|
![]() |
#1 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
6800xt
General specifications of the GeForce 6800 XT resemble those of the GeForce 6800 LE, but the main difference is that the former is based on the code-named NV42 graphics processing unit (GPU) made using 110nm process technology at TSMC, whereas the latter may utilize NV40 or other chips. The model 6800 XT has 8 pixel and 4 vertex pipelines, the chip should be clocked at 325MHz, whereas memory should operate at 700MHz. Graphics cards based on the GeForce 6800 XT from InnoVision Multimedia have emerged in several Japanese retail stores, Akiba PC Hotline reports. The products are priced from $168 to $171. Graphics cards are equipped with 128MB of GDDR2 memory, DVI-I, D-Sub and TV-Out connectors. Izvor: www.madshrimps.com Zadnje izmijenjeno od: McG. 01.10.2005. u 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ma totalno nepotrebno.....!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Cijela svrha tog chipa je da nVidia bolje zaradi. Inace nema nekog smisla...
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ista stvar kao Atijevo koristenje GT-a na slabije modele , X800GT . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
|
I ATi i nVidia koriste oznake konkurentske firme tek tolko da nabiju to jedni drugima na nos. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Znači i te kako kad se koriste AA i ANISO. I grafa sa 256 bitnom sabirnicom puno bolje osjeti jači proc. Evo-pogledaj si kako su grafe koliko toliko izjednačene, a kako stoje stvari kad se uključi 4XAA i 8X ANISO. Najbolje se vidi u 1280x rezi, budući da je to normalna reza svakog u Rvata cijenom prihvatljivog LCD monitora-sam izvuci zaključak ![]() http://www.firingsquad.com/hardware/...adeon_x800_gt/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Oni kazu da je 6600gt bolja pa sam ih ja pito kaj im 256bita nist ne znaci?
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Tu si u pravu ![]() Uvijek sam rađe izabrao grafu sa 256 bitnom sabirnicim nego 128 bitnu verziju. Bit će da je samo stvar toga kaj je to bio ATI ![]() Ako imaš neke ARGUMENTE 128 vs 256 bitne sabirnice bilo da se radi o Nvidii ili ATI-ju, pažljivo ću te saslušati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
To su moji ARGUMENTI ![]() ![]() |
|
![]() |