|
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
izisle su nove nadogradnje za HERE kartografiju, nije velika nadogradnja.. nekih 19MB za Hrvatsku... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 30.10.2014. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Lijepše izgleda na L920, više toga je prikazano na ekranu (smanjeni su malo fontovi). I zoomiranje slika radi kako spada! Po meni jako dobar update, lajkam ![]()
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Odlican update! I emotikoni su sad vertikalno "skrolabilni" ![]() Bolje rjesenje nego onaj horizontalni sigurno!
![]() |
#756 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Da li je moguće vratit veličinu fonta na staro? Ja više ništa nevidim od kako je update bio ![]()
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
|
Za text u porukama imate postavku u WA settings > chat settings > text size Za ovaj po menijima nema bas opcije osim ease of access Edit: Shit, pricam gluposti ![]() I taj wa text size vodi do Ease of access i mijenja komplet font.
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 31.10.2014. u 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
ProShot dobio upade...između ostalog značajno je ubrzano paljenje (potvrđujem) te 1020 useri mogu sejvat 40p slike u c roll...itd. Nažalost i dalje nema snimanja videa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
|
Bio je spremao i prije, pa onda nije, pa sad eto opet sprema Ne mogu se valjda odlučiti što će ![]()
![]() |
#765 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Bio sam u ZG dva puta, jednom na Slavonskoj aveniji me odveo skroz na desetu stranu (tražio sam Agram Servis). Drugi puta je to bilo negdje na Jankomiru. Jest da je moj cilj bio u radijusu 200m, ali sam za tocnu lokaciju morao upaliti gMaps (koji me doveo do adrese). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Sremium
|
Konačno pravi penali na WP ![]() Perfect Kick Fora je kaj ima i MP i možeš igrat s frendovima (prek friend liste). Mogu se finte prodavat itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Igrao to još fakat pre davno na Androidu, zabavno je... Nego imaju li te multiplatform igre zajednički MP ili se igra samo s ljudima na istoj platformi, pitam opčenito i za ostale igre i za taj Perfect Kick? |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Općenito rad WA nakon updatea mi se čini još gori, ne mislim na razne dodatne opcije i sl. već pokretanje i bilo kakvo otvaranje aplikacije, uvijek "Loading...", i "resuming...". Na symbianu je aplikacija daleko ispred što se brzine tiče, žalosno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Sremium
|
Kod mene se otvara trenutno. Upravo probao. Lumia 925. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#774 |
Registered User
|
A jebemu, onda ne znam što je. Kad sa start screena uđem kao na videu ja dobijem "loading..." na nekoliko sekundi, a kad idem preko multitaskinga se vratit onda je "resuming...". Vidim da dosta ljudi ima taj problem isto. Kao možda je rješenje brisanje aplikacije i ponovna instalacija s time da se ne napravi restore poruka ali ne želim sve izgubit. Zadnje izmijenjeno od: symbian0. 06.11.2014. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dal ima kakav app za snimanje videa al da nudi mogućnost da na sam video odmah i ljepi time stamp, tj da "broji" vrijeme? Vjerujem da se ovo može poslje dodat s bilo kojim video editing programom, al ovako mi je lakše ![]() PS Wacap nehebe promjenu fonta u Ease of acces ![]()
![]() |
#778 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa nemojte mi reci da se paljenje/gašenje mobilne mreže ne može postaviti gore u notifikacijski bar, poput wifi, gps i svjetline? Zar svaki put moram ić u postavke\mobilna mreža+sim? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|