|
![]() |
#1382 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#1383 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Uozbilji se, pričaš o bf-u ![]() Normalno da ima bugova i glitcheva koliko te volja ![]() Nove mape (i oružja, bit će nerfanja čini mi se ![]() No, opet uz sve te cirkusarije, tu je Chainlink mod koji je poprilično dobar, mana mu je prekratko trajanje rundi jer je 'sasvim normalno' da su debalansirani timovi u bf-u, ali mod ko mod je as i said, podosta dobar. Što se tiče hitrega, i dalje se čeka pravi patch iz cte-a di je hitreg bio fixan na sasvim zadovoljavajuću razinu, no i tamo i u normal bf-u se osjeti bitna razlika napucavanja sa ekipom sa pingom 10-20 i retos rusima sa 100 i višim pingom, a i treba uzet i dalje u obzir da još uvijek ima svakakvih server providera sa lošim hardverom di je hitreg katastrofa te činjenicu da pričamo o bf-u di je od pamtivijeka hitreg banana. Malo su mrdali po njemu sad sa izlaskom novih mapa, jer ovo prije njih, cca mjesec dana ranije pa do izlaska novih mapa prošli tjedan, bilo je katastrofa, svaki drugi death je prikazivalo kao headshot, bez obzira na oružje, udaljenost i broj metaka ![]() Uglavnom, osim novih mapa i oružja, nema još uvijek pravih velikih poboljšanja kakva se testiraju u cte-u, da je bolje nego prije par mjeseci, je, solidno bolje, ali opet ništa spektakularno. ![]()
![]() |
#1384 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Uvijek imam onaj Team Balance filter uključen kod biranja servera i neki dan igramo partiju za mene najlošiju od kad je vijeka, čisto zbog osobnog skora. Imao sam KD vjerojatno 3-12, al sam bil na pobjedničkoj strani i to još gazimo suparnički tim dost jako. I pred kraj partije prebacilo me na suparnički tim zbog lošeg skora. U logu nije pisalo da je ikog drugog prebacilo. Tu sam puko i izašel van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |
gadget freak
|
![]() Po Vidinom receptu ![]() Citiraj:
Tu je alt+f4 uvijek najbolja opcija, slažem se ![]()
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
|
Jel onda bolje isključiti team balance? Mislim čemu uopće omogućiti custom balancer kad se može iskoristit za imbalans. Još s jednim "odličnim featurom" uništili igru. J*** ih pokvarene/nesposobne. Isto mi je super kad je u jednom timu 10% onih koji su u klanu, a s druge strane su maltene svi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | |
gadget freak
|
A ono, stvar osobnih preferenci, ja ga imam ugašenog jer je imho pointless tražit server sa tim filterom kad ionako velika većina servera ima balancere preko procona ili rconneta koji nemaju veze sa tim ea-ovim balancerom. Citiraj:
EA-ov balancer, koji ima po defaultu na svakom serveru, je fail, i uglavnom ne radi niti tu osnovnu funkciju koju treba radit a to je da nikad na serveru ne bude više od 1 igrača viška na 1 strani te da se switcha last joiner na server. A jbg, to moraš sagledat sa druge strane - ako ekipa/klan, plaća zakup servera, logično je da bi oni svi htjeli igrati zajedno na istoj strani. Normalno je da dok se puni server da se podijele i igraju pola-pola jedni protiv drugih, ali glupo bi bilo očekivati da će se 5-10-15 ljudi koji su nekakva ekipica/klan klati međusobno ako mogu igrati svi zajedno protiv nekog drugog klana ili random ekipe koja dođe na server.
![]() |
![]() |
#1389 | |
Premium
|
to je isto ko da tražiš od "ekipe" da ne cheata ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo nakon dosta vremena izbivanja s "bojišta" odigrao malo Dragon's T. mapa i skroz mi se sviđaju. Naravno, ostali su tu problemi sa netcodeom i one neke stare mane BF4 o kojima se pričalo otkako je izišla igra, ali sve u svemu da se odigrati.. Onaj Chain Link je skroz dobar način igre, malo za promjenu.. zabavno.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
aka Striko
|
http://www.gamespot.com/articles/bat.../1100-6421438/ And here they fail again ![]() ![]() RAMBO style! Komentari ispod su legendarni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Nije bio (do sada) javno razglašavan da ga ne bi fixali, a i relativno teško (treba bit spretnih prstiju) je izvediv, uz veliku manu - ako/kad ne prođe glitch, ostaneš spawnan sa jednom klasom bez attachmenta ili sa samo jednim, pa si umjesto da budeš neovisniji o teammateovima, još više ovisan jer ti fali attachment....
![]() |
![]() |
#1393 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Koji je k. ovih zadnjih tjedan dana malo radi malo izbacuje ovo: Error Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open. Jbt moram se pomolit prije igranja da nije danas dan kad nece radit. ![]() Ja neznam jesu diceovci i ea nesposobni, lijeni, retardirani, boli ih kita ili sve skupa. Igra vec maltene god dana i jos ima gamebraking bugova. Al doslovno gamebreaking. Patcha vec nije bilo mjesecima. Drka se po onom test serveru a nisu nista uveli jos od 30tickova. Nema odsad se ceka 5€ sale za buduce., i to samo ako bude radilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja isto instalirao. Moram priznat da mi po defaultu nije stavio nativnu rezu ![]() Nisam puno igrao trojku, al ovo mi je tako tako, mlako nakon trojke. Vidim da ima novih vozila, al ništa revoluvionarno. Bar ovako nabrzinu koliko sam vidio. I Originu minus za ono startanje iz browsera. Steam to ima elegantnije riješeno.
![]() |
#1399 |
gadget freak
|
https://www.youtube.com/watch?v=3f4-h5xM3z8 Malo o nadolazećim promjenama, tj prijenosu stvari iz cte-a u full igru, konačno ![]()
![]() |
#1400 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo koga zanima kako izgleda Battlefield 4 : Final Stand, a nije imao prilike igrati te ako zelite vidjeti u kojem smjeru ovo sve ide. Mape izgledaju predivno i velike su, ali cijela ova mehanika, te previse noob friendly gadgeta i OP oruzja je...Boze sacuvaj.
![]() |
![]() |
#1402 |
gadget freak
|
Dosadašnje dvije mape su extra, štoviše jučerašnja je najveća mapa do sad uopće u bf franšizi. Hommage bf 2142 sa rail gunom i ostalim gadgetima na mapi (cijeli nadolazeći dlc je najava za battlefront i posveta bf 2142) je iritantan jer su pre-op (pogotovo metalstorm), ali sreća je što je samo po jedno to pickup s.anje na mapi, a metalstormovi su obično pod brdom kraj flaga pa ne mogu 'silovat' cijelu mapu. Inače, ova mapa od jučer (svaki dan daju samo po jednu novu mapu u cte-u, nisu objavili što će biti nakon 4 dana kad se isprobaju sve 4 iz dolazećeg dlc-a), Hangar21, daje baš pravi bf štih, em je preprepreogromna, em ima sve moguće vrste vozila, a tko voli inf napucavanje ima C flag gdje je uvijek 'veselo' ![]() I ona od prekjučer, prva 'puštena' mapa, operation whiteout je dobro složena po pitanju flagova i dinamike 'fajtova', snijeg i snježna oluja su levolution, i nisu iritantni kao pijesak na omanu, a sama mapa ima puno raznoraznih covera, prolaza za flenkanje i nekoliko tunela pod zemljom. Izgleda da im je map dizajner nabavio mozak....
![]() |
#1404 |
gadget freak
|
![]() |
#1406 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Tamo se spajam kad se praši Zibica ![]()
![]() |
![]() |
#1408 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() http://vimeo.com/32738137
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Addicted to music.
|
Battlefield 4 - Hangar 21 Launch Pod Trolling ![]()
![]() |
![]() |
#1410 |
gadget freak
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|