|
![]() |
#1411 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Vjerujem da ce Universal apps for Windows 10 na tim mobitelima zaista radit i podrzavat sve opcije kao i na tabletu ili PC-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() No nedavno sam piknul Asus Vivotab note 8 za soma i savrsena je stvar, full win 8.1 te imam i upgrade na cenera, dodao koznu futrolu i bluetoth mis jednostavno fantasticna stvar, baterija traje i traje, cisti primjer eto put do osijeka vlakom neka 4,5h pogledao dva i pol filma 720p baterija pala na 75% idealno.. A opet punokrvni win na njemu se vrte ujedno glatko rade igre tipa Company of heroes, fallout 3 i sve malo starije igre... ![]() ![]() ![]() E sad u tome asusu je Atom Z3740 aka bay trail (quad core 1.33ghz do 1.86ghz sa 2mb L2 cachea te Intelova grafa sa 4 execution unitsa dok pravi punokrvni ivy bridge ima 12 execution unitsa ili 16 nisam sad siguran).... Ono sto cherry trail donosi tj tzv Intel atom: X3, X5 i X7 je samo booost u gpu segmentu i nizi proizvodni proces... Za mobitele planiraju taj tzv X3 dok X5 i X7 inacice u tablete i ostale gadgete te da se dovezem na onaj tvoj link odozgora tj glasine: po tome taj surface telefon ce koristiti X3 Sofia SoC detaljnije Intel’s Atom X3-C3130 a nazalost ja tu nevidim napredak naspram ovoga recimo gore Atoma z3740 nego samo okrljastena verzija i to dual core na 1ghz te mali grafa umjesto intelove itd itd... ![]() Uglavnome na mome asusu je taj Intel atom Z3740 soc koji realno solidno vrti full win na 1280x720 rezi no u ovim rumorima ovaj x3 sofija je okrljasteno govance naspram Z3740 a treba bi gurati koju rezu ono? Zaslon: 1440 x 2560 16: 9 AMOLED 5.5 “ClearBlack Gorilla Glass 4 Tako da mislim da nista od punokrvnih win na surfacephoneu, mislim da ce to biti samo neki prototip za early adoptere i nestat lagano... Ja bi bio najsretniji kad bi ovaj SOC tocnije Intel atom z3740 bacili u 14nm te strpali u mob te napravili dock kao lap, nitko sretniji od mene ![]() BTW: Dugo sa odgadao WP eto rijesio neki dan svoj G2 i uzeo da bas vidim lumiu 630 za 400kn ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 17.08.2015. u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Tak i meni, nije da je kamera nes ekstra ali taman bi dobro dosla na malo slabijem osvjetljenju da nemoras fokusirat 20sekundi a da neispadne muljava slika...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa dobro, čovjek samo pita neš ti. Uostalom, pita da li se šta promijenilo povodom toga, a ne općenito. Lakše je bilo ne odgovoriti nego se nervirati bzvz šta ne? Inače, meni je wa radio najnormalnije još na 925 pred više od godinu dana, nikad nikakvih problema i kašnjenja, a prijatelj ima 625 i vidim da redovno prima poruke, isto dakle bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Radi ok, ja ga koristim svaki dan za razgovor s curom, par frendova i imam grupu s ljudima na poslu, min 30ak poruka dnevno primim i pošaljem, još nekako jabučari imaju najviše problema u cijeloj priči oko WAP-a koliko mi se čini... Jedino za pozive ne znam, zvao me frend par puta i sve normalno bilo ali dalje od toga nisam isprobavao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
nakon zadnjeg update je opet nekako "brži" a emoticoni su postali gay- i race-friendly ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1421 |
Premium
|
Jeftini QI Charger EP-PG9201 (za Samsung)
Ako nekog zanima jeftini QI punjac koji uredno radi sa Nokia L830 neka pogleda OVAJ koji se prodaje (kao) za Samsung Galaxy S6, za svega 10ak US$. Stigao avionskom postom za tjedan dana! Radi uredno sa originalnim Nokia punjacem AC-60E 5V 1,5A, kao i sa 2,1A punjacem za tablet. Za L830 i originalni punjac sam izmjerio sljedece vrijednosti: Struja iz punjaca 1500mA (baterija moba na 10%) Kad je punjac ukljucen direktno u mob struja je tad 960mA. Struja iz punjaca 450mA (baterija moba na 99%) Kad je punjac ukljucen direktno u mob struja je tad 220mA. Temperatura ekrana na pocetku QI punjenja (10% baterija) = 35°C. Temperatura ekrana pri kraju QI punjenja (99% baterija) = 30°C. Temperatura straznjeg poklopca na kraju punjenja = 33°C. Temperatura QI punjaca na kraju punjenja = 35°C Temperatura Nokia punjaca na pocetku i kraju punjenja = 48-38°C. Kako su sve temperature u granicama normale, a mob se malo brze napuni sa QI punjacem, mogu preporucit tu jeftinjaru ![]() Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 21.08.2015. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel to sve Lumije imaju power button ispod volume+- na sredini? Kod svih mobitela koje sam imao bila je obratna situacija (pwr pa vol+-) i po mojem misljenju puno bolja. Ovo nervira do kraja, svaki put kad primim mobitel moram savinut prst dole a lijencina sam samo takva da mi i to teško ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
https://neutrinomobile.hr/microsoft-...sim-white.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo i ja jucer ponovno instalirao Whatsapp i s obzirom na do prije pola godine ima puno vise funkcija i radi dosta brze. Notifikacije do sad nijednom nisu stvarale problem. Nego, sestra je kupila Lumiu 640 i svakim sam danom sve vise impresioniran mobitelom, toliko da se ne bih bunio da zamijenim svoju L920 za njega. Za tu cijenu nema teorije da se moze naci bolji uredjaj.
![]() |
#1426 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jučer sam se igrao sam L930 i zbilja lijepo taj WP radi i fakat sam ozbiljan da ću nakon S5 ići na WP. A kao bit će još bolje sa W10 jel ![]() Jel ima koja Lumia malo više klase tipa L830 a da je baterija po izdržljivosti negdje sa S5? Ili da čekam neki noviji model tipa L940 ili tako nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
G3 ima 3000 mAh i 63h endurance 830 ima 2200 mAh i 68h endurance Nasjeo sam na te podatke kad sam birao G3 ![]() Uglavnom, izvukao sam graf iz aplikacije na 830, pa vidi. Navikao sam ga puniti kroz noć, ali morat ću se odviknuti od toga očito ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1431 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ovako, prije sam imao Lumiu 520, baterija je bez problema izdržala cijeli dan uz pošteno korištenje (net, viber i sl.), tj. što se neta tiče, puno više sam surfao preko mobitela nego preko laptopa. Navečer mi je ostajalo još nekih 10% baterije. Sada imam Lumiu 640, baterija traje duže nego na 520-ki. Uz još jače korištenje mobitela, navečer sam na nekih 20-30% baterije. Uz normalno korištenje sigurno može izdržati 1,5 dana, a nekima sigurno i puna dva dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#1436 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
L940/XL bi se trebale pojaviti na tržištu u 10. mjesecu http://www.nokiapoweruser.com/micros...-release-date/
![]() |
#1437 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedno off topic pitanjce. Otkljucao bi Lumiju 625 koja je zakljucana na teletinu. Moze li preporuka stranice di je mogu otkljucati preko IMEI koda najjeftinije. Hvala.
![]() |
#1438 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Po zakonu svi mobiteli ti moraju biti otključani tako da bi od tele2 mora biti u mogućnosti zatražiti otključavanje.
![]() |
#1439 |
Premium
|
Osim ako nije na neki ugovor za bonove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam toliko ispao iz toga jer sve slabo pratim u zadnje vrijeme. Nesto sam bio cuo o tome, ali pojma nemam ![]() Ugl to je stari dobio jer je bio dvije godine u Tele 2 i sad je produzio ugovor i tu Nokiju dobio za 100 kn. Potrazit cu malo po netu o tim stvarima da ne zatrpavam forum.
![]() |
Uređivanje | |
|
|