|
![]() |
#6182 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
I ja jedva čekam da završi. Još jedna i kraj. Ovih 7 sezona je pravo mučenje ... naravno preporuka je došla s ovog foruma kao i bezbroj gluposti. Uključujući TBBT, TWD, Justified, od novijih Gotham itd. U zadnje vrijeme ono što je dobro kratko traje, npr. True detective. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6184 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6185 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cek', hoces reci da marshal nije dobar? justified je meni jako dobar. true detective mi je u mahove abnormalno pogubljen i isjeckan bio, pizdio sam na takve scene (plus sto mrzim woodya). tako da meni detektivni nisu bas nista posebno, ali nisu sranje u rangu TWDa, TBBTa, Gotham nisam gledao.......... niti Fargo, ne znam sta cekam s tim.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6187 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6189 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Hormland Pre je-be-no dobra epizoda / sezona. Kad razmislim da sam htio prestat gledati, odluka kontra je bila pun pogodak
![]() |
![]() |
#6190 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa trebam malu pomoć... ako neko zna, koja je ovo sezona Dr. House koja se trenutno vrti na Rtl-u? Hvala na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6192 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6193 |
Premium
|
O da ti hebem sunce, zadnji put mi suza potekla na kraju Sopranosa, nikad nisam mislio da ce mi na ovoj seriji.... Sons of anarchy - epski odradjen kraj, koliko god mi serija isla vec na jetru zadnjih par sezona kraj nije razocarao. Iako realno drugog kraja nije ni moglo biti. Uf, jos pod dojmom... Edit: no da ce mi serija faliti - nece, nek je gotovo napokon. Zadnje izmijenjeno od: blackened. 10.12.2014. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6195 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#6196 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
iritira me ta ženska,ne znam zakaj.
![]() |
#6197 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
možda zbog spajdermena ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6199 |
Guest
|
JAX ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6203 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
The Lost Room (2006) http://www.imdb.com/title/tt0830361/ preporucujem ovu miniseriju da se maknete malo od ovih bullshita gore navedenih |
![]() |
![]() |
![]() |
#6204 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6207 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
A Flash ? I tamo se događaju zanimljive stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6208 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Čak mi je Flash i postao zanimljiviji od Arrowa, ali su ih tako zamislili da moraš gledati oba jer se međusobno nadopunjuju. Baš me zanima s kojom forom će ga vratiti i nadam se da mi neće biti zlo od klišeja ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|