|
![]() |
#4261 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne postoji ništa vrijedno spomena novo sa 3,5 inča. Znam jer sam i svojoj skvo htio kupiti manji mob, ali to su fakat odroni. Interne memorije nema, ekran komatozan...ma odron. I na kraju uzeo to. Naviknut će se, bez brige. |
![]() |
![]() |
#4262 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve mi je jasno, imalo bolji mobiteli su cirka više od 4".. Drage volje, ali neće ni da čuje i potpuno ju kužim.. Moj prvi smartphone je bio HTC Desire čim je izašao i ono bilo je waooooooo, ekrančina i pol ![]() Tako da eto, njoj bi i originalni Desire sa 3.7" bio knap. Stvar je u tome što mobitel ne mora biti ni full novi model, može i star koju godinu dana, ali takvih više vjerojatno nema po vip ili t-com centrima sa povoljnim cijenama. Drugi tjedan idemo u nabavku pa se zato raspitujem.. Hitno joj je, svaki dan crkne po jedna tipka na T715 i mobitel postaje neupotrebljiv. Dok je imala garanciju to su joj riješili update-anjem softvera, ali sad nema više garancije a meni se neda proučavat što i kako.. |
![]() |
![]() |
#4263 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#4265 |
Premium
|
Thx.. SONY XPERIA GO se nađe po Njuški za 700-1000kn zapakiran sa garancijom. Praktički ima sve što sam bio naveo da je uvjet. Bolja je nego Miro u procesoru, vodootporan (pomalo nebitno).. Jedino što nema u odnosu na Miro je front camera, no ajde.. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=4782 Predložit ću joj to.. |
![]() |
![]() |
#4267 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja bi osobno za takve zahtjeve rađe potražio iPhone 4/4s. Zna se naći s garancijom ali naravno treba malo više traženja i definitivno ne novi. Ja sam za frendicu uzeo pred par mjeseci 4S za 1200 kn, bijeli, s garancijom još godinu dana. I bio je u stvarno super stanju. Što se Androida tiče u tom rangu veličine ekrana su uglavnom užasni uređaji. Osim ako je jako nezahtjevna. Ali već ovaj uvjet što bolje kamera lagano pokazuje u smjeru iPhonea. |
![]() |
![]() |
#4268 | ||||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
#4269 |
Premium
|
Gledam malo taj 4s.. Nađe se za oko 1000kn, sa garancijom.. Iako nisam o tome razmišljao no i to ću joj predložit.. |
![]() |
![]() |
#4271 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Tele2fon V5 nije flagship, ali pošteno odradi svoj posao za cijenu koju ima, i to nov sa 2 godine garancije. Ne znam o kakvoj ti to sporosti pričaš? Samsung Galaxy S3 ima veći lag nego tele3fon v5... I do to ima 4S sa garancijom? Jesu to one njuškalo-pisane garancije s kojima se može zamjeniti wc papir ako ga nestane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4272 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Slazem se za V5. |
|
![]() |
![]() |
#4273 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
S3 Mini je ok. Citiraj:
Neman pojma koji si S3 ima, ali brzi mi je od Fona, plus nakrcan je sranjima... |
||
![]() |
![]() |
#4275 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4276 |
Antimićanin
|
Krivo sam se izrazio. Mislio sam na 4S sa garancijom za 1000kn ![]() @baja - imam doma tele2fon v5 već 8 mjeseci i ne znam o kakvoj sporosti i lagu pričaš. Radi ko podmazan. Velim, veći lag ima od kuma S3 nego ženin v5. Al dobro, nema veze... |
![]() |
![]() |
#4277 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S3 Mini nije ništa specijalno i vjerojatno neće dobiti nikakav upgrade. Da nije Android pod 'must', predložio bi L630 koja se nađe za 700kn.
#4278 |
kenova?
|
Odlicna kupnia ako ti gabariti me smetaju. Znaci dimenzijama isti ko z1, a meni je z1 prevelik iako imam ogromnu saku. Jednostavno nije ugodan za koristenje u jednoj ruci i zato necu ni uzet mi3. Mi4 je taman toliko manji da radi razliku i mislim da mi je to iduci mob |
![]() |
![]() |
#4279 |
Premium
|
Ako ti je probem tih 5mm više u visinu i širinu, onda si stvarno picajzla. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=6518
#4280 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() No tih 5 mm može bit previše. Pogotovo preko 140mm. |
|
![]() |
![]() |
#4281 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4282 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4283 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije samo 5mm visine i sirine u pitanju, nego i sam oblik mobitela koji kod mi3 zna biti neugodan kod drzanja jednom rukom. Mi4 je puno bolje dizajniran imho i zaobljen je za razliku od uglatog mi3. Ima sam ga 2 miseca i prije par dana sam ga proda upravo radi velicine ili bolje receno dizajna. Osim toga, mob je zvjerka za tu lovu... |
![]() |
![]() |
#4284 |
Premium
|
Što se iPhone ne može povezati NORMALNO na PC putem USB kabela? (recimo da bi se prebacile fotke na PC i slično) Čitam i nalazim da se kao povezuje samo preko iTunes-a. |
![]() |
![]() |
#4285 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Fotografije i video uratke možeš prenijeti bez itunesa, dok za ovo ostalo imaš itunes. No, rekao mi je bratić prije par dana da se na neki lagan način može otvoriti sustav datoteka na iphoneu. Dakle spojiš iphone na komp i onda kao i na andorid preneseš što trebaš, obični file manager.
#4286 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Evo jedno brzinsko pitanje. Zapeo mi za oko Prestigio, e sada nisam siguran ni sam sto da uzmem, Android ili Windows... Dakle Prestigio 5501 ili Prestigio 8500? Razlika cca 200kn, ali eto ne znam ni sam... |
![]() |
![]() |
#4288 | |
kenova?
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4289 |
Premium
|
Očigledno da imaš manju šapu jer ja mogu sve dohvatiti na S5 sa Spigen kućištem u kojem izgleda stvarno glomazan.
#4290 |
tiki
|
Uzmi joj fino Xperiu M, za tih pola inča više neće umrijeti. I tako sad misli "manje je bolje", a vidjet ćeš za mjesec dana kad se navikne na android će htjeti veći ekran da bolje vidi i da lakše piše, više memorije, brži mobitel... |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|