|
![]() |
#4982 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajde da pitam...za koliko bih mogao prodati ovaj account S3 - Diamond Border S4 - Diamond 5, trenutačno na 0 LP. MMR je OK, dobiva se 17-20 po winu, cca 15-18 po loose. 83 championa 8 rune page 10 000 IP 42 skina Annie - Prom Queen Vladimir - Vandal Fiddlesticks - Pumpkinhead Master Yi - Chosen, Assassin Alistar - Unchained Teemo - Badger Tristana - Riot Girl Miss Fortune - Secret Agent Tryndamere - Viking Morgana - Blackthorn Jax - The Mighty, Vandal, Nemesis Twitch - Vandal Karthus - Statue of Karthus Amumu - Sad Robot, Re-Gifted Kassadin - Harbinger Karma - Traditional Veigar - Greybeard Katarina - Slay Belle, High Command, Kitty Cat, Mercenary Blitzcrank - iBlitzcrank, Riot Nocturne - Frozen Terror Orianna - Sewn Chaos Elise - Victorius Nidalee - Headhunter, Bewitching Garen - Dreadknight Ezreal - Frosted, TPA Leona - Pool Party, Valkyrie Ahri - Popstar, Foxfire Lux - Steel Legion Varus - Arclight Hecarim - Arcade |
![]() |
![]() |
![]() |
#4985 |
Premium
|
I ti prestaješ igrati? ![]() Cca 250€ (i nešto više) bi mogao progurati. Da je high diamond/challanger išlo bi i 300€ i više. Ili da imaš više unique skinova. Poslat ću ti na PM link gdje možeš lagano prodat acc ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.05.2014. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
Premium
|
Sve mrtvo ovdje. Da malo osvježim temu ![]() Karthus dobiva VU koji izgleda predobro i defaultni skin mi je definitivno najjači (meni osobno barem). Dobit ćemo (konačno) novi match history i Team Rewardove. Sve to na ovome linku. Btw X-plosiv, možda ti mogu pomoći prodat acc za cca 200€ (tu negdje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4987 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Daj i meni link gdje prodat acc ![]()
![]() |
![]() |
#4990 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
TI mater. Ovo izgleda fenomenalno ![]() Mogel' bi ja opet početi igrati ![]()
![]() |
![]() |
#4996 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prvi dojam je prejak. Drugi dojam je, neznam da li samo kod mene, ali čini mi se da se struktura mape promijenila? Ili se varam? Gledam kako se garen šeće od kampa do kampa, pa mi puteljci nisu baš poznati ![]() ![]() Uglavnom, go go go RIOT, you rich bastards ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4998 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4999 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5003 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5004 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hej ekipa, koji server koristite? Zaboravio sam na kojem sam bio pa me zanima mogu li se prebaciti na drugi bez da mjenjam username i sl.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Premium
|
Ja se lagano vraćam u LoL. Dobiti ću svoj stari acc natrag, sad igram na smurfu, lvl 7 sam, imam 10:2 omjer pobjeda i poraza. Ako neko igra, neka mi ostavi PM ili ovdje, nickove pa da vas dodam ponovo ![]() Trenutno je moj smurf: Re1iver Dosta toga je novoga koliko vidim, neke champove nisam ni vidio još ![]() Ali lagano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5009 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Imam pitanje.. Da li se netko susretao s sličnim problemom ko ja. Naime, promijenio sam si password inemogu se logirati više.. Wtf? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.08.2014. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5010 | |
Who dares,wins.
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |