|
![]() |
#1833 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
#1834 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Imas ejiayu.it, ja sam kod njih uzeo G5S. Stize u Hr za 4-5 dana. Ako oni nemaju na lageru, provjeri topresellerstore.it Uglavnom, izidje te skoro isto kao da narucujes iz Kine (racunajuci da bi platio PDV ako narucis iz Kine, naravno). Prednost je ultrabrza dostava i dvogodisnja garancija. Ne znam koliko ta garancija vrijedi ali sigurno vrijedi vise nego kineska. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#1835 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Što bi se dalo piknut za 600-700 kn? Zadnje što sam imao je HTC sensation, a kod nas i polovni Sensation po 500 kn cijene. Možda se da nekakav kinezić uzet? ![]() (Quad core, 1gb ram, 4.5 ekran, gorilla)
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 26.09.2014. u 15:07. |
![]() |
![]() |
#1836 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Jiayu G2F |
![]() |
![]() |
#1837 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bolji je od Lenova A820(kojeg dobijem za 500 kn maltene novog)? Od kuda ga je najbolje naručiti?
#1838 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Moze mala pomoc. Ne uspijevam flashati cwm recovery na coolpad 7320 da bi stavio aosp. flasham ga i idem u recovery al tamo pise android system recovery (3e) a uspijevao sam flashati neki touch recovery iz kojeg ne mogu instalat ovaj aosp rom. Ajd netko budi pametan ![]() moze li biti da je bootloader zakljucan..... |
![]() |
![]() |
#1839 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Ja sam odmah carliv touch recovery fleša kroz mobile uncle.. I fleša asop, pure asop i još dva, tri roma bez greške |
![]() |
![]() |
#1840 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Došao mi je thl t6s.. pa kratak osvrt nakon 2 dana korištenja.. Baterija: moram još iztestirat, ali bi reka da će bit za sigurno jedan dan hard usinga, dva slabijeg korištenja.. Gps: nakon minutu(prvo paljenje) bez wifia, po oblacnom vremenu, vidi 13 satelita, lockao 7.. Ekran: Slabija rezolucija ali ne primjeti se kod korištenja.. mana je što podržava samo 2 toucha(za gamere).. Kamera: 5 Mp(interpolirana na 13), opalio par fotki, rekao bih dovoljno za face i slično, dakle srednja žalost.. prednja za skype ok.. Zvučnici: uredni.. Auto osvjetljenje malo zeza.. Led notifikacije su plus.. Android: 4.4.2 fluidan, bez kineskih aplikacija(osim baidu browsera).. Dizajn: osobno mi nije pretjerano bitan, tako da sami prosudite.. rekao bih da je malo girly.. tesko je skinut poklopac baterije, i nije toliko kompaktan kao recimo thl w100.. wifi: dobar, bolji nego na thl w100 i lenovo A820.. Sve u svemu, jako dobar telefon za 640 kuna sa pdvom (kuc kuc ako potraje godinu dana).. Dakle ako niste hard user, i ne igrate igrice i ne zelite potrosit previse novca, onda preporuka.. ako vas još nešto zanima pitajte.. |
![]() |
![]() |
#1841 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1845 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Za igrice možda bitno ali ovako i ne baš, bitno je pinch to zoom radi.... Meni je zanimljivija ona pro verzija slurp.... |
![]() |
![]() |
#1846 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Izasao THL T6S PRO za 106$ sa mt6592 octacore procesorom,sve ostalo je isto kao i kod obicnog T6S... ![]()
#1847 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#1848 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Badava ti i 17 jezgri ako baterija nakon pol sata krepa.. :banghead:
#1849 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
To za bateriju si upravu,imam T6S (nije PRO ![]()
#1851 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Dakle, trebam novi mobitel, a dragi ima neki popust kod ovih tu u dućanu, pa sam gledala kaj oni nude. Naravno, zapikirala se za dva najskuplja modela. ![]() http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/...55-zopo-zp-998 http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/...zp-980-2gb-ram Ima netko iskustva s njima? Izgledaju mi skroz solidno za okej cijenu. Trenutno imam Xperiju E (koju mrzim iz dna duše -.-), koja sa svojih jadnih 512 MB rama nemre dvije aplikacije pokrenut. A ja imam instaliran facebook, facebook pages manager, instagram, whatsapp i tako to. Da, mobitel mi izgleda ko ajfon od trinaestogodišnje curice. ![]()
#1852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Brat ima ovaj veci(zp998) I kaze da sve leti,ekran i kamera odlicni,brzo sve ucitava,nikakvih problema Uglavnom,vrijedi svake lipe i svatko tko ga je imao (koliko ja znam) nema nikakvih zamjerki osim sto kitkat nije ispoliran,treba sacekat da to isprave Za ovaj drugi neznam |
![]() |
![]() |
#1853 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1854 |
Premium
|
Nemam pojma kolko bi me koštalo, al oko dva soma uglavnom, jer ga dečko misli na rate uzimat. Zato nisam na njuškalu ni gledala niš. Meni se više dopada Huawei Ascend P6: https://www.svijet-medija.hr/art/mob...6-bijeli/50734 Čisto zato jer imam osjećaj da je Huawei ipak malo kvalitetniji, šta ja znam. ![]() Xperi ne bih više, tenkju veri mač. ![]() ![]()
#1856 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1857 |
Premium
|
A Gigabyte? O.o http://mob.hr/gigabyte-gsmart-guru-g1-recenzija/2/ Mislim, sad gledam sve i svašta već. xD Ali i dalje mi je nekak favorit ovaj Huawei P6.
#1860 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Pogledaj ponudu wow shopa.Imaju dosta dobro ponudu kineza sa vise manje fer cijenom. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|