|
![]() |
#6934 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Hostages, počinje dobro, kasnije se razvodnjava, neloše, ali ništa više od toga za mene osobno bar. Odgleda napokon i The Americans S03, također nisan oduševljen, dosta lošija sezona od prve dvije, ne mogu izdvojit dvi dobre scene u ciloj sezoni, ali i takvi su vrh za većinu emitiranog sadržaja ![]() Dovršavan Person of Interest, Criminal Minds,... na popisu je ajme serija, vremena u posljednje vrijeme malo i nimalo ![]()
![]() |
#6935 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
8. ep. GoT-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6937 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6938 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Cijela sezona je bila priprema za ovo. I odlicna priprema, samim time i odlicna sezona. Ne mozes imati ovako odlicnu atmosferu bez svega sto su do sad napravili, i tu im svaka cast. Iskreno, mozda i najbolji prijenos iz knjige na platno do sad. Bio sam skeptican, jer lotr me iskreno razocarao, i to poprilicno. GoT je extra napravljen, i ne bih nista mijenjao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6939 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Prijenos knjige na platno u LotRu je razočarao, a u GoTu dobar ? ![]() Jes' ti uopće čitao knjige ili ? ![]() Lady Stonehart, Jon Connington, smrt LOBa (Rattleshirta), Ramseyeva ženidba etc etc.
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 01.06.2015. u 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6940 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6942 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nisam uopce ni spomenuo kolicinu prenesnu iz knjige, niti sam i jednom rijecju rekao da je sve preneseno, cak niti da je ono sto su prenijeli preneseno tocno kako je u knjigama. Aludirao sam na samu kvalitetu serije, ali ponajvise na atmosferu koja je odlicno prenesena. Kod lotr-a jednostavno nisam imao taj osjecaj. Naravno, svatko ima pravo na svoje misljenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6943 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ekranizacija GoTa ni količinski, ni kvalitativno nije ništa bolja od ekranizacije LotRa (od ekranizacije Hobbita svakak, tu nema debate uopće, od LotRa nikako). već kad se uzme u obzir koliko su stvari (i to jebeno bitnih) izostavili u GoTu počne glava boljet. Da ne govorimo o stvarima koje su apsolutno katastrofalno napravljene, u ovoj sezoni npr. dvije stvari koje su baš žešće upale u oko: - Sand snakes borba u epki 6 - Ono proročanstvo koje Cersei dobije u prvoj epizodi da idem malo dublje dalo bi se o tome dosta.
![]() |
![]() |
#6945 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#6947 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
I to dobrim prvim nastavkom, uživao sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6949 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Još jedan glas za Mr. Robot, djeluje jako obećavajuće. Ima kvalitetu, šarm, malo je drugačiji, zanimljiva tematika. Nadam se da će tako nastaviti. S druge strane, Aquarius pogledao dvije epizode, i ne djeluje mi baš zanimljivo. Previše su opterećeni glazbom i lookom šezdesetih, a premalo kvalitete. Wayward Pines, nakon 3 epizode ne znam što misliti. Čim je Shyamalan u igri (ovdje kao izveršni producent, šanse su velike da uradak pleše na granici između genijalnosti i gluposti, tako je i ova serija na trenutke na jednoj, a na trenutke na drugoj strani ![]()
![]() |
#6953 |
Premium
|
|
![]() |
#6954 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Jednostavno, seriji fali atmosfere koja bi trebala pratiti ovakvu misteriju i događaje, ono, da te drži u napetosti i da samo čekaš što će se dogoditi. Ima ovdje twistova ohoho već od druge epke, ali nekako su ti twistovi i čudnovatost tog gradića prečesto svrha samima sebi.
![]() |
![]() |
#6955 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
|
![]() |
#6956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Under the Dome se ne isplati pratiti - što dalje, to gore. S02 je katastrofa. U principu, ideja nije loša, ali je realizacija koma.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 05.06.2015. u 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6958 |
Guest
|
ja sam odustao od under the dome. Mislim, moj zid u sobi ima veću karizmu od glavnih glumaca i radije ga gledam |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|