|
![]() |
#2642 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
9.1 ponavljam po ne znam koji puta na 4S radi savrseno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2644 | |
aka Striko
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, unlock, FAQ
Citiraj:
Da si imalo citao sta sam prije pisao jasno bi ti bilo da se savrseno odnosi u odnosu na 7 i 8 ... I naravno u skladu sa svojim godinama. Stoga smatram da na 5S mora 9.1 beta raditi jos bolje! "Sorkac, ne "lupetaj" ti.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2646 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja otkad sam stavio 9.1 PB2, iphone 6 vise ne trza. Nervira me jedino nedolazenje notifikacija.
![]() |
![]() |
#2648 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Stavio vec 9.0, 9.1, betu i stalno je isto. Napravio restore, konfigurirao kao novi uredjaj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
4S je na iOS7 radio uzasno. Katastrofa. Na iOS8 jako dobro, ne kao na iOS6, ali dobro. Ne znam iskreno kakav je na iOS9, jer zenin sam prodao i uzeo joj iPhone 5c nedavno. iOS9 je malo stucav, pa sam probao sa betom. Na 5c 9.1 radi savrseno, bez vecih problema. Barem sto se laga/stucanja/trzanja ili bilo kakvih zastoja tice. Stvarno bez bilo kakve primjedbe. Sutra cu osobno u firmi provjeriti kako 9.1 radi na iPhone 4s pa javim ovdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne trza kad switchas app i u multitaskingu? Na mom 6 plus izgleda ko da fps padne na 2-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Activator; nezamjenjiv tweak, koristim ga za svičanje appova povlacenjem lijevo ili desno po traci gore - u kombinaciji sa LastApp. Osim toga moguce je namjestiti da se mobitel ne moze ugasiti dok je zakljucan (korisno u slucaju krade ili sijanja) AltKeyboard; cudesa sa tipkovnicom f.lux; optimizira "toplinu" ekrana u vecernjim satima FlipControlCenter & Flipswitch; CC na steroidima Nitrous; otkljucava boost Jave u svim aplikacijama a ne samo za Safari (ne znam dal je potreban za iOS 8 ali kupio pa stoji) Power Tap; dodaje tipki za gasenje funkciju restarta i respringa Push2Kill; ubije sve background appove SafariSwiper; svič tabova povlacenjem toolbara lijevo-desno SwipeSelection; funkcija tačpeda svajpanjem po tipkovnici (AltKeyboard ima tu funkciju ali ovaj tvik je to bolje realizirao) VirtualHome; ovaj tweak bih izdvojio iz mase;izvodi cudesa sa home tipkom, cudesa! Kad nemam JB ubija me nedostatak tog tvika koliko se lako na njega naviknuti. Eliminira potrebu za pritiskanjem home buttona uopće (samo tač).. WiFiBooster; pokazuje masu mreza sa slabijim signalom na koje se moze spojiti YouTubed; YT rad u pozadini Ovo su samo neke, bez pola ne mogu, bez ostale polovice ne zelim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Never Forgetti
|
Ufff. Neman pojma kako vama radi, ja san radio klasika upgrade, 8.4.1 > 9.0 > 9.1b1 > 9.1b2, na svim je stucalo osim na 8.4. I to osjetno. Ugasio san transparentnos ali nije to to. Primjeti se jako, swipe odozgar za spotlight, fps je 2, i kad nekad listam po home screenu. Danas se nisan moga 30s javit na telefon, jednostavno slider blokira. I da ne pada mi radit restore. Ali upgrade ko upgrade radi sporo. I na top uređaju, mogu samo zamislit kako radi na sporijim uređajima... Da li će popraviti to, nadam se, ali do tada moram patiti. Je li moram govoriti kako su sjebali spotlight pa sad u 9/10 slucajeva mi ne nadje osobu koju sam upisa. Opet ulaziti u Phone i manualno traziti je smrt.
![]() |
#2660 | |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Zapravo mice limit koji je Apple postavio kao minimalan da bi se telefon mogao spojiti na neku mrezu, -70dBi. Dok wifi komunikacija moze ici i do -91dBi bez problema, u najgorem slucaju. Ali je takodjer odlican tweak. koji je must have. Sve je receno, must have tweak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Never Forgetti
|
9.0.2 vam je vanka.
![]() |
#2664 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2666 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Možda je krivi topic ali pitam ovdje. iOs noob sam, rođak je kupio telefon polovni (iP6, stavio svoj AppleID) i skida normalno app s App storea. Problem je kad hoće update napraviti recimo za Whatsapp, tada mu traži šifru od staroga AppleID-a. Kako maknuti taj stari AppleID? U postavkama postoji samo jedan ID, i to ovaj koji treba biti. Hvala
![]() |
#2667 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nisam baš doma s ios,ali ako se ne varam,taj whatsapp je onda skinut s drugim apple id,i najbolje je napraviti deinstall,pa sa store skinuti opet i s ispravnim apple id-em |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Samo treba deinstalirati i ponovo instalirati aplikacije sa svojim apple id-om baš kako je gore navedeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
aka Striko
|
Zašto ne napravip cisti restore i logirati se s tim novim Apple ID-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
To je uvjek najbolje rješenje kad se kupuje ili prodaje mob ali ljudi prodaju tel sa navigacijom npr koja je skupa pa je ostave instaliranu i zato dolazi do ovog da update ne prolazi. WhatsApp je besplatan pa je bezveze da ostaje instaliran prilikom prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|