|
![]() |
#5371 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Je i moj haier je prezivio sve i svasta, jednom je i u vodu upao i nista, mob je tenk. |
![]() |
![]() |
#5372 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Svaka čast na Haieru, da sam bio pametniji, mogao sam to kolegama uzeti. ot: došao Zamzung sa servisa. Ne radi SIM utor. Ide nazad.
#5373 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo još semplova Lenovo K3 Note kamere....primjetan problem sa fokusom, mutnjikavo. Na žalost čini se odron kamera. https://www.dropbox.com/s/xztichiq55...mples.rar?dl=0 |
![]() |
![]() |
#5374 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Ja još ne bih gubio nadu jer sam vidio pomake u kvaliteti kod nekih kamera uz novije verzije softvera/drivera a i ove fotke nisu reprezentativan primjer jer mu se kamera dobro micala pri fotografiranju...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5376 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Za ljubitelje odrona na akciji Elephone p6000, ako se još uvijek mogu smatrati odronima. Ova dva koje sam ja kupio, rade sasvim OK, samo je pitanje, do kad će. |
![]() |
![]() |
#5377 |
Premium
|
Stvarno strašna cijena za takve specifikacije...ima li netko taj slonofon da napiše riječ, dvije? |
![]() |
![]() |
#5379 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
#5380 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam za ostale modele, ali za K910 Vibe Z nadogradnje izlaze doslovno jednom mjesecno najmanje.U njima se dodaju nove stvari i ispravljaju bugovi. To dosada nisam dozivio niti sa jednim mobom koji sam imao. Tehnicki, mob vise nije kod mene (kod zeta je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5382 |
Registrirao User
|
Napomena - ima vjerojatno isti CMOS kao i K3 Note, pa provjeri i kakve su fotke ako je bitno.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#5383 | |
Premium
|
Jeli moguće da K3 Note nema osvjetljene tipke, gledam ga na jubitou i ne vidim da svijetli? Citiraj:
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Lenovo+p70 |
|
![]() |
![]() |
#5384 |
Guest
|
ja sam imao lenovo P90 koji bi trebao biti nešto bolji. i mobitel je bio izvrstan dok je bio kod mene. |
![]() |
#5385 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5386 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5387 |
Guest
|
Elephone je sve bolji i bolji. ![]() |
![]() |
#5388 |
Registrirao User
|
Danas su najavljena/izašla dva nova smartfona: Newman Button sa senzorom za otisak prsta i solidnim hardverom (SD615) za 1200 yuana Lenovo S8 4G (5.5" @ 720p, MTK6752m) za 899-900 yuana ![]() Lenovo je od danas u prodaji na Jingdongu
![]() |
![]() |
#5390 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Imao bi, ali samo u gradovima i vecim mjestima, van grada Tele2 ionako ima los signal koji god uredjaj da uzmes, ali nesto rade oko toga da povecaju kapacitete mreze. |
![]() |
![]() |
#5391 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ako ništa čoek je bar stavio slike uslikane njime, mislim da se nije baš nešto potrudio, pa nemam dojam jel to dobro ili ne... :/, ajde onaj grm i maćuhice su ok, ali nije uslikao nikakav interijer ili na slabom svijetlu tak da... bezveze. |
![]() |
![]() |
#5392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Nisu lose slike s obzirom da je mob 150$, mozda vise brine kvaliteta izrade i zavrsna obrada
#5393 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Pozdrav svim poznavateljima kineskih telefona , evo da se i ja javim pa nastavljam sa listanjem foruma da se jos informisem ![]() P.S ovaj slon p 6000 isplati li se to ista za 120$ |
![]() |
![]() |
#5394 |
Premium
|
Evo da sam sebi odgovorim, Lenovo K3 Note nema osvjetljene navigacijske tipke. Na žalost... zbogom K3 note. |
![]() |
![]() |
#5396 |
Premium
|
Skoro sigurno ne, to je kod jeftilena zaljepljeno, a sumnjam i da se prodaje touch odvojeno. |
![]() |
![]() |
#5398 |
Premium
|
Pa ako se prodaje odvojeno zašto pitaš, onda je očigledno da se može promijeniti? |
![]() |
![]() |
#5400 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Imao sam zopo zp980 sa razbijenim touchom a ispravnim ekranom. Kupio sam prvo samo novi touch ali kad smo pokušali skinuti stari, nije išlo. Kaže kolega majstor da sve ovisi kako je puklo. Ako je ono jedna-dvije crte, onda se da skinuti touch. A ako je puklo kao kod mene "spider-web-style" onda se nemože skinuti. Tako da sam naručio i novi ekran i postavio i sve 5. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|