Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.12.2002., 15:55   #1
jgracin
Registered User

Datum registracije: Dec 2002
Question Problem kod TV outa; nVidia Riva TNT2 M64

Problemcic! Ili sto vece. Naime, uz milijun skinutih i instaliranih drivera, par formata diska, svaki put isto. Niti mogu upotrijebiti bilo koji drugi player za divxe osim windows media playera, sto mi je u nekim slucajevima problem, niti mogu dobit sliku na TV priko TV outa. Radi se o PIII procesoru (550), na maticnoj Tyan 1854, uz 128 + 64 MB RAM-a, te sa grafickom karticom nVidia Riva TNT2 M64. Kabel je S-video prikljucen na TV out i scartom ukljucen u noviju SONY televiziju. Da li je to mozda do maticne ploce, ili graficka ili....
Nadam se da na ovom neko barata sa rjesenjem mog problema koji mi je vise sad "softverski proglem u glavi" nego hardverski u mom kompjuteru. Unaprijed zahvaljujem svakome ko je radi mene bar malo ukljucio mozdane vijuge.
Staro 15.12.2002., 19:08   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Problem kod TV outa; nVidia Riva TNT2 M64

Citiraj:
Originally posted by jgracin
Problemcic! Ili sto vece. Naime, uz milijun skinutih i instaliranih drivera, par formata diska, svaki put isto. Niti mogu upotrijebiti bilo koji drugi player za divxe osim windows media playera, sto mi je u nekim slucajevima problem, niti mogu dobit sliku na TV priko TV outa. Radi se o PIII procesoru (550), na maticnoj Tyan 1854, uz 128 + 64 MB RAM-a, te sa grafickom karticom nVidia Riva TNT2 M64. Kabel je S-video prikljucen na TV out i scartom ukljucen u noviju SONY televiziju. Da li je to mozda do maticne ploce, ili graficka ili....
Nadam se da na ovom neko barata sa rjesenjem mog problema koji mi je vise sad "softverski proglem u glavi" nego hardverski u mom kompjuteru. Unaprijed zahvaljujem svakome ko je radi mene bar malo ukljucio mozdane vijuge.
Što uopče nemaš izlaz na Tv ili... Dobiješ li bilo kakvu sliku na Tv-u upotrijebi Tv-tool za dodatno šminkanje. A kako to misliš ne možeš koristiti nijedan drugi player osim WMP? Ako nemaš nikakvu sliku van-jednostavno scart ti je namjenjen samo prikazu out a ne in. Kupi drugi scart ili probaj priključiti direktno na video in na Tv-u ako ga imaš.
tor je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno