|
![]() |
#6871 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#6872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ekipa, razmišljam o zamjeni trenutnog SAMSUNG galaxy Young 2 za XIAOMI redmi 2, tu sam ga našao za 90€ http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi...-p-144567.html mada mi nije OVO jasno: http://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi...-p-144563.html -ovaj mob mi se svidio zbog tehničkih karakterstika, za mene je ovaj zaslon od 4.7'' maximum! Memorije i procesorske snage je dovoljno... -jel ima netko ovaj mob da ukratko napiše kakve je kvalitete kučište, software itd itd... -EDIT: najviše me zanima stabilnost softvera i da ne počne plastika skrišat nakon mjesc dana... ili je možda bolje (pošto sam perfektcionist) da ostanem na Samsung Galaxy seriji, možda S4 / S5 mini mi je također zapao za oko, iako je skuplji 3 puta. HVALA.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 01.10.2015. u 14:53. |
![]() |
![]() |
#6873 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
moraš računati na tu cijenu i carinu da plaćaš kad ti stigne. ne znam koliki ti je budžet,ali možda da razmisliš i o 5" meizu note mini koji sa dhl poštarinom dođe 155$ bez daljnih troškova, ima 1 gb rama više,bolju kameru,procesor... |
![]() |
![]() |
#6874 | |
Premium
|
Citiraj:
Najviše me brine jer je ''kinez'', tj. do sada sam uvijek imao HTC ili Samsung... doduše i oni se proizvode u Kini, al' opet... Mislio sam, ako ću uzet kineza da bude nešt jako jeftino. -u Irskoj sam još mjesec dana pa ne znam jel imam kakvu prednost u vezi dostave na adresu dok sam još u IRL? (da ne plaćam poštarinu).
![]() |
#6875 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Imao sam taj mobitel u rukama i osim "Galaxy" imena, nema ništa kvalitetno. Najlošiji mobitel koji sam imao. |
|
![]() |
![]() |
#6876 | |
Premium
|
Citiraj:
E ovog sam se bojao... -ali opet ovisi koje si sve imao i kakve voliš tj. koliko si zahtjvean korisnik. Meni je dosta 4.5'' ali da je HD (1280x720), više od toga mi ne treba. Kamera 5 ili 8 MP i ok, interne memorije 8GB sasvim dosta + microSD utor, RAMA mi je dosta 1GB, procesor min. 2 jezgre na min 1GHz i dosta ![]() Ovako nešto za 100€ se može naći (Kinez).
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 01.10.2015. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
#6877 |
Registered User
|
Redmi 2 sa Merimobiles-a, 835kn na ruke. Ili Redmi 2 advance - 1013kn na ruke. |
![]() |
![]() |
#6878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da li ovo zvuči kao isplativa investicija? (mi4, greece, free shipping, 2-7dana)
#6880 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
treba uzeti u obzir da je to model mi4 bez 4G samk 2G/3G, ali kome 4G nije bitan ovo je odlična prilika |
![]() |
![]() |
#6881 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#6884 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Za bilo koji kineski mobitel ne bih dao preko 120 dolara.Svi znamo da kod kineza nema skoro nikakave garancije tako da ja osobno mislim da to definitvno nije dobra ponuda. |
![]() |
![]() |
#6885 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gle, to je tvoje mišljenje. Kao što je moje da ovo jeste vrlo dobra ponuda jer nemam nekih cjenovnih barijera, vjerojatno zbog toga što sam prije više od godinu dana uzeo Mi3 po ovoj cijeni, isto tako "bez jamstva" i on dan danas radi kao sat. I sad gledam Mi 4c koji je cca 250€. Ako i kad se "opečem", možda ću razmišljati drugačije, do tada na vlastitom pozitivnom iskustvu temeljim svoj izbor. Inače, SD801 sa 3gb RAM-a od renomiranog proizvođača ne može ni koštati manje od tvoje psihološke granice od 120 dolara. A za tu cijenu je ionako rijetko koji mobitel, bio kinez ili non-kinez (izuzev Lumia) vrijedan spomena. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 02.10.2015. u 09:41. |
|
![]() |
![]() |
#6887 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
To mi nema nikakve logike jer u klasi do 150$ skoro da i nema ništa do odrona što je tek neisplativa kupnja. Ja sam nakon 2 god. korištenja kineza od 250 $ uzeo opet model od 240 $ i teško me netko može uvjeriti da sam trebao uzeti nešto drugo... |
![]() |
![]() |
#6888 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ima li razlike u kvaliteti izrade i korištenih materijala u Mi4 i Mi4c? |
![]() |
![]() |
#6889 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Naravno, mi4 je kombinacija aluminija i metala, mi4i/c polikarbonat. Zbog toga je mi4i/c tanji i lakši ali mi4 ima više premium izgled, a ima i izmjenjive zadnje maske poklopca.. Ekran na mi4i/c je novije generacije i ima bolju vidljivost na suncu.. Za specifikacije pogledaj gsmarenu .
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 02.10.2015. u 12:23. |
![]() |
![]() |
#6890 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Kupio sam 5 kineza, što sebi, što drugima (bratu i poznanicima). Nijedan se nije pokvario i svi rade normalno, kao prvog dana. Ekipa je kupovala ovdje razne samsunge za puno veću cijenu i svi se žale (od problema do softwarea do problema s hardwareom). Tako da tvrdnja "ne bi dao više od 120 dolara za kineza" nikako ne stoji. Opet, to je samo moje mišljenje. Možda bi oni s tako pametnim mišljenjima trebali izbjegavati ovu temu. Jasno se ovdje probere koji je odron, a koji nije. Ugl, neka netko nađe za 1600 kuna zamjenu za Xiamomi Mi4.... |
![]() |
![]() |
#6891 | |
Premium
|
Citiraj:
-jel ima netko preporuku za nešto slično [(takvih gabarita) HD zaslon 1280x720px, ali da nije veći od 4.5'' max maximuma 4.7'', kamera oko 8MP, interne memorije 8GB, 1-2GB RAM-a, CPU 2x1GHz] do 1000kn i meni dovoljno. P.S.: u Irskoj sam još mjesec dana, ako može preporuka još i koje skladište da uzimam u obzir i da nema naplate dostave? Hvala!
![]() |
#6892 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Imaš kod nas zopo 330, pogledaj na mob hr recenziju, odličan mobitel za 900kn pa kad se vratiš iz ire tu kupiš.. ![]()
#6893 |
Registered User
|
Ili pogledaj nešto na Gearbestu, oni ti imaju EU skladište u Engleskoj i besplatnu EU dostavu... |
![]() |
![]() |
#6894 |
Registered User
|
U čemu je fora sa Fastcardtechom? Imaju Lg G2 za 130$, galaxy S4 za 160, Htc za 200, Lg G3 za 200???? Zna li netko? |
![]() |
![]() |
#6895 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
|
![]() |
![]() |
#6896 |
Registered User
|
Znam, ali čovjek je napisao da je u Irskoj što mijenja na stvari ![]() |
![]() |
![]() |
#6897 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
https://www.trustpilot.com/review/www.fastcardtech.com |
|
![]() |
![]() |
#6898 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6899 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Tako je. Kako god, izbor mi je sužen na XIAOMI redmi 2 / prime / pro, e sad... netko je rekao da redmi 2 ''nije dobar'', a dvica PRO? -ovaj: http://www.gearbest.com/cell-phones/...055.html?wid=3 međutim nema ga u UK skladištu tak da ništ onda. Pregledao sam sve mobitele 4.5 - 4.7'' i jedini koji je ičemu je Redmi 2 / PRO Netko mi je predložio Zopo ZP330, ali mi ne paše jer zaslon nije u HD rezoluciji... -inače nije loš ![]() Inače, nije mi hitno, ali ovaj Young2 što trenutno imam (nakon Galaxy S2) i nije neka zamjena...
![]() |
#6900 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|