|
![]() |
#2671 |
Guest
|
ja ti imam LANDVO L200G, koji je još dodatno 4G. mob je za te pare super, jedino je kamera bezveze. ostatak uređaja opravdava cijenu. inače čuo sam da u Bosni postoji servis za iOcean. http://iocean.ba/ Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.11.2014. u 18:58. |
![]() |
#2672 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Pretpostavljam da je u Neumu?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2673 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Meni vi niste jasni majke mi, SVI mob. vise manje daju iste slike po danu i dobrom svijetlu...trazimo nocne slike s bljeskalicom.. tu se odvaja srot od vrijedi novaca.. Zadnje izmijenjeno od: R3nchi. 11.11.2014. u 21:04. |
|
![]() |
![]() |
#2674 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Lijep pozdrav svima! Koristim iNew V3 od 1. mjeseca. Odličan mobitel, sve normalno radi, nikakvih problema. E sad, našao sam kupca za svoj mobitel i sad se bacam u potragu za drugim. Cijena? Do nekih 1000kn. Znači da ispadne sve skupa sa PDV-om oko 1200-1300kn. Dosad sam gledao: iNew V3 Plus Coolpad F1 Lenovo A806 JIAYU G4S Od ovih mi se najviše sviđa JIAYU i Lenovo. Što uzeti? Zadnje izmijenjeno od: ivan495. 11.11.2014. u 20:12. |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2677 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Nije toliko loš (podržava samo 2 toucha) no kamera je katatrofa, zrnata, nema detalja, boja, ičeg. Neka "kvaka" mora postojati i kod ovog Landva.
![]() |
#2678 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2679 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2680 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
I na kraju sam starome uzeo Leagoo Lead 1 za 81 dolar. Gledao sam neki review od pola sata i svidio mi se mob. Čak ima i metalni rub,onda ništa specijalno ali za te novce će biti dobar Gledao sam mu još i THL T6 Pro,ali me se nije previše dojmio. A razlika u cijeni je preko 100kn |
![]() |
![]() |
#2681 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Vlasnik sam Wiko Rainbowa, odličan mi je, bez zamrzavanja, bilo kakvih problema, trenutno ga prodajem ali ne znam za koliko bi to u Hr moglo ići? Bez garancije. Evo linka na mob http://world.wikomobile.com/m172-RAINBOW
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 12.11.2014. u 07:18. |
![]() |
![]() |
#2682 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2683 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 12.11.2014. u 08:10. |
|
![]() |
![]() |
#2684 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
#2685 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ma pogledao sam par revieowa za Leagoo Lead 1,te mi se svidio i ne izgleda mi kao drlog. Za starog je pa njemu i nije ništa osim veličine ekrana bitno. Da je za mene nebi ga nikada uzeo jer je smeće naspram Mi3-a kojega sada imam. Na geekbuyingu jer jučer bio 81 dolar cijeli dan,te je naravno bilo normalno zaliha i mogao se uzeti. Za tu cijenu sumnjam da ima bolje,nije do kupovine T6S sa tom užasnom rezolucijom,a ni davanja više love za T6 Pro. Napisat ću review kada stigne |
![]() |
![]() |
#2686 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
|
![]() |
![]() |
#2687 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
|
![]() |
![]() |
#2688 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Moram reagirati. T6S unatoč niskoj rezoluciji ima jako dobar ekran, odlične boje, kao i kut gledanja i osvjetljenje. U prijašnjim postovima sam napisao ponešto o mobitelu. |
![]() |
![]() |
#2689 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2690 |
Premium
|
Pa zlatno pravila rastavljanja bilo čega je da će uvik na kraju ostat neki višak |
![]() |
![]() |
#2691 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Pozdrav svima. Koji je glavni razlog kupovine kineskog telefona? Ima tu i skupih i jeftinijih modela, rizik prilikom kupovine postoji, ne znaš kako ćeš proći sa PDV-om i carinom.... Počeo sam da gledam kineske telefone sa nadom da nađem neki za oko 100 evrića pa nisam baš pametan šta da radim. Mislim da za već do 150€ i kod nas može da se nađe solidan mob a ne da se cimam sa belosvetskim trgovcima. U feedbeckovima vidim da i navedene specifikacije ne budu uvek istinite. Imam iskustva sa kupovinom samo preko aliekspresa, uglavnom stvarcice vezane za biciklizam, i uglavnom su pozitivna. |
![]() |
![]() |
#2692 |
Premium
|
glavni razlog je, jelte, cijena, odnosno omjer ulozeno dobiveno. To posebice vrijedi za uređaje od 110$ do nekih 200-220. Vrijedi i za skuplje, ali u ovome rangu su najveće razlike između onih koje kupiš "tamo" i onih koje možeš kupiti u nas. Evo zadnji primjer, lenovo a806 me izasao ispod 1200 kn, u lijepoj nasoj se ne može niti jedan mobitel te cijene usporediti s ovim uređajem. Neki shopovi su počeli otvarati svoje trgovine i u Europi, tako da je dostava sad i puno brža, a cijena je nekih 10ak posto veća nego u Kini, što znači da će i brže doć i nećeš imati nekih dodatnih nameta. Garancija/jamstvo, ovisi od shopa do shopa, ali je u pravilu teško ostvariva, treba dosta vremena, živaca, a u posljednje vrijeme i novca zbog sve većih restrikcija koje uvodi naša država zajedno s teleoperaterima. Ukoliko i uspiješ ostvariti jamstvo, moraš platit cca 90 kn trošak slanja u Kinu, plus pri povratku plaćaš ponovo PDV. Njega možeš izbjeći ukoliko radiš izvoznicu (to nek ti netko drugi pojasni, nije moja tema), ali koliko znam dođe te skuplje nego PDV. Ja bih ti savjetovao da odmah u startu sa sobom riješiš da kupuješ novi mobitel BEZ garancije vs. njuškalo gdje je u pitanju većinom POLOVAN mobitel SA garancijom, pa odluči što ti je draže. Toliko za sada. |
![]() |
![]() |
#2693 |
Registrirao User
|
![]() |
![]() |
#2696 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Imamo mi taj proizvoljni PDV i carinu, sve je to ista škola ![]() |
![]() |
![]() |
#2698 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Ponuda dual sim mobitela u Hr je vrlo jadna. Meni je to isključivi razlog zašto imam svoj 3C. Pretpostavljam da je slično i kod vas. |
|
![]() |
![]() |
#2699 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2700 |
Premium