|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ABIT Flash Menu
ZAnima me dali je vrsite update biosa preko ovog programa, koliko je sigurno, mislim da se nesto ne zakomplicira iako kolko ja kuzim postupak je vrlo jednostavan, i koliko je uopce pametno vrsitu update biosa svako malo? Na kompu mi sve radi ok al eto zeljko sam pa me zanima. ![]()
![]() |
#2 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja vršim updatove biosa pomoču njega i još me nikada nije iznevjerio a i po meni je dosta siguran a sada neznam dali je kome kaj sjebao
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Nedavno sam fleshao BIOS s tim programom i jako je jednostavan. Ja sam bas morao flashati bios jer sam imao malih problema ali sad sve radi. Sve ti pise na netu kak se radi snjim i gotovo ti je za par sekundi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dark side Moderator
|
ma niej bed, zimku ja sve kak ide, neg me zanimalo dal se mozda nekom mozda nekad zakompliciralo jer znm da onda moze bit velikih bedaova pa zato. Inace program je sasvim ok i vidim da ljudi isto i asusicama isto to rade pa reko sto nebi i ja. E jos da pitam jel mu ostavite opciju CLR smos ili ju ugasite?
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja koristim taj programcic i nikad nisan ima nikakvih problema u cestom flashanju ne vidim smisla, ako oces modani bios nadjes neki dobar i posli samo flashas kad izadje nova verzija a to je sve skupa mozda 10-15 flasheva mislim da problema ne bi trebalo bit ali sto vise puta nesto radis vece su sanse da ce nesto poc po zlu
![]() |
![]() |
#7 | |
Kompjuterov frend
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Frend mi je neki dan sjeba plocu kad je flasha preko toga...nemam pojma jel kriv program ili on, samo znam da je sjeba plocu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Ma kako mi je on objasni, on je skinu bios sa abitove stranice, pokrenu program, i instalacaija je prosla bez problema, program mu je javi da je sve proslo ok i da moze restartat...medjutim nakon restarta mu komp nije boota. Ali je vrlo vjeroojatno da je on nesto zezenu jer mu to nebi bilo prvi put... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dark side Moderator
|
kontam da cu ga flesnit bez beda. Znaci odem online, on potrazi bios, ja odaberem najnoviji, sacuvam kopiju starog ak ocu, pustim ga da flesa, restartam. Si?
![]() |
#15 | |
Kompjuterov frend
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Dark side Moderator
|
Fleso! Proslo sve ok, kao napravio on neki clir cmosa al meni sve postavke ostale ko prije, osim sto sam trbo samo vrijeme podesit. Prva uocena promjena j epda temperature proca ito drasticno. inace se kretala izmedu 40-45 idela sad 35, 36, 37. nemos vjerovat. I sad da ja znam jel prije lagala lazljivica ploca il laze sad majku joj! ![]()
Jak ko rakija! Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 13.09.2006. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Dark side Moderator
|
da morat cu to malo provjerit danas poslje sljake al svejedno bit ce tesko jer to je niska temp i nije neka razlika al ajd. Evo sad ujutro pored otvorenih vrata od balkona temperatura proca 33. Nedaj boze da pozimi vrata otvorim ode mi proc u - minus! ![]()
![]() |
#20 |
Dark side Moderator
|
![]() |
#22 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Dark side Moderator
|
![]() |
#26 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
meni ti se dogodila suprotna stvar sa MSI K7N2-Delta, kad sam stavio najnoviji BIOS temp je porasla 7 stupnjeva neznam zašto. stavi prst pa sam ocijeni, ili potraži neki modani BIOS.
![]() |
#28 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Stavljen Manta Ray XT D26 bios na NF7 s tim programčićem, sve šljaka, istina malo sam se tresao da neće raditi (čitaj vječna lovišta) no radi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|