|
![]() |
#2191 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
jel ima neko pojma kak bi radio kodi na ovom čudu http://www.samsung.com/uk/consumer/m...GT-B9150ZKABTU Dual core 1.7GHz A15-based Exynos 5 2GB ram
![]() Zadnje izmijenjeno od: sinke.ZG. 19.02.2015. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima koji takav uređajčić, a da ima SPDIF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Može li mygica normalno pokretati vanjski hard disk od 320 gb ako hard nema vlastito napajanje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Proba sam LiveTV i NaviX, sve je radilo kako spada. Nažalost nisam proba spajat ništa na nju (stick ili disk). Vidim da je već trebala izać nova verzija sa Kodi-jem umisto Gotham-a, ali zbog CN new year se kasni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
|
Hvala na infu, vjerojatno ću je uzeti...Ako i ne vrti vanjski hard, nije mi veliki problem..Jedino bi rado kad bi KODI radio normalno..Ali pričekat ću malo dok Kinezi profeštaju, pa će ga onda ubaciti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Skontaj ovo: http://www.geekbuying.com/item/VOYO-...CLB1411_341214 ... with 1000mAh battery, can be lasted 3 hours Koja najezda svakojakih fjučra ![]()
![]() |
#2206 |
Premium
|
Cek, sad mi nije jasno ... VoYo je uz bayTrail 3735 deklariran kao 4K FHD, dok pipo sa z3736f koji je jaci, nije?! ![]()
![]() |
#2208 |
Premium
|
![]() |
#2209 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Bez da ispadne da trolam, ali ako imam custom firmware na ps3 i tamo vrtim showtime a youtube i surfanje vecinom sa ps4 , da li mi se isplati uopće kupovati mygica 582 sada na akciji? Što točno dobijem sto ne mogu sada osim xmbc. Ispričavam se ako je offtopic |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ako meni radi na pipu tableti i s3 zasto nebi na Gici prasici ![]()
![]() |
![]() |
#2212 | |
Premium
|
Citiraj:
dva usb 3.0 spdf nfc 1tb disk Prezadovoljan ![]() u antutu daje 29700 bodova
![]() |
![]() |
#2213 |
Premium
|
Ako si dao 150£ za taj hibrid ok, ali onih 300£ mi nekako puno za usb 3.0 i spdif
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 21.02.2015. u 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Premium
|
Mjenjao sam za ps3 koji nisam bas koristio, Nikako neuspjevam slozit da rade 3d filmovi ...il mi podjeli ekran na dve slike po horizontali ili vertikali il pretvara u 2d Jel opce moguce dobit pravu 3d sliku
![]() |
#2215 |
Premium
|
To si onda vrhunski utrzio ![]() Mislim da ti je podesen automatski odabir 3D "renderiranja" ili kako se vec zove?! Nemam 3D pa ne znam sa sigurnoscu; ali kad pustis film, potrazi pod video postavkama, nacin 3D "rendeiranja" tu bi trebao mjenjati tipove 3D-a. Mozda u glavnim video opcijama. Uglavnom, postoji ta opcija pa trazi.
![]() |
#2216 |
Premium
|
Mygica 582 kupljena, instalirala, šiba ko luda ![]() Jedino još nisam skužio kako se može tipkati na daljinskom..Sva sreća pa imam od prije android tipkovnicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2219 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ali i ovako mi sve radi bez problema. Podesio sve što mene zanima, IPTV radi bez problema, full HD bez problema vrti i premotava. Samo si moram neki drugi daljinac sa tipkovnicom nabaviti. Iako je ovaj sasvim dobar za osnovne stvari ali air mouse i tipkovnica bi popravili doživljaj ![]() EDIT: odlična stvar je original daljinac u biti. Ima programibilne tipke za paljenje, volume i input. To sam podesio na TV i sada sve radim sa jednim daljincem, to im je odlično stvarno. Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 21.02.2015. u 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Premium
|
Kod mene je isto zadnji firmware..Može samo pojašnjenje kako npr. u pregledniku preko tog daljinskog upišete neku adresu. Meni se normalno otvori google, ali nikako ne dobivam neku tipkovnicu ili sl. na čemu bi pisao... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|