|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Možda glupo pitanje ali da probam. Mogu se kako riješiti ove in-game love koju sam dobio zbog pre-ordera? Imam osjećaj da koristim cheat, želim krenuti od nule... I once again - prebacivanje u kilometre umjesto milja? anyone? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Milje i kilometri su vezani uz odabrani jezik. Npr. ako ćeš si igru prebacit na njemački, imat ćeš kilometre, a s engleskim ti je u miljama, jer koliko znam nema britanske lokalizacije. Užasno glupo i nije mi jasno zašto su to ovako radili. Čudi me da se na konzolama to može namjestiti, a ovdje ne. Ostaje ti ili čekanje službenog patcha ili nekog moda. Nekako mislim da će mod prije to riješiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Na koje milje/kilometre mislite? One na kontrolnoj ploči u first person viewu? Ili ima neka opcija za to prikazat na hudu? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
|
Mislim npr. na navigaciju dok voziš. Želio bih da bude u kilometrima, a ne miljama. Ovo je užasno glupo od njih jer postoje i english-speaking države koje koriste metrički sustav, a ne imperijski. Ali dobro, nije da je game-breaking. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Imamo veoma sličan sustav pa zato pitam. Ja sam jučer opet malo zaigrao, i zna i na 30fps se spustit igra, pa me to malo hebe. Zbog vsynca, zamorno je i spuštanje/dizanje FPS-a između 30-60fps jer to isto bude stutter-avo. Možda sam sprčkao nešto sa postavkama, moram se detaljnije poigrat. Ak ti nije problem, baci ovaj ingame postavke - screenshot... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Danas i sutra ću zaigrati kako treba pa ću isprobati postavke i vidjeti ima li frame dropova... Javim... Pokušao sam inače pokrenuti onaj in-game benchmark ali se krešao - negdje vidjeh da treba prvo prologue završiti jer inače ne funkcionira, valjda neki bug. Fraps mi isto nije radio jer čim bi uključio njegov overlay, igra bi se crashala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Da, ingame bench neće raditi ako se ne završi prologue. Jebiga, tko bi i to skužio nakon 5 godina razvijanja i programiranja igre ![]() Ma on nije relevantan, vrti se "puno bolje" od nekih normalnih situacija u samoj igri koje zavise o lokaciji, vremenu, broju ljudi/automobila etc... Probaj sa afterburnerovim OSD-om, on radi normlano ![]() Ma generalno igra dobro radi, ali želim naći postavke i da održi tih 60 fps. Kada se brzo vozim autom, u gradu u nekoj gužvi, na nekom pogledu gdje ima hrpa elemenata, spusti se na 30-35 fps samo tako. Sve je to igrivo da se razumijemo ![]() Igra zapravo i je CPU gladna, ali barem ima čovjek osjećaj da je CPU i iskorišten. Najgluplje su one sitaucije s neoptimiziranim igrama, kad je vrtiš u 25fps, a CPU load je na 5-10% a GPU 35%, onda znaš da je smeće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Ja sam ga za sad nafrljio da je uvjek 60+ fps. Fxaa i msaa 2x izgledaju dovoljno dobro, extra view distance i extra onaj drugi slider negdje na pola. Vsync uvjek gasim jer stvara latenciju, a i dobim nešto fps-a ![]() Čekam da izađe od onog lika iz tweakguidesa guide |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Jel vama u misijama kada pritisnete desnu tipku se sruši igra. Npr. slučajno sam kliknuo desni klik kada sam bježao na motoru nakon pljačke draguljarnice pa mi je srušilo igru. Kasnije sam primjetio istu stvar.
![]() |
#1399 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1401 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Bok decki. Imam Phenoma II 955BE @ 3,8 GHz i sapphire 6850 1 gb. htio bih imati stabilno 60 fps-a u bilo kojoj situaciji, ne bitna razina detalja. bi li to moj proc mogao izvesti i da li bi bila dovoljna kupnja SAMO graficke kartice (i koje?)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Skini onaj GTA V installer, instaliraj na SSD, pusti nek skine updejt od 50mb, kad krene skidat igru prekini i ugasi skroz. S hdda skopiraj cijeli GTA osim GTAVLauncher.exe i PlayGTAV.exe na ssd i pokreni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Stavi sve detalje na low i najnižu moguću rezoluciju - po nekim teorijama to je onda najveći fps koji tvoj cpu može dati u toj igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje jel netko prebacio igru sa diska na ssd jel se osjeti neki porast u performansama?! meni je trenutno igra na disku ali ako će mi se rjesit problem frame dropova sa time mislim da bi ga prebacio. Ja sam smanjio Post FX i vise mi ne pada FPS ispod 60 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Premium
|
GTA V
Pokušavam igrat online.. Preporučio mi frend da najprije prođem onaj tutorijal od cirka sat vremena, što upravo i pokušavam. Uredio sam lika, i sada sam izašao iz aviona no prilikom vožnje sa onim crncem što me pokupio, izbaci poruku u igri da je moja sesija gotova i da se ne može spojiti.. I onda opet: piše u donjem desnom kutu "joining online" i tako sam probao dva puta, oba puta izbaci ALERT bla bla..Privitak 14820
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 17.04.2015. u 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
|
Uspio sam se spojit i igrat.. Fora je.. ali treba imat svoju ekipu.. kako ono da uđem u neku ekipu koju ste ovdje sastavili? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|