaš legalan OS.
![]() |
#2596 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I opet... Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Hmmm, meni Gmail radi na svemu - Outlook 2010, 2013, 2016, Windows Phone, Windows 10 Mobile, Mail app u Win10 - baš svugdje. Trebaš napraviti app password, ako te to muči.
![]() |
![]() |
#2600 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Meni nije dao da u windows mail app stavim gmail dok ne pređem na 2 step verification. Sada to funkcionira i bez te opcije, ali moguće da za outlook ipak treba 2 step opcija.
![]() |
#2601 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobijem mail "Sign-in attempt prevented" i jedinu mogućnost "Review Your Devices Now" i tamo mu kažem da sam to bio ja. Probam opet, nula bodova. Bitno da na svakom drugom uređaju mogu ući bez problema, ali samo su Outlook usrali. Nikakve 2 step verificatione neću...jer mi ne trebaju, a nigdje mi ih ni nisu spomenuli. Ovo je nekakva nova igra, jer do prije mjesec i pol toga nije bilo.
![]() |
#2602 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Ovo je ono što tražiš. Meni je na 2 acca to isključeno i sve radi, ali za jedan mora biti uključeno (bar prije par mjeseci je trebalo). https://support.google.com/accounts/...10255?hl=en-GB Ovdje to mijenjaš. https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps Probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne radi mi onaj live tile kod app weather, ima li kakva caka da se to sredi da radi. Pokušao sam on off al ništa.
![]() |
#2604 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Probaj ga deinstalirati i ponovno instalirati. Deinstalaciju napravi tako da otvoriš PowerShell kao adim i upišeš: Code:
Get-AppxPackage *bingweather* | Remove-AppxPackage |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Premium
|
Ma neću to, probat ću kreirati local user pa ponovno login na micro. account. Pokušavao sam prije tipa deinstall tih aplikacija na taj sistem pa nije dobro završilo, već neko vrijeme taj live tile hoće neće.. Jedino ta app weather mi je fora, ovo dr. sve isključeno. Tnx na savjetu. Mislim mogli su to pojednostavniti da iz storea se može napraviti uninstall. EDIT: sad neće ni na desktopu gdje dosad uredno radila. Ko zna do čega je to... Local user ne riješeva problem..
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 19.10.2015. u 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2607 |
Premium
|
Ma ne, ne znam ni šta je to, nego sam pokušavao jedino što sam našao na googlu deinstall tih defoltnih appova storea, weathera. Photos app mi nije radio, tu sam bio postao, e tad sam probao deinstall photos app i ponovo install kroz store, al opet nije radila, neki error izbacivala, vratio restore backup sa acronisom. Sad ne znam točno link gdje pojašnjavaju kako deinstalirati win10 apps. Mislim da je bilo na how to geek str. ti tutoriali. Resetirao sam ruter, napravio sfc i kaže sve ok. Jutros je radila i na desktopu i na laptopu, sad ne radi nigdje taj live tile prikaz. http://www.howtogeek.com/224798/how-...einstall-them/
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 19.10.2015. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Omicron Alpha resident
|
Jedini "ispravni" način je desni klik na app pa na Uninstall, tako se brišu Modern UI aplikacije. E sad, ne znam kaj se dogodilo u tvom slučaju jer ako si tako deinstalirao app-ove onda nisi mogao zeznuti ostatak. Photos app se ne može izbrisati na taj standardan način, zanimljivo... Probaj upisati "wsreset" u search i pokrenuti ga. Možda pomogne.
![]() |
#2609 |
Premium
|
Da ali nemaš desni klik pa uninstall opciju kod windows desetke, to je bilo na osmici. Photos sam prije par deinstalirao i ponovo instalirao kroz store, ali problem je ostao. Pokušat ću to sa wsreset. EDIT: ma nista wsreset ne pomaže, tnx..
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 19.10.2015. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Premium
|
Moro sam i to probati, ne pomaže ni to. Mislim ili je do njih ili do mog neta tj. rutera, uglavnom odustajem, nek ostane tako..
![]() |
Uređivanje | |
|
|