|
![]() |
#5462 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Update ![]() Cekati cu ili da ip6 padne jos malo cijena ili novi ip6s. Da se moze staviti iOS na G3 bilo bi jos bolje
#5464 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Tesko je nakon 6 godina samo tako promijeniti platformu. PS Brko meni je puklo na G3, dolje kod mikrofona. Ne vidi se jako jer je u masci ali ni ne dira me bas. Na popravak ga necu nosit jer ce mi ga samo razdrmat.
#5467 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ok, ali sve je stvar navike ![]() ![]() A ja se baš pokušavam rastat od androida čisto iz razloga jer mi je dosadio malo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5468 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
![]() Dali moze kakva preporuka za kinez (meizu, lenovo ili nesto slicno do cca 300usd) Sad imam m8 (vec 9mj i lagano mi ga je dosta)... Što kupiti... M9 me nije nesto previse zaintrigirao al tko zna sto mi bude za mjesec dva mozda ga uzmem.... lp i unaprijed hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
#5469 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sto uzeti do cca 1200kn? Mora biti iz EU da nema muke sa carinama, poštama, Android i kamera bi trebala biti pristojna. |
![]() |
![]() |
#5471 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Lg l70 dual sim, misljenja molim? Dvoumim se izmedju toga i motorole moto e, lg je na papiru taman bolji za kameru, pa me zanima kakav je build quality i sl? |
![]() |
![]() |
#5472 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
S3 neo za alzashopa mi se cini kao OK izbor, al je brate gadan ![]() Oba LG-a nemaju senzor za svijetlo, sto je no go. M2 ima ocajnu kameru (usporedivo goru od npr stare xperie P). Kako god okrenem S3 neo ili S4 mini. Kakva je sitacija sa rootanjem ta dva telefona? onaj KNOX and that stuff? |
|
![]() |
![]() |
#5473 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5474 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5475 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5476 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Moras bit stvarno velki fan Xiaomija da das 602 eura za Mi Note 64gb. Za tu lovu se nedavno mogao kupit Note 4 u Santa Domenici. Svida mi se taj telefon al su ga pretjerali i to debelo. Da ne spominjem Ultru koja je kod nas skoro duplo jeftinija u ducanu ak nekome treba phablet ili mali tablet koji nije nis slabiji, osim kamere. |
|
![]() |
![]() |
#5477 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, nikada nije ispao niti je bio pritianut necime, i to sam skuzio da vecina koji pucaju su bijeli(i moj je bijeli). Gore kod IR nije pukao ali lod mikrofona je. Al ne zamaram se time iako mi je to malo nedopustivo za jedan flagship. Isto tako mi je SE Arc S pukao kod senzora svjetla, bas kao i susjedu i njegovoj zeni. Nedopustivo na uredjajima koji u trgovini kostaju 3000+ kuna.
#5478 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam sa G3 okinuo jedno 10 puta o stok, pao mi je na plocice i pali samo skupa niz stepenice i nije puknul nigdje. Ima par sitnih ogrebotina na okviru i na ledima jednu od stepenica i to je to. Moje je sivi. |
![]() |
![]() |
#5480 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#5481 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() @Fleks Onda podebljaj budžete ![]() @imaticx Ma nebi se ja zejebaval sa JBanjen. Uzeo bi iP6 (npr) i da radi out of box kako radi sa 10tak aplikacija koje mi trebaju i to je to. Ali bi popizdio svaki put kad bi vukao slike sa njega ili muziku trpao na njega. To me ubija. Umjesto folder lijevo - folder desno i copy/move, ne, 100 klikova i sync... i to još na softveru kojeg malo malo treba updejtat. Kad sam imao 3GS na to sam načisto dobivao mlade. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.03.2015. u 22:29. |
|
![]() |
![]() |
#5482 | |
|
Citiraj:
10 aplikacija? Ja trenutno imam 99 ![]()
![]() |
#5485 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#5486 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Mislim da je to najbolji dual SIM <4.5" za te novce, ali nije toliko interesantan kao polovni pa računaj da će ti ga kasnije biti teško prodati za neke normalne novce, no ako ga misliš imati duže od godinu dana onda ti to ionako nije bitno.
#5487 |
Creeper
|
Recimo ovako, imaš 10ak aplikacija tipa chrome, FB, twitter, adobe i sličnih, znači ništa veliko i kada poželiš napraviti update neke app možeš naići na problem. Mob ti jednostavno izbaci da nema dovoljno mjesta za preuzimanje aplikacije. Mob je fluidan, ali prostora na njemu ima jako malo.
#5488 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Valjda se moze prostor prosiriti nekom brzom sd karticom? |
![]() |
![]() |
#5489 |
Creeper
|
#5490 |