|
![]() |
#1351 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam uključio msi afterburner i pod monitoring tabom sam označio željene postavke sa "show in on-screen display" i kada pokrenem gta v mi ne očitava rivaturner? Može pomoć plz? ![]() aaa, ja imam 2.3.1 verziju, a sad je izašla 4.1 verzija ![]() ![]() ![]() edit: radi sad ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 16.04.2015. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Da malo usporedim različite mašine. Nemogu prestati igrat heh, beta driveri su ipak malo pomogli sa par fpsa nije loše. Jel bi mogao netko tko igra na najvišim postavkam (ili blizu) bacit neki screenshot kada
Da malo usporedim različite mašine. Nemogu prestati igrat heh, beta driveri su ipak malo pomogli sa par fpsa nije loše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1358 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Evo napokon sam i ja zaigrao nakon što me rockstar social club 2 put zahebo.. Torrent je ipak bio spas, doslovno sam sve zbriso iz gta v foldera i nakeljio ono iz torrenta, pokrenuo igru, update se napravio i to je to. Stavio sam skoro max postavke, tj, točno da imam 60fps+, al da je igra optimizirana - ne. Menu im je lockan na 30fps-a, aj to je ok, ali npr minimap dok vozim se vrti na značajno manje fps-a od same igre. Ima još dosta mušica, ali valjda će se još šta ispeglat. Kontrola vozila je poprilično komična, sa max speeda do stopa doslovno sekunda ![]() E da, meni procjena korištenja vrama pokazuje uvjek manje nego što se stvarno koristi, oko 300mb manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ima tko ovaj problem s grafikom u desnom donjem kutu? http://i.imgur.com/ewAXhI4.jpg Imam oko 35FPS bez obzira je li na Medium ili High texture. I malo mi je dosadno na početku s ovim crncem, neke zanimljivije misije čekam.
![]() |
#1360 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1361 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Tako da sa svojom konfom i 560 sve low imam kojih 80-90 fpsa, prilično dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni sama voznja nije tak strasna. Treba malo pimplanja i ide. Nema problema sa fps kak god narihtam. Jedino sam gore u planinama vidal ispod 50 fps. GTX 780 malo klokunta. Igra ko igra za sad je dobra al ne bas posebno al bar ima zanimacija. Nema problema sa RAMom. Ispod 8 gb je kod mene stalno, VRAM na trenutnim postavkama 26x0. Grafa se isto fino iskoristava, preko 90% stalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Probao tko igrati na Intel laptopu sa AMD grafickom? Citam po internetu da gta nece prepoznati graficku, da stalno pali intelovu i kao da se fix ceka? Slicnih problema ima i Nvidia. Ne pomazu ni najnoviji driveri
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja nikako nemogu pokrenit igru. stavio beta drivere, direct X, c++, run as administrator ne pomaže, disableanje grafičke isto ne radi... Ima netko još kakve ideje? Gledao sam i gdje se kontaktira support ali ne nađem ni to, samo ovi postojeći članci.
![]() |
#1367 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
Žao mi je što ti ne mogu više pomoći, rekao sam ti sve što znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jer imate 7.1 win vi kaj vam ne dela? Citam da na 7 ne dela, mora bit 7.1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
The mighty pirate
|
Meni na laptopu ista stvar. Još sam išao skidat sa Steama umjesto da samo prebacim s kompa...
![]() |
#1372 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Jedno pitanje usput, jel story mode zbilja tako kratak, ono 80% vremena vozikam se okolo, tenis, golf itd a story mi je vec na 13%..nekih 10h cca imam dosad Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 17.04.2015. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
|
Odigrao nekih sat i pol, to je to, GTA je kralj PC igara ![]() Detalji su mi na very high, vrti se skoro pa lockan na 60 fps-a a nisam niti drivere od grafe updateao (imam predzadnju verziju). Igra je luuuuuudnica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Hala Madrid!
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 17.04.2015. u 04:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |