|
![]() |
#571 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam L925 i DTTW i nikada mi nije bilo jasno zasto nisu stavili i DTTS, usprkos tomu nikada mi na pamet nije palo potraziti app za lockanje screena xD Hvala vam na ideji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Premium
|
Meni je to must have već par godina na Androidu. Koliko se samo uštedi Power tipka, a pored toga je puno brže prstom tapnuti po ikonici nego stisnuti power tipku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
|
Ja tvrdim da je meni puno brže.. A evo jednostavan razlog: recimo da kažiprstom pričkaš po ekranu, napraviš što treba a zatim samo sa tim istim prstom stisneš ikonicu za lock screen.. Brže je nego stisnuti power tipku koja se nalazi sa srane. Ali to je sada već stvar navike, meni je to must have. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Tapatalk je najlosija aplikacija od ovih koje se ajmo reci, moraju imati. Barem u mom slucaju. Na Blacku i sa DP-om i sad sa Cyanom ista stvar. Ne prikazuje mi dobro teme u kojima sam sudjelovao, jednostavno fale. Notifikacije mi nikako ne rade, iako je sve dobro nastimano. Najveci horor mi je kad pisem post pa mi paznja odluta na nesto drugo i ekran se zakljuca. I onda me samo vrati na novi post ili na onaj koji citiras, ali bez teksta kojeg sam napisao...
![]() |
#578 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#580 |
Premium
|
Dali mogu bez problema otic u Senzor pohrane i prebaciti aplikaciju Here Maps sa mobitela na SD karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Senzor pohrane ![]() ![]() Kihoty, pa i appovi se mogu prebacivati, zasto je Here Maps drukciji?
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
|
Konkretno me zanima da prebacim mape na SD, sama aplikacija mi ništa ne znači.. Iako imam mjesta na mobitelu preko 3GB no svejedno pitam. Nudi mi da prebacim HERE MAPS na SD pa me zanima što to on prebaci, dali cijelu aplikaciju sa mapama ili samo aplikaciju? SENZOR POHRANE, da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Premium
|
Citiraj:
Zanemari, nasao sam ![]() Prebacio mape (karte) na SD, ustvari ne prebacio, nego prvo obrisao postojece iz memorije telefona i zatim instalirao nove na SD. Sad imam dovoljo mjesta za dodatne karte ![]() Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 27.08.2014. u 13:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
Jos jedno pitanjce. Dali se mogu bez problema brisati predinstalirane aplikacije poput: Zinio, Gastronomija, Putovanja i slične?
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 27.08.2014. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Same KARTE (zemlje) se MOGU prebaciti na MicroSD karticu. Samo je potrebna jedna od ove dvije aplikacije, pa preporučam instalaciju obje: Lumia storage check beta storage check |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
pa ekran bi mogao razlikovati double tap i single tap, ili recimo sa 2 prsta tap je za iskljucivanje, ili nesto trece. Gdje ima volje ima i nacina ![]() p.s. koliko sam cuo neki androidi to imaju(cini mi se LG) tako da je ocito moguce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
The mighty pirate
|
Naravno da je moguće, ali to je toliko osjetljiva stvar da bi uzrokovala više problema neko zadovoljnih korisnika. Kad ti uređaj nakon 3 jednaka poteza reagira na 3 različita načina, onda to ne valja. Očito igraju na sigurno u Microsoftu i to mi je ok. DTTW koristim stalno. Nek i troši bateriju. Korisniji mi je nego tih par % baterije.
![]() |
#596 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() (imas gore par prijedloga)
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
Velis, sretniji si kad dva puta lupis po ekranu, umjesto da ga jednom dodirnes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|