|
![]() |
#692 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Paa...vjerojatno je bio, ali da spasi sebe (da ga USKOK promatra kao svjedoka a ne kao suučesnika), ne bi me čudilo: "Modrić "utopio" Mamića?" http://www.nogometplus.net/nogometpl...x#.Ve121BGqqko |
![]() |
![]() |
#693 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa čuj. Realno ni njemu ni Lovrenu Tata više ne može ništa. E sad, naravno da će ga popišat pogotovo ako se dovode u kontekst da su suučesnici i svjesno to radili. Nije im cilj da ih razapinju po sudovima. Tako je lakše sve svaliti na Tatu i time se izvući iz toga. No da se Modrić počeo bahatiti, je. Lupila je i njemu slava u glavu i to jako. Rakitiću još i ranije. |
![]() |
![]() |
#695 |
Antimićanin
|
esc, već ti je više puta rečeno. Meći više duvana u to što trošiš... ![]() Kakav Ćiro. Njemu se slučajno zalomila bronca tada. Nakon toga nije uspio na Euro se plasirati godinu dana kasnije. A on i tadašnji precjednik su lijepo prodali polufinalnu utakmicu nakon koje je Hrvacka postala zemlja partner Francuskoj... Ćiro je reklikvija povijesti i najobičniji cirkusant. A ovo o Zokiju Braci i Dinamu nebi komentirao... |
![]() |
![]() |
#696 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
sve ovisi da li bi ćiro prihvatio bit trener,ja mislim da bi... |
|
![]() |
![]() |
#697 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Zoran Mamic dobar trener? Ajme, da sam i to procitao. Nego, ne znam da li mi gledamo iste utakmice Dinama, posto ovo sto sam ja gledao ne lici na nogomet. Igraju protiv klubova koje bi realno trebali gaziti, a vuku se protiv istih i to jedva. Ove godine je, recimo, samo faktor srece pomogao da upadnu u LP, ali to je rasprava za drugu temu. Sto se repke tice, njima ni olovna ruka ne pomaze. Kazem to jer su svi do zadnjega preplacene, zasticene mamine princeze. Izderi se na bilo kojeg i sam si sebi dao otkaz, a oni to znaju i koriste. EDIT: Tek sam sada vidio da bi ti stavio Mamica i Ciru na isti klupu. GL with that. ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 09.09.2015. u 22:30. |
![]() |
![]() |
#699 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Mislim da nikada nismo imali izbornika koji je imao full kontrolu i autoritet u svlačionici. Pa i kod Ćire su Boban i Šuker (pred SP 1998 i predsjednik) slagali ekipu. Od izbornika koji su u CV-u nudili isključivo dobru volju i optimizam, pogodilo se jedino s Bilićem (iako mu one zadnje minute protiv Turske neću nikad zaboravit). |
![]() |
![]() |
#700 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() S obzirom u kakvoj zemlji zivimo i opce prilike u istoj koje se naravno reflektiraju na repku i njeno upravljanje, to bi bio sasvim logican sljed a bogme i senzacija u Hrvatistanu. Ciro i Zoran, alaj bi to vijest bila. |
![]() |
![]() |
#702 |
Guest
|
Čovjek je vizionar, kao i Ćiro, nemate ga pravo napadati. ![]() Inače, Ćiro nije ni lud ni senilan. Prije dvije godine je točno rekao kako će ovo završiti, kad je vidio tko je odabran u Nikin "stožer". Ćiro je imao Barića i Ivankovića. Bilić je imao, PAZI SAD: Prosinečkog, Asanovića, Jurčevića, Mrmića, Vučevića, Šuška, Ciprića, Računicu, Gabrića... Slaven je u prve dvije godine samo morao davati intervjue i kimati glavom ![]() A koga je Niko imao? Pa pogledajte ta imena. Ljudi moji, to nije stožer za NK Lučko, a kamoli za reprezentaciju. |
![]() |
#703 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izbor sužen na 6 imena http://www.index.hr/sport/clanak/suk...na/841341.aspx
#704 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#705 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Imao je tada turbo momcad,i izgubio od francuza utakmicu koje smo mogli dobiti samo tako,a on se glumatao s onom zandarskom kapicom.A Brazil bi pojeli u finalu. No dobro,bilo pa proslo. Ali svaki imalo dobar trener ne bi isao na euru 96'-te gubiti namjerno od Portugala da ides, pazi sad,na Nijemce, jer nam oni pasu? Pa kome nijemci pasu,majko moja! Od nasih ,Kranjcar ili Prosinecki,od ostalih,Kek,kad vec ne zele platiti puno. Da hoce rezultat platili bi Ancelottija ili ovog iz Borusije bivseg ,Kloppa! Po meni najbolji bi bio Šilavert,oni stariji ce ga znati,da ih bar prebije kad ne igraju kak se spada.
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 11.09.2015. u 16:05. |
|
![]() |
![]() |
#706 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ćiro je nikakav trener, a među ostalima je tamo nekakve Irane, Bosne i Kine vodio na natjecanja...jednu Tuzlu je preporodio... Iza čovjeka stoje rezultati o kojima se svi naši wannabe treneri mogu samo sanjati, a i zna se postaviti kao autoritet, što opet nijedan nakon njega nije postigao. Svuda je legenda, majstor i kralj, samo nama ne valja.
#707 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
kako uopće idu te prijave za izbornika...jel oni moraju slat molbu i životopis? svaki put kad novinari pitaju nekog trenera on odgovori,neznam,nije me nitko zvao...kaj to tata samo nazove,čuj ti i ti,postao si izbornik,dolazi...a ovaj odgovori valjda...da šefe bilo bi ok onda da svi zainteresirani pošalju molbe,ovako ispada da nitko nije zainteresiran... |
|
![]() |
![]() |
#708 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Šukera i Bobana nije smio mjenjati čak i kad im nije išlo. Nama treba izbornik koji će sam slagat momčad a ne u osmini finala svjeckog prvenstva stavljat Krpana kojeg treba prodat... Tako da je Ćiro najobičniji cirkusant. A nikad mu neću zaboraviti i oprostiti 2 stvari: 1. Prodaju utakmice Francuskoj 2. Vađenje Bokšića i stavljanje Josipa Šimića protiv Jugoslavije jer se i on moro prodat kao i Krpan. On je relikvija nekih davnih sretno zaboravljenih vremena, barem što se mene tiče. I nikad više na klupu Hrvacke pa makar to značilo da će izbornik biti Mario Mamić... Entertainer a ne trener. Za zejebanciju i predstavu je super. Za ozbiljan i vrhunski europski mobitel odavno prestar i nesposoban. |
|
![]() |
![]() |
#709 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa realno, tko je mogao zamijeniti njih dvojicu? Vlaović Šukera nekako, ali tko je mogao Bobana? Ako je takva igra na zapovijed rezultirala 3. mjestom na SP, ja kažem daj opet. Sve su to sitnice prema ovom što se danas radi i gdje ne možemo ni kvalifikacijsku skupinu proći, a realno imamo veću individualnu kvalitetu igrača
#710 |
Antimićanin
|
Euro 2008 i 2012. Kad se sve uzme, bili smo kandidati za osvajanje Eura. Falilo je malo sabranosti, muda i sreće. 1998 se sve to poklopilo i onda proda polufinale. A godinu dana kasnije nije mogao se kvalificirati na Euro 2000. Radije bi da se vrati igra sa Eura 2008 nego sa svjetskog 1998. E a ovo o kvaliteti individualnoj. Pogledaj di su igrači igrali prije svjetskog 1998 ili eura 2008. nakon toga dobre rasprodaje i na iduće natjecanje ne idemo. Povijest se ponavlja. |
![]() |
![]() |
#711 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
#713 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#717 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da bi riječ rekao, ovo je bilo brzo. Hvala, Brko. ![]() Jučer sam gledao Slovenija-Litva 1-1, susjedi kiksali. Slovaci izgubili od Bjelorusije, bilo je neočekivanih rezultata. Danas prva na redu za gledanje je tekma Azerbejdžan-Italija.
#718 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Uređivanje | |
|
|