|
![]() |
#2761 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
odličan event.
![]() |
#2764 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Možda nespada u temu ali "prizemljenje" je brutalno http://sportski.net.hr/klub-boraca/b...stio-suparnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
http://www.index.hr/sport/clanak/ali...la/815791.aspx Bilo bi i vrijeme da se njih dvojica pošibaju.
![]() |
#2768 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jon Jones opet u problemima, sudjelovao u "hit & run" nesreći gdje je navodno trudna žena slomila ruku. Lik je kako svi kažu pobjegao iz auta u kojem je kasnije nađena marihuana i danas se predao policiji. Uncle Dana će sigurno izjavit "we are very proud of him". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da je sad dost kaj se njegovih sranja tice. On bi trebal bi uzor tak se i predstavlja al ocito lazno. Bili su u pravu Rampage i Evans. Trebalo bi ga drasticno kaznit. http://www.bjpenn.com/update-jon-jones-police-custody/ 100 puta gore od Silvinog dopingiranja nakon onakvog loma a i u godinama lagano. Sve to je jako lose za UFC i MMA opcenito. Ionak hrpa ljudi ima predrasudu o borcima u MMA. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.04.2015. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Premium
|
da, ja sam ga dosad branio svaki put.. ali ovo je već malo too much. Uzor je mnogima, ovo je nedopustivo ponašanje.
![]() |
#2771 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Same here. Ovo mu netreba oprostiti nikako, dapače(yeslittleduck) treba ga kazniti zatvorom, oduzeti titulu, kazniti novčano i onda ako stvarno to želi nek se bori ponovno za sve što je izgubio, a ne da svako svoje njesra prebacije na "loše društvo" u kojem se nalazi. Rajt. Seljo. I dalje je naj borac, ali je seljo (bez uvrede onima koji su sa sela ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2772 |
Premium
|
jonesu oduzet pojas prvaka i suspendiran je na neodređeno, bore se johnson i cormier
![]() |
#2775 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Premium
|
Jbt kad ne pratim kaj se desava. Tako i treba. Valjda ovaj put nisu mogli sam tako pa su morali poslat poruku. Teska vremena za UFC. Bi sam danas na Judo GP u Domu Sportova i svida mi se kam Judo ide. Tolko su glupavih pravila nametnuli da se ekipa sve vise bori u parteru. Sutra su od 17h finala, mislim da se ne palca ak se dode prije 17 al treba uhvatit mjesto jel je tribina krcata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
|
pitanje, govori se da će biti prijenos borbe biti i na gol.hr, na koji način oni to puste? Na kojem linku će se to moći gledati? Ne vidim na njihovom webu da imaju stream sekciju.
![]() |
#2783 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovog suca kaj je sudio Miočić - Hunt treba poslati u neki drugi sport, strašno kaj je dozvolio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Registered User
|
Mmashare forum kucaj u google |
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
oooooo zemljo, kakve li borbe. Očito su "više sile" rekle da mora biti 5 rundi, jer ovo je bio smijeh od fajta.. Svaka čast Stipetu, idemo dalje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Istina, samo kaj Hunt je glavna riba u svom kampu, i ljudi u kutu znaju da njegov stav je do kraja, i vjerujem da njima je čak po njegovom nalogu i zabranjeno tako postupiti. Sudac treba štititi borca,kad vidi da šteta postaje prevelika i neprihvatljiva, prekida se borba i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|