|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Prodao sam Haulera ![]() Pokusavam nac neki sektor gdje su sve tri factions blizu???? Ako imas neku preporuku?? Nemogu nac blize od cca 100ly. Tako da mogu brze isplacivat ove bountye. Jer sad imam 20k za empire, a da ne govorim kako mi je propalo 50k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Eh, to ne znam. Ja također imam 20k u Allianceu, a iskreno ni ne sjećam se odakle mi. Trebalo bi pogledat galaxy map pa vidjeti gdje su im granice. Inače za bountyje koristim jednostavan recept, samo odem u neki prometni, poznati sustav, tipa Sol, Eranin, Lave. Cruisam okolo u SC-u i čekam da u SC dođe neki wanted NPC, nakon toga ga interdictam, ubijem i pokupim bounty. Također ti nije loše pogledati conflict zones. Odabereš faction i za svaki kill dobiješ 3000Cr. Nije puno, znajući da neki wanted NPC-jevi znaju imat na sebi 30-40k bountyje, ali zabaviš se malo, ubiješ ih 20-ak, dobro si zaradio i još podigao reputaciju s tom fakcijom. U sustavu Sorbago trenutno imaš više conflict zona sa više capital shipova. Ja gledam na koji način zarađivati milijune, želim Pythona ![]() Ovo sve ostalo su kapljice u moru, održavanje ASP-a je skupo za pop. Jučer imao borbu sa wanted Pythonom, spustio mu health na 40%, on meni na 57%. On pobjegao, meni ostalo nula zarade i 80k štete popravka. Nisam ga pratio jer nisam imao wake scanner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
a sto prvo upgradati na sidewinderu/eaglu u svrhu bountya? |
![]() |
![]() |
#154 |
Buying Bitcoin
|
Ha sve pomalo. Uštedi 300-tinjak tisuća kredita pa stavi jači power plant, power distributor, fsd interdictor i naravno oružje. Pazi kako ih slažeš jer u ovoj igri skuplje nije nužno bolje, nego gledaj da se uklapa u tvoju tonažu, slobodnu količinu napajanja, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
|
Imam 470k, kad preporucujes da kupim Cobru? Da skupim jos kojih 100-200k? Jer ne zelim ostat bez svega ![]() Sidewinder mi je ok nadograden, mislim da mu je vrjednost oko 85k(4300-rebuycost). Jeli bolje da ga prodam ili ostavim??? Najgore mi je to kad pobjegnu, dva ASP-a (30-40% hull) mi danas pobigla svaki 40k bounty. I dali je u ovima 100-150k misijama uvjek anakonda?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
dal koristite sidewinder ili onaj eagle koji se dobije preorderom? eagle je bolji za combat a sidewinder za trade i to je to, ili ima još neka razlika? |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() Za Cobru moraš imat bar koji milijun u banci, da je kvalitetno opremiš i da *ebe majke. Ako nemaš, onda je i Viper odličan izbor nakon Sidewindera, samo uvijek imaj na umu rezervu. Ljudi kupe brod sa zadnjom kunom, pa kad ih ubiju nemaju za osiguranje i onda plaču po forumu kako je igra teška i sranje. Citiraj:
Pogledaj npr. ovog lika, jedan od ponajboljih pilota u ED, često mu objave videa u službenom newsletteru. Uvijek leti sa flight assist off-om, znači to je toliko zajebano da ti ne mogu opisati, samo probaj jednom. Ovdje ga napadne lik u Eaglu (pogledaj mu i druge videe, odlični su svi): |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
|
Kupio Vipera na tvoju preporuku ![]() Imas pravo, njega sam jedva opremio da sluzi svrsi,a potrosio sam oko 500k. Najveci je problem jump distance, navukao sam do 9.9ly. Ali zato se zarada na buntye jako povecala. Sad na nav pointima stalno neki veci brodovi s vecim ciframa. I kad pokusaju bjezat sa 10-20% hulla, zabijem se u njih za ubit, a stitovi mi ostanu zivi ![]() Rebuy cost mi je trenutacno oko 30k, normalno da uvjek ostavim 4-5 puta vise na banci. Ali, u sidewinderu sam crknu dosad 2 puta, 1 put od anakonde, morao sam pokusat ![]() E sad, imam dva pitanja, ako nije problem. ![]() Googlam ja i to,ali beta, pa gama, pa 1.0, vise neznam sto je istina a sto ne. 1. Oruzje, koristim lasere neke za stitove, koji su najisplativiji po pitanju energije,pregrijavanja?? I multicanon za hull. Sve fixed, nije problem ciljat,a jeftinije i veci dps. Preporuka neka? 2. Sto sa izbacenim cargom, sve pise stolen goods? A jedino gdje sam nasao black market je velika stanica, ne ona mala bez kontrole?? Mislim se da mi je mozda isplativije zamjenit cargo za fuel scoop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Buying Bitcoin
|
Super je Viper, s najjačim thrusterima je i najbrži brod u igri (zasad). 1. Teško je reć, sve ti ovisi o omjeru koliko energije ti power plant stvara / koliko energije koje oružje troši. Ja na Cobri koristim 2x beam lasere za spuštanje štitova, i to gimballed beam lasere jer ih je lakše držati na meti kad je van ciljnika. Oni pucaju kontinuiranu lasersku zraku, pa brzo potroše energiju, ali su dosta jaki pa u većini slučajeva u jednom "rafalu" neprijatelju skinem štitove. Nakon toga ga napadnem sa 2x gimballed multicannonima u kombinaciji sa laserima (kad se napune). Za lasere ti je najbitnije staviti kvalitetan power plant i power distributor. Tokom borbe distribuciju energije staviš na WEP, naravno. 2. Sav tuđi cargo je stolen ako ga uzmeš. Black markete traži na orbital outpostovima, ne velikim stanicama, jer orbitali imaju daleko manje policije pa se lakše provučeš. Također, Anarchy sistemi su bogati crnim tržištem i općenito je lakše izvoditi piratluk, ne dobiješ wanted status ako napadneš nekog, nema baš policije, itd. Fuel scoop ti treba jedino ako se ideš baviti exploranjem i ideš u nepoznate sisteme gdje ne znaš ima li uopće stanica i gdje, a za Vipera ti neće doći puno napuniti tank pa možeš i na stanicu. P.S. Početkom slijedeće godine dolaze wings formacije, pa možemo napokon zajedno letit, ubijat, itd. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 21.12.2014. u 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
|
tnx Kako ce se bounty onda dijelit??? ![]() power distributor- njega kuzim jer sve ljepo pise. Odma najaci. power plant - jeli mi ima koristi stavljat jaci ako mi ne treba? tj. hoce li bolja klasa brze punit oruzja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Buying Bitcoin
|
http://www.incgamers.com/2014/12/eli...arly-next-year U principu članovi dijele nagradu, međutim ako zajedno napadnu nekog nedužnog, onda dobivaju višestruki bounty na sebe. Recimo ako vas je troje u formaciji i napadnete nekog, umjesto da dobijete 1000Cr bountya, dobit ćete koliko vas ima x bounty, znači 3 x 1000Cr svak. To su developeri negdje objašnjavali ali ne mogu sad naći. Mislim da ti ne treba, ali nisam siguran, dobro pitanje. Treba pitat na njihovom forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Guest
|
piše mi da imam 24 sata da skupim 25 k fine za federaciju. Što se dešava ako ne platim? ubiju me? ako se to desi, da li mi ostaje nadogradnja sidewindera, tj. modula sa kojim sam ga opremio do sada nakom rebuya? još jedno pitanje, kako da uđem u borbu sa wanted.brodovima koje vidim na scanu.u onoj putanji, supercruise, nakon skakanja u planet? vidim brod na scanu, ali piše da je udaljen 123 LS, ikad mu se približim, nikako u combat mode? |
![]() |
![]() |
#163 |
Buying Bitcoin
|
Fine je kazna, koju ako ne platiš se pretvara u bounty (tjeralica) i pretvara te u wanted sa nagradom ![]() I tada možeš očistit status, samo odeš u neku stanicu i platiš pod "contacts". Sidewinder sa nadogradnjama ti ostaje jedino ako imaš dovoljno novaca za platiti osiguranje, a piše ti koliko je to u desnom panelu u kokpitu. Za to ti treba frame shift interdictor. Nakon šta ga kupiš, moraš ga dodat u fire group (kao i sve), a to se nalazi opet u desnom panelu u kokpitu. Nakon toga dok si u SC, priđeš tom brodu od straga i izvučeš ga u "normalni" prostor s time. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
a ne mogu pobjeć/ očistit federation Bounty? |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
pa da, al nemam da platim ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Buying Bitcoin
|
A u tom slučaju - snađi se druže ![]() P.S. Ako se netko želi bavit trgovanjem, javite pa ću vam objasniti kako zaraditi 700-800.000 u nekih pola sata ![]() Samo onda možete zaboraviti sve ostale aktivnosti, morat ćete opremiti brod samo za trgovanje, znači prodat štitove, interdictore, lasere, itd. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 22.12.2014. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
Čekaj, ne.mogu izbjegavat federaciju dok ne ocistim ime? pa tako je bilo i Frontieru mislim? |
![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
znači bavim se humanitarnim radom i bountyma dok na sebi imam bounty? |
![]() |
![]() |
#172 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
U Eliti je zakonodavni sustav jednostavan (doduše zbugiran trenutno). Ako si čist, možeš loviti druge koji su wanted i imaju bounty na sebi bez straha. Ako imaš fine (globu), isto ti je ko da si čist, samo je moraš platiti u određenom roku inače postaješ wanted. Ako si wanted, možeš i dalje loviti druge koji su wanted, ali će i tebe loviti, ne samo drugi nego i policija. Sve to rješavaš plaćanjem u stanicama, pod "Contacts". Isto tamo ti isplate bountyje koje si skupio loveći druge. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
al kako da sletim u stanicu kad imam Bounty? |
![]() |
![]() |
#174 |
Buying Bitcoin
|
Svaka stanica ima "safe zone" oko sebe, obično nekih 10-ak km. Unutar safe zone nema pucanja, tako si siguran. U stanicu ti nije zabranjeno ući ako si wanted, njima je u interesu da platiš čišćenje statusa. Problem je ako si van safe zone, onda mogu zapucati po tebi. I da, stanica ne puca po ikome, osim ako prekršiš ona pravila o slijetanju bez dozvole, zadržavanju na ulazu, ili ako jednostavno zapucaš po njoj. To ne pokušavaj ni u kom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim sad ulagat u vipera koliko god mogu dok ne skupim 2-3 miljuna i onda uzet cobru. E sad pitanje, vidim da opremu mogu prodat po istoj cjeni kao sto sam kupio. Znaci sto god ulozim u vipera mogu vratit nazad i ulozit u cobru?? U stvari ne gubim ni cr-a, eventualno na cjenu prodanog cistog broda?? Kad imas bounty/wanted najnormalnije sletis u stanicu. Vec sam imao 4-5 puta po 200-1000. Ili imas jeftinije rjesenje koliko sam uspio procitat po forumu za rjesit se bountya. Zabij se u sunce, pogini, i platis sidewindera 3-4k, ako ti je to sve ukupno jeftinije. Zadnje izmijenjeno od: tpm4. 22.12.2014. u 17:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Treba ti oko 70-80 carga, sve ovisi o dostupnim zalihama. Citiraj:
![]() Nema se potrebe zabijat u sunce kad u desnom panelu imaš opciju self destruct, ali mislim da mu se to ne isplati ako je išta opreme uložio u Sidewindera. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
uf.. ![]() ![]() sad sam legalno čist |
![]() |
![]() |
#180 |
Buying Bitcoin
|
Kakav profil? Ja koristim defaultni, savršen je ionako. Inače... https://www.google.hr/#safe=off&q=x5...frontier.co.uk |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|