|
![]() |
#1173 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Je, iz perspektive operatera. Iz perspektive korisnika osnovni TV paket je osnovni TV paket i totalno je gej tražit potpisivanje novog ugovora zbog par dodatnih programa. Zamisli da drugi traže isto svaki put kad dodaju program u osnovni paket |
![]() |
![]() |
#1175 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ja sam odhebao tscum zbog slične situacije. Godinama sam plaćao masnu pretplatu za telefon, flat net i maxtv sa doplatom za sport paket, da bi 'gospoda' se sjetila napraviti rošadu po paketima i izdvojiti sk prime ili kako se već zvao, iz sportskog paketa. ![]() Dakle, ono, plaćaš sportski paket više nego košta cijeli maxtv, i nemaš sve sportske programe u kvazi sportskom paketu. Kulturno nazovem, dobijem odheb, pošaljem prigovor, dobijem obrazloženje da sam ja svojim potpisom ugovora pristao na sve eventualne izmjene sadržaja koje plaćam za korištenje kod njih. E reko ne budete više ovcu šišali. Sad imam već godinu i pol H1 trio bit, dakle opet imam i telefon, i flat net, i to 10 mbit-a a ne 4 ko kod tlopova, te h1tv, koje plaćam 120kn manje svaki mjesec, a sport gledam preko streamova. Ja sam svoju matematiku lako našao ![]()
![]() |
#1176 |
Premium
|
Ja sam isto bio na Skamu, ali samo zato jer su mi jedini bili dostupni. A H1 se prvi pojavio kao alternativa. Što se tiče kvalitete usluge, nisam imao problema ni sa jednima, s tim da je H1 osjetno jeftiniji. Kod Skama me užasno živcirala politika Arene, sa stavljanjem najjačih utakmica na kanale koji su samo u sportskom paketu, SK je tu puno pošteniji. A i sami princip da imaju ekskluzivu na Arenu i domaći nogomet mi je fuj. Rađe ću na streamove. Šta se tiče TV-a na H1 mi je jedino falio 24Kitchen, žena je praktički jedino to i gledala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Banned
|
Citiraj:
Mora bit nekakog reda, a red je u ugovoru koji si potpisao. To sto si potpisao to imas, ako hoces novo, moras potpisat novi ugovor. To je tako jednostavno neznam sto ti je cudno. To je ujedno i razlog zasto se ja mislim ponovo potpisat ugovor :P 24kitchen ftw. |
|
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
|
Mora bit nekakvog reda? Lol. Wtf, da je osnovni TV paket isti za sve bio bi kaos? Vidiš, baš ću pogledat točno što stoji u ugovoru. Ako piše da plaćam osnovni paket, a ne navodi se točan broj kanala, to bi značilo da imam pravo i na nove programe, šta ne? ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | ||
Banned
|
Citiraj:
Kao sto sam rekao, s novim ugovorom i programima meni se recimo povecava cijena za 20kn. Ti mislis da je ok da oni meni onda povecaju cijenu automatski i postave me na novi "osnovni paket"? Ili bi ti to arbitrazno uzeo sto ti pase, pa da se osnovni paket moze mijenjat, a cijene ne? :P Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Sada se nadam da će prijelaz biti brz i bezbolan,te da će kvaliteta usluge biti na visokoj razini. Najviše se nadam da ću nekako dobiti i Fritzboxa,jer su do sada svi ruteri koje sam imao bili živi užas. |
![]() |
![]() |
#1182 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1183 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Joj daj ajde molim te! Imaš vezu neku 100%. Ti ne dobivaš PDV na mobitele iz Kine i jedini u HR dobiješ Fritza za obični ADSL. Malo je to sumnjivo. Mora da si u SDP-u ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Antimićanin
|
Ne mogu ![]() Ne, ozbiljno, nisam nikakve veze potezao, čak nisam ni zamolio Fritza niti pitao koji se ruter dobije. ![]() ![]() 05.11. je uključenje, poprilično rano su poslali opremu. Naravno, zahvalio sam se u ime roditelja SZK-u. ![]() ![]() Sretno tebi sa modemom. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.10.2014. u 18:20. |
![]() |
![]() |
#1186 |
Antimićanin
|
Pa da, ADSL. Surfnet 5mbit + tel 139kn. Usluga je naručena 04.10 telefonski, a papiri potpisani i poslani 14.10. I ponavljam, nije moja usluga, od roditelja je ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.10.2014. u 22:21. |
![]() |
![]() |
#1190 |
Banned
|
Cvjetka ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Stigao danas fritz i najavljeno uključenje na onom papiru sa korisničkim podacima da će aktivirat uslugu 10.11 , pitanje da li se to vama koji ste prošli kroz ovaj dio priče uključenje išlo koji dan ranije ? |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
TV + TEL + NET 4 + 10mbita = 249,00 kn. Vrlo zanimljivo, i sa 1000 minuta i 500 dosta povoljih prema inozemstvu i tak dalje... CLIP za 25 kn je malo sulud, al nije da ga baš trebam. S obzirom da je H1 IPTV prijemnik DLNA kompatibilan, to znači i da je na istom subnetu kao i kućna mreža? Dakle mogao bih koristiti wireless ili powerline adapter da ga stavim bilo gdje u kući, bez komplikacija i dvije mreže i bla? I zna li netko jesu li svi kanali raspoloživi na H1TV GO? Prije nisu bili svi ali nakon redizajna stranice i novog paketa nigdje nije istaknuto |
![]() |
![]() |
#1194 |
Premium
|
Ja sam si uzeo taj paket,ali sa prikazom broja i sve ukupno ti je to 264kn. Prikaz broja je 15kn. Da UPNP podržava,te jednostavno preko UPNP servera omogućiš pristup određenom sadržaju i možeš preko STB-a tome pristupiti |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Aha, malo sam se preračunao. Matematika za osnovnu školu ![]() U međuvremenu sam našao u uputstvu nešto što sam previdio: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1196 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel itko zna da li postoji centrala od H1 u blizini placa na trešnjevci. Uzeo bih vdsl a nemam mogućnosti provjeriti paricu pa da se bar po udaljenosti od centrale mogu ravnat. |
![]() |
![]() |
#1199 |
Antimićanin
|
Od dana slanja potpisanih ugovora do poziva trenutnog telekoma da potvrdiš prelazak je od 5 do 8 radnih dana. Od tog razgovora do dolaska paketa sa routerom je cca 3 do 6 radnih dana. Od zaprimanja routera do uključenja usluge je rok od 3 do 10 dana. Govorim po iskustvu svom, od roditelja i od nekoliko susjeda koji su se isto odlučili preštelati na H1. Čisto da se znaš ravnati po tim okvirima. U mom slučaju procedura je bila mislim da 19 dana od potpisivanja i slanja do oključenja. A kod roditelja će biti cca 25 dana. |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
Vidiš,HT uopće ne zove da potvrdiš prelazak. Najbrže je u H1 centru sve riješiti,uštediš si dosta dana Kod mene je malo čudna situacija,SZK mi je rekao da je prebacivanje u slijedeću srijedu tj. 5.11,a još nisam dobio opremu. Koliko sam vidio svi su uglavnom dosta ranije dobili opremu |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|