|
![]() |
#14794 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Koja je fora sa novim policijskim Audijem(ima)? To je ono kaj je MUP dobio? Premoćno izgleda A6 u policijskim bojama. Vidio ga veceras na zelenom valu. Mora da je policajcima teško palo da ga vozikaju uokolo. ![]() Super na kaj se pare troše. Super. Super. EDIT: Ovog A6 sam vidio. Zanemarite LaFerrari. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.04.2015. u 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14795 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ma da ovaj Ferrari zanemariš sam tak, takva zvijer a ti policiju naslikavaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14796 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Da samo su auti iz pratnje vecinom crni i imaju rotaciju samo u prednjoj masci i ieventualno gore onu jednu plavu. Ovaj je pravi policjot. Ja sam ih vidio samo u zgb.
![]() |
#14797 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ima tu hrpa slika od tog La Ferrari-a Izgleda da je bil kod Rimca na dijagnostici ![]() EDIT: Koja je fora sa tim PP- tablicama? Su to probne il ? EDIT2: naso To su Prenosive Plocice Članak 32. Prenosive pločice za vozila izrađene su od metala, presvučene reflektirajućom folijom, bijele su boje na kojima je crnim slovima otisnuta oznaka registracijskog područja i broj prenosive pločice. Između oznake registracijskog područja i broja prenosive pločice otisnut je grb Republike Hrvatske. Broj prenosivih pločica sastoji se od slovne oznake PP i tri ili četiri numeričke oznake. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 16.04.2015. u 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14798 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nebi bilo cudno posto vec dela sa Koenig...egg. Regra. Vidio sam dana tog policijskog Audija z pratnji nekog drugog Audija i prosli su ko rakete kod Ivanja Reke. To su valjda oni Audiji A6 kaj su narucili pa ih nisu htjeli. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.04.2015. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14800 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Piše na fejsu da su ga iz Rimca slupali, slučajno kao na Oryx-ovom poligonu. Nešto su testirali, a bio je tamo i La Ferrari isto.
![]() |
#14801 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Prije nego sto su slupali Rimca |
![]() |
![]() |
![]() |
#14802 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imate na jutubu kratki drag LaFerrarija protiv Rimca Zanemarite - nisam uopće vidio post iznad mojega sa filmicem ![]() Zadnje izmijenjeno od: vga killer. 17.04.2015. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14804 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14805 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja narucio na sam Uskrsni pon.,stigle su u srijedu,zamotane,friški dot,sve 5
![]() |
#14807 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav dečki, jel istraživao tko ove godine auto osiguranja? Moja kola čekaju sljedeći tjedan na registraciju, pa bi mi bila zgodna informacija ![]() I potpitanje, HOK ima neki prijenos 50% bonusa s jednog člana obitelji na drugog, gdje oba tad imaju 50% pod jedinim uvjetom da oba prijeđu u HOK. Zna li tko u čemu je fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14808 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pitanje za znalce. Postoji li nacin da se raskine auto osiguranje koje je sklopljeno u uredu? Znam da je online 14 dana rok,ali ne znam za ured. Naime otac od frenda je ne znajuci da su cijene razlicite sklopio osiguranje i naravno platio vise nego kod nekog drugog. I osiguranje tece od 26.04 jer jos nije isteklo. Sad je od mog frenda dobio bolju cijenu pa bi raskinuo ugovor u drugoj kuci. Osiguranje je sklopljeno danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14809 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14811 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
čak u ovlaštenom su mi rekli da su dobili naputak od renola da stavljaju shell helix ultra umjesto elf excelium (koje je skoro duplo skuplje btw) i da su skužili kako se ventili manje čuju... u što sam se uvjerio i sam. zadnjih 4g sam na helix ultra - sve radi odlično i stvarno je tiši motor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14812 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
u clio je zadnjih 9 izmjena (jednom godisnje) stavljan upravo helix ultra pa zato i pitam. moj meho me danas zbunio sa tim elf uljima (vjerojatno ima dobar rabat na njih), da izdrze vise od shella, da ih renault preporuca itd itd. ali syss, bas suprotno, razlika u cijeni je mala, zato sam i pomislio da je mozda bolje uzeti elf ako je kvalitetnije, ali ocito nije ![]() u topstaru je 5l elfa 232kn, a 4+1l shella 190kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14814 |
Premium
|
Jos jedan kaj misli da je jos uvijek u svojoj selendri.. Previse je takvih u zadnje vrijeme a murije nigdje iako ih je tam na stotine.. https://www.flickr.com/photos/125477...2/17035640860/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14815 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uzmi Shell Helix Ultra 5W40, nemas kaj razmisljat. Bolje bazno ulje od Elfa/Totala, po rijecima jednog kemicara u labosu, sa RKH. Takodjer mogu potvrditi tisi/mirniji rad u leru, nakon Totala 9000 kojeg je poceo malo trosit nakon ~ 7000 km, uglavnom gradske voznje. Nista strasno, kakvih 3 deci na 12000.
![]() |
#14819 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |