Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2014., 20:20   #7981
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Ljudi peglajte low level great riftove, dropovi su, praktički identični
ja to stalno radim, ocistim 6 valova, pa cekam da prodje vrijeme, nekad mi da 12 a nekad 13 key .. odradim pa ajmo nanovo ...

samo sto vremena fali ...
Staro 19.09.2014., 09:52   #7982
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ako koga zanima, ekipa je sastavila listu drop shanse za iteme, dataminano il kako, al ima smisla.

Linky

Tablica jednostavna, a sistem je da kad nesto ubijemo/otvorimo, igra rolla jesmo dobili leg, onda se rolla klasa itema tipa belt, bow, sword, i u toj klasi sta nas posreci.

Tako da ako i rolamo da dobijemo leg, i da to bude 2hand bow, na kraju imamo 1.9% shanse da bude krider. Al zato cluckeye, ravens wing i windforce imaju 20% da budu drop.
I sve to ako nas ne posere 15% da leg ne bude smartloot (smart, lol) i da dobijemo item za neku sasvim drugu klasu.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2014., 10:13   #7983
ivan77
Guest

Pa zato sam ja ja na DH dobio dva komada seta Immortal od barbe,
neko smeće od Daiba i nož za WD.
Isto tako sve komade maruder seta duplo imam, bacili mi u great riftovima OSIM čizmica.
Al da windforce, neki krš od tobolca za strijele (ne znam ime, specifičan izgled, široko na vrhu, usko dolje) ono zeleno restraint prstenje pada kao da je drop 100%

Ne znam, jesam fan, ali čim sam ušao u dubinu pravljenja lika, nervira me to.
I još jedna stvar. Namučim se za GR 29 i 28 solo i ne dobijem - ništa.
Onaj glavni baci žuto smeće?
  Reply With Quote
Staro 19.09.2014., 10:22   #7984
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

Datum registracije: May 2002
Bok svima,

igrao sam D3 prije skoro dvije godine, i sada sam ponovno počeo. vidim da se dosta toga promijenilo ...

surfam po forumima i malo se gubim, jer je z amene još uvijek šok da nema AH Oo

razmišljam o kupnji RoS, ali još se kolebam,

kako sada doći do itema koji valjaju,
koji setup koristiti
gdje farmati na D3 dok ne uzmem RoS, jer nema nikoga na D3

evo ako ima koja dobra duša da podijeli mudrost sa mnom

http://eu.battle.net/d3/en/profile/s.../hero/48485130
Staro 19.09.2014., 12:12   #7985
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Isto tako sve komade maruder seta duplo imam, bacili mi u great riftovima OSIM čizmica.

Ne znam, jesam fan, ali čim sam ušao u dubinu pravljenja lika, nervira me to.
I još jedna stvar. Namučim se za GR 29 i 28 solo i ne dobijem - ništa.
Onaj glavni baci žuto smeće?
Jadan, nemozes dobit cizmice za demon huntercica. Jos da ja igdje vidim umanjenicu za boots u nasem prevodu....al eto.

Ti usao u dubinu pravljenja lika? Jedina dubina gdje si ti usao je upropastavanje tudjeg builda koji kopiras bez da pojma imas sta radi. Spitfire turete sa homing raketama bez ballistics pasiva? Custome eng pasiv sa 4 sentrya na 5, a svaki je 6 sec dok bacis, borba do tada zavrsi. To se koristi ako nemas bombardier. Posto imas kridera uz sentrye svako 6 sec imas vremena da spamas EA i kad se napuni hatred da opalis rafal CA. I sve tako.

Tj, nemozes sa razumjevanjem procitat prokleti opis gema kojeg si zabio u ring, a ne pucas sa primary attackom nego sa EA, bar si to makao nakon sta ti ekipa ovdje to napisala.

Glede GRa, soloao si 28-29, svaka cast, a ja se serem na blizzarda i to kako nisu u stanju na leaderbordu tebi ispravit taj bug, jer ti jos pise solo lvl 23. Napisem report blizz supportu da ti to isprave, nije red da stoji ovako.

I gdje pise da je leg garantirani drop na GR? Veci se leveli igraju tek tako da vidis dokle mozes ic i radi upgradea gema, meni na 33 daje 1-3% da ce uspit upgrade.

Staro 19.09.2014., 12:12   #7986
ivan77
Guest

Ma nema nikakvih mudrosti.
Ima par buildova za svakog lika, koji mogu hodati na T 6 i više g. riftove.
Mjesta "slobodnim strijelcima" i kreativnosti ima do nekog tormenta 4.
Onda te igra gura u jednom od dva smjera.

Ne kažem da je to loše i nije zabavno.
Ne mogu ti odgovoriti gdje farmati bez ROS a, jer su itemi lv. 61 + prisutni u ROSu samo.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Jadan, nemozes dobit cizmice za demon huntercica. Jos da ja igdje vidim umanjenicu za boots u nasem prevodu....al eto.

Ti usao u dubinu pravljenja lika? Jedina dubina gdje si ti usao je upropastavanje tudjeg builda koji kopiras bez da pojma imas sta radi.
Jesi ti bolestan ili koji ti je kurac?
Jesam ja tebe pljujem u svakom napisu?
Ako ne želiš normalno razgovarati kloni me se.
Možemo imati normalnu konverzaciju ili ne moramo uopće.

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 19.09.2014. u 12:17.
  Reply With Quote
Staro 19.09.2014., 13:07   #7987
Lignja
Re Di Calamara

Lignja's Avatar

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Ma nema nikakvih mudrosti.
Ima par buildova za svakog lika, koji mogu hodati na T 6 i više g. riftove.
Mjesta "slobodnim strijelcima" i kreativnosti ima do nekog tormenta 4.
Onda te igra gura u jednom od dva smjera.
ma muči me jedino to što ne volim igrati solo, volim kada nas ima puna grupa...
ali primječujem da nema baš puno ni zeke dok igraš samo ko roboti trčimo po mapi i nadamo se da će opast nekaj jako
Staro 19.09.2014., 13:09   #7988
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Kad budem valjao gluposti, slobodno me ispravi. Mozes potkrijepit i cinjenicama.

Pokazi mi gdje BOOTS znaci cizmice. Slobodno, wiki, rijecnik, bilo sta sluzbeno za prevod. Ispravi me ako grijesim. To sta je to bio sarkazam, ocito nisi shvatio.

Za build, uvjek se mogu pogledat stariji postovi, gdje pitas Bulju dal da stavis il maknes marauder set, i kad ga sastavis jer vidis da ga svi nose, onda ne koristis jedinu stvar radi cega taj set i valja, dokaz je buljno zivotno djelo u slikarstvu.

Dao sam ti savjet za build i kako ga koristit, ti odma krenes sa psovkama. To bas i nije kulturno. Jos sam ponudio da pisem blizzu da ti ispravi krivo napisan rekord na solo DH leaderbordu, a ti meni ovako. Eto na, napravis dobro djelo i kako se vrati od glavu.

Staro 19.09.2014., 13:33   #7989
ivan77
Guest

Ja to zovem čizmice, iz istog razloga, kao što je moj stari tačke uvijek zvao "kariola".
Nije gramatički točno, ali sam mislio da je ovo PCE forum pa da nije bitno.
Međutim, , nisam znao da su ovdje pod krinkom agenti jezikoslovnog zavoda, koji vrebaju na svakog unutarnjeg i vanjskog neprijatelja gramatike.

Drugo, pitanje da li si "**** i *****" gdje sam koristio medicinsko stanje i
alternativni naziv za muško spolovilo je bilo postavljeno zato jer mi se obraćaš
sa sarkazmom, ironijom, koja može biti zabavno u par navrata, ali kad se ponavlja, prelazi u aroganciju i u najmanju ruku neukus.

Svejedno, ja ti zahvaljujem na savjetu za ballistic pasive, promaklo mi je a zbilja je čito.

Tvrdnja da sam završio GR 30 solo nije točna, riječ je o zabuni, završio sam ga u grupi,solo mi je 23. Eto i za to isprika sa moje strane.
  Reply With Quote
Staro 19.09.2014., 16:01   #7990
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma sto se prepirete, fino obrisete sve s likova, kao i likove pa krenite nanovo, i eto zabave iducih pola godine, kao ja npr.

A i nemojte gledati sto drugi rade, i kako slazu skilove, igrajte kako vama najvise pase, meni eto pao jos neki dan Sun Keeper (nije neki ali je prvi do sada) ali nije pao gem za socket pa sam ga drzao u stashu, padne sinoc gem za socket, joj, kao malo djete sam sretan, odmah preslozio mog WD na cold build, zabave nece da nedostaje. Tauguk gem konacno ima sta da radi, samo sad uhvatiti vremena pa igrati griftove.
Staro 20.09.2014., 02:00   #7991
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Evo video dokaza na diskusiju sa TS-a pred par dana da sentryji sami šire Marked for Death na enemyje bez ikakve akcije igrača.
Tebi neš grdo ne štima s igrom. Da ne postam video pitaj bulju. Nije vrag da smo on, Bragi i ja mutavi

Isto ko što ne radi slow od cold dmga sa sentry tak ne radi niti marked for death od sentrya. Možda imaš preslab dmg na DH pa ti igra suptilno pomaže.
Staro 20.09.2014., 15:47   #7992
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A jebote jeste vi ljudi nedokazani. Pogledao video, inspectao mu lika.
Rijesio misteriju.
To proca pain enhancer, tako da se bilo sta racuna kao on hit i to proca gem, a kako proca igra misli da je procao calamity, ergo, sentry/pets/companion proca gem i auto baca Mark of Death. Ima toga po DH forumu, ekipa abusea do boli.

Ako tko ne vjeruje, snimim i ja video.

Na drugu ruku, citam konfliktne informacije za BoT gem. Sentry ako pogodi nekoga sa cold skilom to je slowano, i onda bi TREBAO skocit dmg na slowane mobove. Sad jel to skace samo meni il i sentry dobija bonus? Ovo je naravno komedija, jer CotW radi na isti nacin a njega su 99% potvrdili da funkcionira.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 20.09.2014. u 16:24.
Staro 20.09.2014., 17:42   #7993
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Dakle, bug.

Kako god okreneš. Il nek proca na svemu ili nek proca ni na čemu od sentrya. Ovo je mutavo
Staro 20.09.2014., 19:55   #7994
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Igrao se malo sa Pain enhancerom, na lvl 25 daje 3% attack speed za svakog moba unutar 20y sta je pod bleed efektom. A kako imam malne 70% CC to bi se trebalo nakupit posteno.
Sadly, nece bas, em nema proc ikone da covjek zna koliko si ih tagao i sve, em nisam nikad uspio vise od 1 stacka dobit makar stajao usred guzve mobova. A DH na t6-Griftu+ ako stoji blizu moba gubi steady aim pasiv em riskira da ga nesto masakrira u sekund. Rezultat, za DH ovaj gem je beskoristan.

Gogok of swiftness gem, na startu je 50% shanse da svaki pogodjeni mob digne attack speed za 1%, stacka se 15 puta, znaci za krider build buffanje svog attack speeda, al treba sustainat vatru i nadat se da nece upast reflex mobovi. Znaci gem je za kako-koju situaciju. Barem ima proc ikona da covjek zna jel radi il ne.

Za bug, slazem se, il neka proca sve kako treba il neka ne proca nista. Ova glupost radi 1950% weapon dmga kao bleed na critu u 3 sec, evo mi glave ako taj weapon dmg se ne racuna kao weapon hit sta proca MoD od Calamitya, daklem netko je malo zajebao formulu na tom gemu.

Al da covjek nemoze dobit odgovor od prokletog blizzarda, nit objasnjenje kako taj gem radi (BoT) i jel se odnosi samo na mene i moj dmg il na pet/sentry kao proxy. Jebes mi sve ako oni sami znaju sta se tu dogadja.

Staro 21.09.2014., 04:45   #7995
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja sam bas lupio 320 paragon lvl na seasonu i dalje nema flying dragona, gledam druge ljude koji imaju manje od 150 paragona, full set i flying dragon.

Meni je trebalo 280 paragona da zavrsim set tj skupim 3 dijela, ali i dalje me boli kifla, dodem s posla 4-5 sati, na free day roknem cijeli dan.
Mislim da nije moguce objasnit loot, mislim da bi jedino blizzard to mogao objasnit.

Jedino sto mi se ne svida, to sto goblini nemogu otvorit vault u normalno riftu.

Mislim prvih par dana uopce nisam ni mislio da nemogu otvorit vault u normal riftu, jer mi je na seasonu stvarno trebalo golda, gemovi kostaju kad se radi jovo nanovo
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2014., 11:19   #7996
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Tebi neš grdo ne štima s igrom. Da ne postam video pitaj bulju. Nije vrag da smo on, Bragi i ja mutavi

Isto ko što ne radi slow od cold dmga sa sentry tak ne radi niti marked for death od sentrya. Možda imaš preslab dmg na DH pa ti igra suptilno pomaže.
Kako sam rekao prije, već prema opisu weapona sentryji bi morali castati marked for death na hit, tako da je vrlo vjerojatno bug da sentryji ustvari ne applyaju damage increase kao normalni napadi playera. Također, Pain enhancer je vrlo isplativ sa masnim damageom za marauder DHa koji tagga cijeli ekran, ne znam što vi koristite umjesto njega kao treći gem, ali prilično siguran sam da se ne isplati.

Citiraj:
A jebote jeste vi ljudi nedokazani. Pogledao video, inspectao mu lika.
Rijesio misteriju.
To proca pain enhancer, tako da se bilo sta racuna kao on hit i to proca gem, a kako proca igra misli da je procao calamity, ergo, sentry/pets/companion proca gem i auto baca Mark of Death. Ima toga po DH forumu, ekipa abusea do boli.

Ako tko ne vjeruje, snimim i ja video.

1. Video je private, ne mogu ga pogledati, o čemu je?
  2. Pain enhancer sam iskreno dodao jer radi vrlo dobar damage, a i secondary je zgodan za sentryje da brže mlate, a trebali bi se speed stackovi od bleeda nabrati instantno. Bonus od dodavanja Marked for Death je samo još dodatni plus za gem.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2014., 12:04   #7997
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Kako sam rekao prije, već prema opisu weapona sentryji bi morali castati marked for death na hit, tako da je vrlo vjerojatno bug da sentryji ustvari ne applyaju damage increase kao normalni napadi playera. Također, Pain enhancer je vrlo isplativ sa masnim damageom za marauder DHa koji tagga cijeli ekran, ne znam što vi koristite umjesto njega kao treći gem, ali prilično siguran sam da se ne isplati.

1. Video je private, ne mogu ga pogledati, o čemu je?
  2. Pain enhancer sam iskreno dodao jer radi vrlo dobar damage, a i secondary je zgodan za sentryje da brže mlate, a trebali bi se speed stackovi od bleeda nabrati instantno. Bonus od dodavanja Marked for Death je samo još dodatni plus za gem.
Pain kao proca 2k weapon dmga kao bleed kroz 3 sec, e sad, koliko je to? Trash se topi sam od sebe, elite imaju helta milijarde, mozda bi to i imalo smisla na phy. build.

Pot, baci sentrye i stani u guzvu mobova i imaj otvoren stat panel, reci koliko ti je nastackalo speed stackova radi bleeda? I za ta 3% reskiras krepat a ako ti mob pridje na 10y gubis 20% dmga. Clusterfuck na ekranu je vise-manje non stop pojava. Na veci grift, ajd ti stani blizu sa DH kad su elite tu, znas kako nas ide, mortari, struja, thunderstorm, arcane, vise manje bjezimo okolo i izbjegavamo sva ta sranja. Oneshota nas sve.

A za mrtvog DH je lako izracunat koliko DPSa radi. Nula.
Testirao sam gem, sa otvorenim stat panelom, sa 2.080.000 dpsa skocilo bi na 2.118.000 sta je valjda procalo ona 3% AS, al da se stacka u nebo, nije.

Toxic je puno bolji gem, PUNO. Jer koliko kazu, secondary buff se stacka. Znaci 10% increased dmg from all sources * 4 lika, 40% vise dmga da mobovi primaju samo radi tog gema.

Glede youtubea, pa majku mu zarku, jos sam par puta provjerio da nije private, i publisham i ti mi kazes da je private....provjerim, i opet je private.

Staro 21.09.2014., 14:45   #7998
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Sad je dobro, što se sekiraš
Staro 21.09.2014., 14:58   #7999
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Da li se može imat dva ista leg gema na jednom liku? Konkretno, 2xToxic gem na DH ... i da li od toga ima kakve koristi? Nisam probao, a mislim da ni jedan drugi gem za ovu klasu ne valja.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2014., 16:06   #8000
ivan77
Guest

al treba nafarmat 2 ista gema. meni je sa dh palo sto je palo i više neće..
  Reply With Quote
Staro 21.09.2014., 16:07   #8001
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nafarmaš u jednom runu koji god hoćeš i to svaki put.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2014., 16:56   #8002
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Da bi ti opet pao isti gem on ne smije postojati na charu kojeg trenutno igraš, njegovom inventoryu i shared stashu.

Onda ti padne duplić.

hylem: Nemaš koristi od toga jer je modifikator gemova tipa buff/debuff, kad se isti aktivira onda ga ponovni trigger samo refresha. Dakle ne dobivaš duplo.
Staro 21.09.2014., 17:09   #8003
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Sad je dobro, što se sekiraš
Sad je dobro jer sam opet stavio non/private i apply. OPET.

@hylem

Nijedan drugi gem za DH?

ENFORCER sta dize pet dmg za 25%, a u to spada i sentry. Secondary smanji dmg sta pet prima za 25%.
Bane of the Power, 60ak sec nakon ubijanja elita imas 20% dmg buff. Secondary je 15% bonus dmg na elite.
Bane of the Trapped sta dize 25% dmg na slowane mobove i daje ti auru da slowa mobove oko tebe.

Staro 21.09.2014., 20:12   #8004
ivan77
Guest

Ljudi, lupam ubere na T 6, ajmoooo, sklanjajte se beštije jebate led

Pohrani.com
  Reply With Quote
Staro 21.09.2014., 20:53   #8005
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Sad je dobro jer sam opet stavio non/private i apply. OPET.

@hylem

Nijedan drugi gem za DH?

Bane of the Trapped sta dize 25% dmg na slowane mobove i daje ti auru da slowa mobove oko tebe.
Da, malo sam razmišljao i stavit ću ovaj jer koristim skilove koji rade slow i chill, tako da će valjda biti ok.
hylem je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2014., 13:29   #8006
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Isproban Bane of the Trapped na WD.

Aura koju daje vrijedi kao control impairing effect i zbilja diže damage, ali morate biti toliko blizu mobu da je to smiješno, slow koji daje je zanemariv i efekt prestaje čim se odmaknete.

Mogli su barem nekako označiti tu auru.
Za solo igru bi mogao valjati ako koristite Enchantress kao followera.

Za pet wd-a nije baš najbolji izbor, ali za Jade bi mogao biti jako dobar, treba provjeriti da li diže damage na haunt.
Staro 22.09.2014., 15:19   #8007
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Isproban Bane of the Trapped na WD.

Aura koju daje vrijedi kao control impairing effect i zbilja diže damage, ali morate biti toliko blizu mobu da je to smiješno, slow koji daje je zanemariv i efekt prestaje čim se odmaknete.

Mogli su barem nekako označiti tu auru.
Za solo igru bi mogao valjati ako koristite Enchantress kao followera.

Za pet wd-a nije baš najbolji izbor, ali za Jade bi mogao biti jako dobar, treba provjeriti da li diže damage na haunt.
Inače vidi se na mobovima blijedo bijela aura ispod dok ih kači BotT.
Za ranged klase nema smisla, ali recimo za Rekor barba nemaš boljeg gema.
Za Jadea ti je puno bolji Efficious toxin, koji daje 10% veći damage za sve party membere kao secondary bonus, a zanimljivost je da soul harvest radi preostali damage i od gema, ne samo od Locust swarma/Haunta. Mali je iznos, ali dodaje nešto na damage.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2014., 19:00   #8008
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
a zanimljivost je da soul harvest radi preostali damage i od gema, ne samo od Locust swarma/Haunta. Mali je iznos, ali dodaje nešto na damage.
Ja sam našao podatak da harvest ne bere damage od tog gema, ali nisam isprobao pa nemogu reći.

Ipak bi bolje sjeo Bane of the Trapped na Jade jer radi na haunt (haunt radi slow jel) i diže damage.
Još ako se upari sa Creeping Death passivom može biti zanimljivo

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 22.09.2014. u 22:32.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2014., 08:53   #8009
ivan77
Guest

Patch 2.1.1. iz in d haus.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14579447928

Jedna od pormjena, Kadala je sad 5 X skuplja, ali daje, navodno puno veći
broj legendary itema.

Probam kad dođem doma.
  Reply With Quote
Staro 24.09.2014., 10:40   #8010
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ako mi baci witching hour sa pristojnim statovima platim joj i kavu :-)
mahoona je offline   Reply With Quote
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno