|
![]() |
#6691 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
#6693 |
Guest
|
Banshee, odličan kraj sezone, jedva čekam 4. 2016. |
![]() |
![]() |
#6694 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
fortitude gradic - koji funkcionira kao da je ispao iz moreove utopijske ostavstine - potresa (za njih) sasvim netipican oblik terminiranja osnovnih ljudskih funkcija - ubojstvo. link na imdb iznad je cisto informativan, stoga ocjenu ne smatrajte relevantnom, vecina glasackog puka na stranici ionako ima attention span na razini kasnijih epizoda tbbt. odavno me nesto s podrucja tv produkcije nije ovako privuklo uz ekran, valjda jos od true detective.
![]() |
#6695 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam Dig. Za sada samo 2 epizode, ali obećaje. P.S. Tek boljim i pažljivijim gledanjem se vidi da je dio sniman i kod nas. Npr. sve tablice auta u prvom planu su izraelske, ali se u drugom planu ponekad vide ST tablice sa šahovnicom. EDIT: od humorističkih serija, Monty Python je nenad**biv ako imate smisla za malo pomaknuti i crni humor. Od 'normalnih' serija, IT Crowd je svakako za preporučiti.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 16.03.2015. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6697 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Boss, ne mogu virovat da ovakva serija nije imala gledanost pa je ugašena, pa samim tim i nema nekakav kraj, nego je onako sve ostalo u zraku, al preporuka svakako, pogotovo ljubiteljima političkih drami. Kelsey Grammer odglumio za 10
![]() |
#6699 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dovrsio sedmu i zadnju sezonu Parks and reca. Prva sezona mi nije bila nesto, kao ni sedma. Previse sentimentalno na kraju, premalo vec uhodanih fora. No sve izmedju - odlicno. Svidila mi se serija, kao i vecina likova. Anne nisam mogao smisliti ocima, kao ni Jamma. Ali ok, on je namjerno napravljen takvim. Cak mi je i Leslie isla na zivce (uglavnom). Ali ostali likovi su odlicno razradjeni, neki vise, neki manje. Shizofrenicni Andy i Ron aka Duke Silver - odlicni. Seriju sam nastavio gledati samo radi Rona. Koji car ![]() I steta sto je serija zavrsila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6700 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma zadnja sezona je očaj živi. Neznam šta im je to tribalo, nije niti malo komična. Najbolje su 2-5. Edit: Trenutno gledam Attack on Titan, nisam neki veliki fan animea ali ovo je odlično ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 16.03.2015. u 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6701 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6702 |
Premium
|
Pa Jamm je uz rona najrealniji lik u seriji. Pogodjen u sridu. Zeljeli su ljigavog i pokvarneog birokrata, a dobili smo zvijer u rangu ovih nasih ovdje. Meni je cas ljigav, cas fantastican ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6703 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6707 |
Guest
|
zar doista nove epizode House of cardsa će doći tek 2016 ? ![]() |
![]() |
![]() |
#6708 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jep, uvijek je tak. Veljača sljedeće godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6709 |
Guest
|
onda nisu trebali pustit svih 13 epizoda odmah ![]() a ništa sutra Walking dead ![]() |
![]() |
![]() |
#6712 |
Premium
|
Black Sails je odlicna serija. Pratim i gustam. Jedna od rijetkih da je stvarno sve (po meni) pogodjeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6713 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
jel gleda netko vikingse? Ja sam davno bio prestao pa sad ponovno krenuo sa prvom sezonom.
![]() |
#6714 |
Premium
|
Takodjer pratim. Odlicna serija, ali ako vec nisi, prestani gledati i cekaj da sve puste. Ovako ces biti stalno napet jer prekinu radnju naravno kad je bas najzanimljivije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6715 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Meni se svidjelo što je za razliku od GoT-a jednostavnija i konkretnija radnja - za izvalit se i odmorit od posla, podsjeća malo na spartacusa ![]()
![]() |
#6716 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pogledao pilot Empire-a. Radnja je život obitelji vlasnika diskografske kuće, glazbenika,uglavnom crnci u seriji, mislim da ću nastavit gledat. Drugo šta sam gledao je Better call Saul, pogledo 5 epizoda i ne znam šta bi reko, skroz mi je čudna serija, niš specijalno, al nekak me vuće da gledam šta bu dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6717 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
stanovite amia malley i peta jensen potvrdene kao pojacanje za 'epsku' scenu u drugoj sezoni true detective, iz produkcijskih krugova vec najavljenu kao kolosalan set 'eyes wide shout' ranga (samo fali da se zacuje i jocelyn pook u pozadini ![]() sve vise sam skeptik da se moze ponovit nivo kvalitete s01.
![]() |
#6718 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6720 |
Guest
|