|
![]() |
#1111 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
bas sam pitao admina kaze da je hostano u srbiji |
![]() |
![]() |
#1112 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
On fizicki ima pristup serveru u srbiji? Ili samo po onom ip-u to kaze? Pod fizicki mislim da moze otic do servera i prikljucit konzolu na njega i spojit se na terminal bez ip-a ikakvog? |
![]() |
![]() |
#1113 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo male kronologije: 11.09.2014. - napravio prijavu za VDSL uslugu. 15.09.2014. - potpisao ugovore i poslao u H1. 17.09.2014. - papiri zaprimljeni od strane H1. 29.09.2014. - zaprimio FritzBoxa. 01.10.2014. - planirano uključenje između 08:00 i 16:00 sati. Sve skupa, 20 dana kalendarskih. Nije loše ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Pozdrav svima, moze li netko podijeliti pingove prema nekim od Speedtestovih servera - u Njemackoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Srbiji? Rado bih se prebacio na H1 VDSL no cuo sam da je ping znacajno visi prema inozemstvu, zato i pitam za tocne brojke i servere kako bih usporedio sa trenutnim Amisom. Hvala! |
![]() |
![]() |
#1117 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
imam jednu primjedbu na H1.. istekao mi je ugovor, imao sam TRIO BIT sa povećanjem brzine na 10Mbit nekih 4-5 mjeseci... to povećanje me koštalo po starom 80kn... sad kad mi je istekao ugovor, pitao sam ih da li mi mogu smanjiti cijenu povećanja na 30kn.. vele da ne mogu, da moram potpisati novi ugovor.. to ne želim, tak da sam zatražio smanjenje brzine nazad na 4Mbit.. neznam dal to mogu i smiju, pa se nisam puno zamaral s tim.. |
![]() |
![]() |
#1118 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1119 |
420
|
prije je povećanje brzine koštalo 80kn... sad po novom je 30kn... ali pošto sam ja potpisao ugovor prije 2 i pol godine, prije promjene cijene, meni naplaćuju 80kn po staroj cijeni.. odgovoreno mi je da je to zato jer sam po "starom" ugovoru..ako želim da mi bude nova cijena, moram potpisati novi ugovor... a to ne želim... jasnije? |
![]() |
![]() |
#1120 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa potpiši novu ugovornu obvezu, ako ti sve ostalo odgovara, ne kužim u čemu je problem? Istekla ti je postojeća ako je kako kažeš 2.5g od starog ugovora, dakle možeš uzet novu na 2g sa tim novim cijenama.
#1121 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 02.10.2014. u 11:12. |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Na to sam se naucio, ali mi Amis ne moze ponuditi VDSL ni optiku pa se interesiram kako H1 kotira. Hvala na odgovoru! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1123 |
Banned
|
Da, 10ms vise je ocekivano i kod h1. Evo imali smo slucaj kad je ovom jednom useru isto prema "srbiji" bio dosta visok, tako da ti to neznam, ali mislim da taj server ni nije u srbiji. |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A da, to je tako. Novi ugovor i nova cijena. Stari ugovor, stara cijena... Tehnicki bi trebali naplacivati po trenutnom cjeniku, ali kako je ugovor potpisan treba vidjet sta pise u njemu, vjerojatno je takvo nesto pokriveno ugovorom da nemozes nista. |
|
![]() |
![]() |
#1125 |
Registered User
|
vlasnik servera je reko da je u srbiji hostano (kgb hosting) uglavnom svima iz hr su pingovi uzasni |
![]() |
![]() |
#1126 |
Banned
|
Pa kazem ti, da li taj vlasnik servera moze doc do servera fizicki i promjenit, recimo, disk na njemu. To sto on kaze ne znaci previse. Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji u biti resella hosting. Pa pola hrvatskih "hosting" firmi je u biti bio theplanet (neznam jel jos). |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Sada imaš novu TRIO uslugu TV+TEL+NET4 za 239kn (4Mbps, FLAT i Call+ tarifa uključeni u cijenu). Za samo 10kn dobiješ povećanje do 10Mbps. Ako produžiš ugovor dobiješ i komplet novu shemu kanala (8 kanala više u osnovnom paketu, npr. 24 kitchen i par novih u proširenom), dobiješ promociju da imaš HBO total na 6 mjeseci i SportKlub paket na 24 mjeseca za 1kn mjesečno ![]() Trenutno plaćaš stari TRIO BIT 199kn, dodatno plaćaš povećanje brzine 80kn i FLAT 49kn, to je 328kn ako se ne varam. A nemaš Call+ tarifu za razgovore i imaš staru shemu kanala. Dodatno ako imaš i prikaz broja uključen plaćaš ga 15kn mjesečno, na novoj usluzi je besplatan. Detalje pogledaj na novoj web stranici: http://www.h1telekom.hr/televizija#4/tv-paketi Ili zavrti cjenik do 46. strane: LINK Mislim da te ugovorna obveza ne treba brinuti ako si do sada bio zadovoljan a plaćao si 80kn više za manje ... |
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Banned
|
Omg, dodali su 24 u osnovni? |
![]() |
![]() |
#1129 | |
420
|
Citiraj:
nisam inače "ljubitelj" ugovora ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1131 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja sam do sad imao trio bit 199 kn+ dodatak za flat 49 kn, koliko bi sad po novom trebao plačati ako bi produžio na dvije godine(stari ugovor istekao)? |
![]() |
![]() |
#1132 |
Banned
|
Cini se meni da cu potpisat ponovo :P Ionak nemam nista bolje u ponudi, a zelim 24kitchen :P |
![]() |
![]() |
#1133 |
Registered User
|
evo vec 2 tjedna na h1. kako su rekli 20/2mbit nema problema nikakvih. tv isto radi kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Dali netko zna kako pokrenuti titlove s usb-a? Uglavnom stavim film i titl(.srt) istog naziva na usb...film vrti normalno a titl ne prikazuje. Također kada stisnem ok i ostvori mi se izborim nigdje nema za ukljuciti titl, nego samo opcija zuum slike. Dali se nekome desilo isti i zna kako riješiti, pošto kažu da mora prikazati svaki titl. Hvala |
![]() |
![]() |
#1135 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Ako imaš pod ok samo opciju prikaz, bez ičeg ostalog, griješiš u imenu filea za titlove, najčešće ekipa kiksa da savea u text editoru file, pa ima imedatoteke.srt.txt ![]()
![]() |
#1136 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ubacim stik u H1TV prijamnik i ništa...otvori media centar al ništa...nigdje se ne mogu uključiti titlovi... ne kužim...nije valjda da sam jedini koji je imao takovo iskustvo... svejedno hvala ti na odg.. |
|
![]() |
![]() |
#1137 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Ako je format filma i titlova ISPRAVAN, kad KRENEŠ gledat film, dakle, nakon pritiska na PLAY, kad film krene, stisni ok. Dobit ćeš meni od 1 ili 4 opcije, zavisno da li ti je titl u ispravnom formatu ili ne. Ako je, imaš sve 4 gore navedene opcije, ako nije, imaš samo opciju prikaz. Skini više filmova i prijevoda na stick pa probaj.
![]() |
#1138 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1139 |
Registered User
|
stavi usb direk u tv i pokreni bez stb-a |
![]() |
![]() |
#1140 |
Banned
|
Meni prek stba i fritza nevalja. re-kodiraju mi film. Direkt u tv ako imas i bude fino. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|