|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji sat. receiver za Ameriku ?
Prijatelju mi treba satelitski receiver koji će raditi kad dođe u Ameriku, a ovdje ga mora kupiti. Navodno ima razlike između EU i USA receivera, ali ja ne znam baš o tome. I sad - kako, koji i odakle da mu naručim USA sat. receiver ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Kao prvo tamo je 110V, pa treba i to gledati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto ga MORA ovdje kupiti? Ako ga kupi tamo, barem zna da će biti kompatibilan s njihovim sistemom. btw, nije razlika samo u 110V nego i u 60Hz (kod nas 50Hz).
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
NTSC? PAL? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mora jer mora, takva je situacija, da sad ne idem u dubioze. @nino Znam da je u njih ntsc standard ali mislim da ovdje ima više bitnijih stvari, kao npr. mora raditi na C-bandu koji je u njih (u nas je Ku-band), itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa nađi neki satelitski forum tamo i vidi što ti treba. Ja ti mogu jedino potvrdit da je kupovina nečeg takvog van tog kontinenta glupost. ![]() Mislim da mu je najsigurnije uzet neku DVB-s2 karticu/tuner. A i tamo valjda 90% ljudi koji imaju 4 zida furaju digitalnu kabelsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo jos nisam cuo da netko receiver nosi u Ameriku iz Hrvatske. Pa tam ga moze odmah na aerodromu kupit ili 10 minuta mu oduzme kupnja u Wallmartu, Best Buyu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
LinkBox 8000 HD Plus PVR, TRAXIS DBS 6100 HD USB PVR DVB-S2, KVH DISH Network ViP 211z |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|