Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.08.2015., 12:00   #5251
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Oblak? Ajde molim te... takve gluposti čujemo od samsung pr-a...
Znači, memorijska kartica je ustvari prespora i zato je nisu uključili... usporava, znate.. a onda kažu - ali imate oblak koji pod lte je "ultra brz"... a to traži kod naših operatera i aktivaciju lte (nekih).. znači iskeširaj još... a ako ste na Edgu (a na par lokacija i jesam na vipu).. eh.. i dalje prihvatljivije od te spore, stinky kartice....
Dalje, flatrate je hmm.. nema.. možda 5 gb u bonbonu...
I zadnje, ne manje važno - ne želim da mojim slikama i podacima nijedan oblak pristupa.

Jedini razlozi micanja kartice su: natjerati ljude da iskeširaju enormne količine novaca pod segmentacijom tržišta ala apple.

A vratimo se na OTG - znači moraš tegliti okolo.. i onda kad poželiš pristupiti recimo pjesmi ili slici moraš) ako si ga ponio - ga ubost. I kako je to praktičnije od kartice koja je permanentno prisutna? Kad imaš karticu uvijek možeš imati i usb - double bonus.

Ne kažem da to nije ok workaround za prebacivanje podataka i pristup drugim podacima... ali da je zamjena za karticu - i nije.
Na tri mobitela ne koristim SD karticu jer mi ne trebaju. To je prvo, drugo ne budi bezobrazan, ako ti ne paše ne kupiš telefon i mirna Bosna, nitko te ne tjera. Samo sam iznio svoje mišljenje bez da solom pamet ikome.
gil je offline  
Staro 16.08.2015., 12:02   #5252
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Znači čitajući zadnju stranicu dvije da se ipak zaključiti da su S3, S4 i S5 bili ponajbolji mobiteli u godinama kada su izašli a Note serija dugo bez konkurencije.
Nakon silnih kvocanja o nekvaliteti izrade uredjaja izbacili su S6 koji je u Edge varijanti avangardan ali eto fale mu neke stvari. I odmah se razbija glava o tome hoće li oni propast ili neće...

Nego, je li nosio netko Samsung na garanciju sa okinutim knoxom? Negdje sam pročitao da se to baš i ne gleda. Pitam jer sumnjam da ću dugo izdržat na stocku. I postoji li custom ROM za S5 koji je kvalitetom kamere prvenstveno blizu stocka?

Zadnjih dana tek imam S5, manje više idealan uredjaj za mene na papiru, valjda će tako biti i u stvarnosti, jer sam puno na otvorenom pa vidljivost Amoleda na suncu mi puno znači a i zbog IP67 jer sam do sada puno mobitela uništio zbog prašine i prljavštine.
No Brko je nahvalio kameru a ja s njom ništa kvalitetno ne mogu uslikati na auto postavkama a takve me jedino i zanimaju. Sve mi ostane mutno, prebrzo okida za mene. Nemam mirnu ruku i OIS kod G2 me razmazio. Na HDR doduše slike ispadaju jako dobro... (Na tri S5 sam fotkao i do mene je, nije do uredjaja )
Brko u čemu je trik?

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 16.08.2015. u 12:10.
goran1985 je offline  
Staro 16.08.2015., 12:19   #5253
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Na tri mobitela ne koristim SD karticu jer mi ne trebaju. To je prvo, drugo ne budi bezobrazan, ako ti ne paše ne kupiš telefon i mirna Bosna, nitko te ne tjera. Samo sam iznio svoje mišljenje bez da solom pamet ikome.
Nema soljenja pameti, reklo bi se da svaka budala ima svoje veselje, ilitiga mene uveseljava sd card, tebi svejedno. U ovome slučaju sam ja oštećen (nisam, samsung je ustvari) a tebi svejedno.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline  
Staro 16.08.2015., 12:39   #5254
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pitanje za vlasnike S5, koji su vam najveci nedostatci na telefonu? Jel na stock ROM-u radi normalnop/fluidno?
Najveći nedostatak je to što nikako da izađe 5.1.1. Inače meni radi dobro.
No ja opet napominjem:

Ne koristim:
- viber
- whatsapp
- facebook
- instagram
- ...i pretty much sve ostale slične aplikacije osim twittera

Dakle, kamera, Tapatalk, Chrome/Firefox u najvećim količinama i standardno SMS-anje i razgovori. Kao takav imam uptime po 1000 sati recimo i nemam nikakvih problema (štucanja, laggova, memory leakova).

I bilo bi dobro da spomenem, od 08.05.2015., koliko je dugo kod mene, niti jedan jedini FC nisam imao.

A budući ti prelaziš sa G2 tj. imaš sada G2 kojeg bi mjenjao za S5, u svakom pogledu, S5 je bolji mobitel. OK, nema OIS, ali fotke su mi bolje na S5 nego na G2. A kvaliteta videa je nemjerljiva sa G2, pogotovo audio zapis. Na G2 je kriminalan zbog one nekakve filtracije. Na S5 je fenomenalan. Pričam ovo na temelju 60+ GB slika i videa koliko sam opičio u zadnja 3 mjeseca u svim uvjetima. Čak sam i jedan koncert snimao.
G2 se tu može pokrit sa debelim poplonom osim što se tiče baterije.
To je G2 tata mata. Bolji je od S5 nešto, a od G3 osjetno.

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Znači čitajući zadnju stranicu dvije da se ipak zaključiti da su S3, S4 i S5 bili ponajbolji mobiteli u godinama kada su izašli.
Ipak mislim da su bili najrazvikaniji, a ne ponajbolji. Bili su flagshipovi, jasno da su bili vrh ponude. Ali ne baš ponajbolji da su ubili konkurenciju.

Citiraj:
No Brko je nahvalio kameru a ja s njom ništa kvalitetno ne mogu uslikati na auto postavkama a takve me jedino i zanimaju. Sve mi ostane mutno, prebrzo okida za mene. Nemam mirnu ruku i OIS kod G2 me razmazio. Na HDR doduše slike ispadaju jako dobro... (Na tri S5 sam fotkao i do mene je, nije do uredjaja )
Brko u čemu je trik?
Ne znam u čemu su trikovi, ali budući sam imao G2, G3 i sada S5, ono što sam ja slikao i snimao, S5 ih mete oboje.
E sada, jel to ima veze koja je verzija FW-a, možda revizija HW-a nije ista... ko će ga znati. No ono što je moj S5 na BOD3 FW-u pokazao po pitanju kamere bolji od oba, pogotovo u snimanju videa.

OIS je odličan feature, ali čabe OIS na G2 kad AF traje 5 sekundi ako nije jako dnevno svjetlo u kadru. S5 nema takvih problema.
Brko je offline  
Staro 16.08.2015., 12:59   #5255
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Koji su provjereno kvalitetni proizvođači maski za mobitele?
Zadnjih 4-5 maski sam kupio Nillkin i stvarno su dobre, ali sam kupovao isključivo tvrde maske. Sada bi možda uzeo neku slim prozirnu masku ukoliko mogu naći neku kvalitetnu.

Imate li preporuke proizvođača?
Mikeyy je offline  
Staro 16.08.2015., 13:07   #5256
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kod mene RingKe Fusion za S5 i prezovoljan sam. Zbilja odličan case.
Brko je offline  
Staro 16.08.2015., 13:30   #5257
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Zadnjih 4-5 maski sam kupio Nillkin i stvarno su dobre, ali sam kupovao isključivo tvrde maske. Sada bi možda uzeo neku slim prozirnu masku ukoliko mogu naći neku kvalitetnu.

Ja sam za N4 uzea ovo:
http://www.banggood.com/TPU-Soft-Sil...-p-951821.html

Odlična je, finiš je blago grub i dobro drži u ruci, paše savršeno i nije onako gumena kao ostale TPU maske nego je iznutra mekana, a izvana tvrda.

Znam, nije prozirna ali štaš

Vezano za kameru, ja sam vrlo zadovoljan sa ovom na N4, stvarno je dobra, pogotovo panorame i video.
Staro 16.08.2015., 14:11   #5258
goran1985
Ili jesi ili nisi

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ipak mislim da su bili najrazvikaniji, a ne ponajbolji. Bili su flagshipovi, jasno da su bili vrh ponude. Ali ne baš ponajbolji da su ubili konkurenciju.
Nitko konkurenciju nije ubio ni sa jednim smartphonom, evo ni G2 ne može ove kineziće a bolji je bar duplo od onih iste cijene. Idealan smartphone vjerojatno ne postoji ali za eto SGS4 mislim da je bio najkompletniji zadnjih godina, da je on najviše obilježio 2013. Šteta što i9506 nije zaživio kod naših operatera, ovako je preskup bio...

Citiraj:
moj S5 na BOD3 FW-u .
Kod mene je G900FXXU1POEA, takodjer i na ovom drugom što ga imam u blizini. Jel moj software stariji?

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 16.08.2015. u 14:17.
goran1985 je offline  
Staro 16.08.2015., 14:31   #5259
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Citiraj:
Nitko konkurenciju nije ubio ni sa jednim smartphonom, evo ni G2 ne može ove kineziće a bolji je bar duplo od onih iste cijene. Idealan smartphone vjerojatno ne postoji ali za eto SGS4 mislim da je bio najkompletniji zadnjih godina, da je on najviše obilježio 2013.
Ja nisam bio zadovoljan njime baš. Mrljava kamera lošija nego na S2, slaba baterija i ono što najviše mrzim - grijanje... Jednostavno ispod kamere se grijao i kod surfanja u chromeu... Snapdragon. S5 naprotiv super kamera, hladan proc, baterija za poželjeti... isto snapdragon.

Kod note 4 bi volio - jači zvučnik, bolju bateriju (exynos octa) i instant multitasking. I eventualno touch fingerprint, makar sam izuzetno zadovoljan i swipeom svojim stvarno rijetko fula za razliku od s5 gdje je to bio češći slučaj.
Alfa_R je offline  
Staro 16.08.2015., 16:44   #5260
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Pitanje za vlasnike S5, koji su vam najveci nedostatci na telefonu? Jel na stock ROM-u radi normalnop/fluidno?
Kupio sam S5 otprilike kad je izašao i do sad sma mijenjao jedino poklopac punjača baterije jer je eto otišao od konstantnog otvaranja/zatvaranja.

Sa svime ostalim sam preprezadovoljan.

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova

Dakle...još uvijek preporučam UAG maske (znaju biti svako malo na 50% popusta). Radim u industriji/tvornica/teren i mobitel je redovito na podu (ili u vodi kad s psom trčim). S UAG-om ne da nema ni jednu crticu nego zbilja radi ko švicarski sat mobitel. Doduše i tempered glass koristim ispred prvotnog ekrana (zasad promijenio samo jedan put zbog ključeva i mobitela u istom džepu, spasio sam si jednu izmjenu LCD-a). Ukratko malo skup combo (UAG+tempered glass) ali za ekstremne uvijete treba i ekstremna zaštita
Red Dwarf je offline  
Staro 16.08.2015., 17:41   #5261
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Kupio sam S5 otprilike kad je izašao i do sad sma mijenjao jedino poklopac punjača baterije jer je eto otišao od konstantnog otvaranja/zatvaranja.

Sa svime ostalim sam preprezadovoljan.

Dakle...još uvijek preporučam UAG maske (znaju biti svako malo na 50% popusta). Radim u industriji/tvornica/teren i mobitel je redovito na podu (ili u vodi kad s psom trčim). S UAG-om ne da nema ni jednu crticu nego zbilja radi ko švicarski sat mobitel. Doduše i tempered glass koristim ispred prvotnog ekrana (zasad promijenio samo jedan put zbog ključeva i mobitela u istom džepu, spasio sam si jednu izmjenu LCD-a). Ukratko malo skup combo (UAG+tempered glass) ali za ekstremne uvijete treba i ekstremna zaštita
Uz popuste koje imaju tu i tamo, i kvalitetu koju daju, ja bi čak rekao da je UAG jeftin. čudo od maske
schetz je offline  
Staro 16.08.2015., 17:44   #5262
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

I moja preporuka za UAG.
Staro 16.08.2015., 17:46   #5263
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
Uz popuste koje imaju tu i tamo, i kvalitetu koju daju, ja bi čak rekao da je UAG jeftin. čudo od maske
A, meni se bar 15 puta iskazao A vjerujem da bi s kineskim bumper caseovima sad razmišljao o kupovini ajfona ili s6edge+
Red Dwarf je offline  
Staro 16.08.2015., 18:02   #5264
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
A, meni se bar 15 puta iskazao A vjerujem da bi s kineskim bumper caseovima sad razmišljao o kupovini ajfona ili s6edge+
UAG imam od prvog dana na mobu i nikad mi ( kucam od drvo ) mobitel nije ispao. Ovisi od osobe koliko je nespretna. Recimo ja cuvam i pazim na sve, tako da sve izgleda ko iz tvornice.
Staro 16.08.2015., 18:08   #5265
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
UAG imam od prvog dana na mobu i nikad mi ( kucam od drvo ) mobitel nije ispao. Ovisi od osobe koliko je nespretna. Recimo ja cuvam i pazim na sve, tako da sve izgleda ko iz tvornice.
E jbga, pazim i ja ali posao, pa preskakanje prepreka dok vadiš mobitel iz džepa a on produži dalje po podu...dogodi se Zato je tu uag i tempered glass i mobitel je postojan...kod a sam ga namazao trovremenskim taftom

Eh da i provjereno može u vodu S5 Kupao se kojih 5 minuta u zdjelici za vodu od psa (nepitaj kako )

A sad čekam sljedeći Samsungov mobitel koji ce biti vodootporan
Red Dwarf je offline  
Staro 16.08.2015., 18:08   #5266
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Hvala svima koji su napisali svoa iskustva sa S5, sad me jos samo zanima koja bi bila neka realna cijena za Crni S6, 16 gb, star 3-6 mjeseci, u dobrom stanju, naravno kutija+račun+garancija?

Cijene variraju od 2000 pa do 3000 i nis mi nije jasno. Tu čak na forumu se prodaje jedan S5, kupljen 1/2015. za 3300 kn, ispod njega nize S6 zapakiran za 3700

Na njuski ista stvar, neki traze 2200 neki 2700, neki 3000, govorimo o polovnom mobu (gore opisanom)

Jel ima neka caka, ili ja nesto ne kuzim?

srale7 je offline  
Staro 16.08.2015., 18:11   #5267
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Kod mene RingKe Fusion za S5 i prezovoljan sam. Zbilja odličan case.
To je to što tražim.
Već sam naručio ovo od Nillkin:
http://www.ebay.co.uk/itm/252042754806

Ali ukoliko se ne pokaže dobra pošto je silikon, a ne hard case, onda bi najvjerovatnije uzeo Ringke:
http://www.ebay.co.uk/itm/171776472162

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ja sam za N4 uzea ovo:
http://www.banggood.com/TPU-Soft-Sil...-p-951821.html

Odlična je, finiš je blago grub i dobro drži u ruci, paše savršeno i nije onako gumena kao ostale TPU maske nego je iznutra mekana, a izvana tvrda.
Zahvaljujem. Ima Nillkin takve, slim fit, super kvalitetne. Za nekoliko zadnjih mobitela kupovao slične i stvarno preporuka ukoliko netko traži.

Citiraj:
Zahvaljujem. I izgleda vojno, ali nisam još na tom levelu.
Mikeyy je offline  
Staro 16.08.2015., 18:11   #5268
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Hvala svima koji su napisali svoa iskustva sa S5, sad me jos samo zanima koja bi bila neka realna cijena za Crni S6, 16 gb, star 3-6 mjeseci, u dobrom stanju, naravno kutija+račun+garancija?

Cijene variraju od 2000 pa do 3000 i nis mi nije jasno. Tu čak na forumu se prodaje jedan S5, kupljen 1/2015. za 3300 kn, ispod njega nize S6 zapakiran za 3700

Na njuski ista stvar, neki traze 2200 neki 2700, neki 3000, govorimo o polovnom mobu (gore opisanom)

Jel ima neka caka, ili ja nesto ne kuzim?
Kad sam ja kupovao S5 početkom 5og prošle godine bio je 3400 nov iz dućana. Tako da sad dati za njega 3300 je smiješno

Ali u suštini do sad se S4/5 uvijek vrtio oko 3400 prije ljeta/za vrijeme ljeta (pošto izlazi prije ljeta on, a note uvijek pred kraj godine)
Red Dwarf je offline  
Staro 16.08.2015., 18:19   #5269
goran1985
Ili jesi ili nisi

Ti u Zagrebu možeš birati, polovni sa godinom garancije su oko 1800kn a novi 2400kn... Ili čak sto kuna jeftinije.
Takve prilike traži i pazi na kopije kod S5. Ja bi to ovako: s prodavačom se nadjes kraj centra operatera od koga je račun i tu kod službenika provjeriš autentičnost i vrijedi li garancija... Još provjeriš Knox counter i to bi valjda bilo to... 15min posla
goran1985 je offline  
Staro 16.08.2015., 18:22   #5270
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Citiraj:
E jbga, pazim i ja ali posao, pa preskakanje prepreka dok vadiš mobitel iz džepa a on produži dalje po podu...dogodi se Zato je tu uag i tempered glass i mobitel je postojan...kod a sam ga namazao trovremenskim taftom

Eh da i provjereno može u vodu S5 Kupao se kojih 5 minuta u zdjelici za vodu od psa (nepitaj kako )

A sad čekam sljedeći Samsungov mobitel koji ce biti vodootporan
Slike moje UAG. Iako je pukla na ledima ( mojom krivicom jer svakih tjedan - dva izvadim mobitel i prebrisem masku antibakterijskim maramicama pa onda fenom za kosu malo posusim i toplina je ucinila svoje ) jos uvijek se drzi odlicno. Definitivno vrijedi svake lipe. Da ima na utoru za micro usb i audio jack dust cover-e bila bi savrsena.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG‎
Views:	247
Size:	154.7 kB
ID:	15185   Click image for larger version

Name:	2.JPG‎
Views:	258
Size:	94.9 kB
ID:	15186  
Staro 16.08.2015., 19:55   #5271
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Kod mene je G900FXXU1POEA, takodjer i na ovom drugom što ga imam u blizini. Jel moj software stariji?
Ne, to je noviji FW ako se ne varam.
Brko je offline  
Staro 16.08.2015., 21:06   #5272
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ne varaš se. I kod mene je isti i nema novijeg updatea jer sam baš danas pokušao update pa je rekao da ih nema.
Staro 16.08.2015., 23:08   #5273
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja dobio neki dan update, BOH4. Da budem iskren, nekako mi se čini da lakše diše. Lagano se već osjetilo trzuckanje nakon par mjeseci korištenja, ali sad mi se čini da radi kao nakon factory reseta.
Staro 16.08.2015., 23:59   #5274
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Ja nisam bio zadovoljan njime baš. Mrljava kamera lošija nego na S2, slaba baterija i ono što najviše mrzim - grijanje... Jednostavno ispod kamere se grijao i kod surfanja u chromeu... Snapdragon. S5 naprotiv super kamera, hladan proc, baterija za poželjeti... isto snapdragon.

Kod note 4 bi volio - jači zvučnik, bolju bateriju (exynos octa) i instant multitasking. I eventualno touch fingerprint, makar sam izuzetno zadovoljan i swipeom svojim stvarno rijetko fula za razliku od s5 gdje je to bio češći slučaj.
Onda si imao sheban primjerak, jer usporediti kameru Galaxy S2 s onom na S4 je pomalo smiješno, pogotovo u low lightu. Što se tiče baterije, to je istina. Mobitel neobjašnjivo brzo troši bateriju, dok recimo jedan Note 3 drži gotovo tri puta bolje od njega.

explorer 4 je offline  
Staro 17.08.2015., 05:55   #5275
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Ja dobio neki dan update, BOH4. Da budem iskren, nekako mi se čini da lakše diše. Lagano se već osjetilo trzuckanje nakon par mjeseci korištenja, ali sad mi se čini da radi kao nakon factory reseta.
I kod mene je BOH4 od prije neki dan (napisoa na ovoj temi). Doduše ja imam onaj Uk softver na svom mobitelu umjesto t-mobileove hrpe jada pa ono...može biti i da je zbog toga.

UK stock softver - ne okida knox, manje bloatwarea, a izgleda da i brže updateovi idu.
Red Dwarf je offline  
Staro 17.08.2015., 08:36   #5276
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
Onda si imao sheban primjerak, jer usporediti kameru Galaxy S2 s onom na S4 je pomalo smiješno, pogotovo u low lightu. Što se tiče baterije, to je istina. Mobitel neobjašnjivo brzo troši bateriju, dok recimo jedan Note 3 drži gotovo tri puta bolje od njega.
Vjerojatno je bio sheban. Nije problem low light, nego je prespor okidao u normalnim okolnostima tj preveliki shutter i shodno tome mutne slike. I kod većeg zoom se primjetilo da fali oštrine.
Alfa_R je offline  
Staro 17.08.2015., 09:50   #5277
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Vjerojatno je bio sheban. Nije problem low light, nego je prespor okidao u normalnim okolnostima tj preveliki shutter i shodno tome mutne slike. I kod većeg zoom se primjetilo da fali oštrine.
Sporost : umjesto auto iso funkcije, iso ti je bio zacementiran na na 100, 200 ili 400 mozda?
Red Dwarf je offline  
Staro 17.08.2015., 13:33   #5278
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Evo što donosi Android M Samsunzima
http://www.youmobile.org/blogs/entry...-Galaxy-Series
Staro 17.08.2015., 15:43   #5279
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Evo što donosi Android M Samsunzima
http://www.youmobile.org/blogs/entry...-Galaxy-Series
Crap...S5 je izgleda već stari deda od uređaja
Red Dwarf je offline  
Staro 17.08.2015., 15:49   #5280
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
This is not the final list, other devices will be added to the list, Stay tuned and don't forget to follow Our Samsung Official Updates Page for More Info.
Ne vjerujem da će S5 ostati bez slubženog M-a.
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na