Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.07.2014., 20:17   #1381
mrva_zg
Premium
Moj komp

mrva_zg's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
isto i ja, nisam ga upalio valjda 2 mjeseca
ali ako kažete da radi čem da bacim koju pa makar da slušam vidu kako psuje
mrva_zg je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2014., 20:30   #1382
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
isto i ja, nisam ga upalio valjda 2 mjeseca
ali ako kažete da radi čem da bacim koju pa makar da slušam vidu kako psuje
Nećeš razbojniče nema mene na tom odronu vec duuugo i nece me bit vise nikad, bogami ni na onoj zandara i lopova pizdariji...
Staro 21.07.2014., 22:32   #1383
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Kakvo je stanje sad s tom igrom? Hitreg, bugovi, glitchevi?
Uozbilji se, pričaš o bf-u
Normalno da ima bugova i glitcheva koliko te volja
Nove mape (i oružja, bit će nerfanja čini mi se) su vrlo dobre, više su infantry based, ali ne bi to bio bf da s novim mapama nije došlo glitcheva, da ih ne nabrajam sad, al ima ih, a i ostali su bugovi od prije (male metalne ograde koje tenk ne može pregazit, isto tako mala stabla su neuništiva, na Propagandi bijeli kontejner na srednjem flagu, kad se ekipa skempa unutra, oni mogu pucat kroz prozor i ubit te al njima ni tenk, ni rpg ne može ništa, a kamoli meci, često glitchanje kroz zidove na srušenim zgradama isključivo na novim mapama, itd.).....

No, opet uz sve te cirkusarije, tu je Chainlink mod koji je poprilično dobar, mana mu je prekratko trajanje rundi jer je 'sasvim normalno' da su debalansirani timovi u bf-u, ali mod ko mod je as i said, podosta dobar.

Što se tiče hitrega, i dalje se čeka pravi patch iz cte-a di je hitreg bio fixan na sasvim zadovoljavajuću razinu, no i tamo i u normal bf-u se osjeti bitna razlika napucavanja sa ekipom sa pingom 10-20 i retos rusima sa 100 i višim pingom, a i treba uzet i dalje u obzir da još uvijek ima svakakvih server providera sa lošim hardverom di je hitreg katastrofa te činjenicu da pričamo o bf-u di je od pamtivijeka hitreg banana. Malo su mrdali po njemu sad sa izlaskom novih mapa, jer ovo prije njih, cca mjesec dana ranije pa do izlaska novih mapa prošli tjedan, bilo je katastrofa, svaki drugi death je prikazivalo kao headshot, bez obzira na oružje, udaljenost i broj metaka

Uglavnom, osim novih mapa i oružja, nema još uvijek pravih velikih poboljšanja kakva se testiraju u cte-u, da je bolje nego prije par mjeseci, je, solidno bolje, ali opet ništa spektakularno.
Staro 22.07.2014., 17:58   #1384
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Uozbilji se, pričaš o bf-u
Normalno da ima bugova i glitcheva koliko te volja
Nove mape (i oružja, bit će nerfanja čini mi se) su vrlo dobre, više su infantry based, ali ne bi to bio bf da s novim mapama nije došlo glitcheva, da ih ne nabrajam sad, al ima ih, a i ostali su bugovi od prije (male metalne ograde koje tenk ne može pregazit, isto tako mala stabla su neuništiva, na Propagandi bijeli kontejner na srednjem flagu, kad se ekipa skempa unutra, oni mogu pucat kroz prozor i ubit te al njima ni tenk, ni rpg ne može ništa, a kamoli meci, često glitchanje kroz zidove na srušenim zgradama isključivo na novim mapama, itd.).....

No, opet uz sve te cirkusarije, tu je Chainlink mod koji je poprilično dobar, mana mu je prekratko trajanje rundi jer je 'sasvim normalno' da su debalansirani timovi u bf-u, ali mod ko mod je as i said, podosta dobar.

Što se tiče hitrega, i dalje se čeka pravi patch iz cte-a di je hitreg bio fixan na sasvim zadovoljavajuću razinu, no i tamo i u normal bf-u se osjeti bitna razlika napucavanja sa ekipom sa pingom 10-20 i retos rusima sa 100 i višim pingom, a i treba uzet i dalje u obzir da još uvijek ima svakakvih server providera sa lošim hardverom di je hitreg katastrofa te činjenicu da pričamo o bf-u di je od pamtivijeka hitreg banana. Malo su mrdali po njemu sad sa izlaskom novih mapa, jer ovo prije njih, cca mjesec dana ranije pa do izlaska novih mapa prošli tjedan, bilo je katastrofa, svaki drugi death je prikazivalo kao headshot, bez obzira na oružje, udaljenost i broj metaka

Uglavnom, osim novih mapa i oružja, nema još uvijek pravih velikih poboljšanja kakva se testiraju u cte-u, da je bolje nego prije par mjeseci, je, solidno bolje, ali opet ništa spektakularno.
Znaci igra ide u "hide" sekciju na Originu....
Staro 22.07.2014., 18:05   #1385
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
...jer je 'sasvim normalno' da su debalansirani timovi...
Uvijek imam onaj Team Balance filter uključen kod biranja servera i neki dan igramo partiju za mene najlošiju od kad je vijeka, čisto zbog osobnog skora. Imao sam KD vjerojatno 3-12, al sam bil na pobjedničkoj strani i to još gazimo suparnički tim dost jako. I pred kraj partije prebacilo me na suparnički tim zbog lošeg skora. U logu nije pisalo da je ikog drugog prebacilo. Tu sam puko i izašel van.
Full Throttle je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2014., 18:15   #1386
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Znaci igra ide u "hide" sekciju na Originu....

Po Vidinom receptu

Citiraj:
Autor Full Throttle Pregled postova
Uvijek imam onaj Team Balance filter uključen kod biranja servera i neki dan igramo partiju za mene najlošiju od kad je vijeka, čisto zbog osobnog skora. Imao sam KD vjerojatno 3-12, al sam bil na pobjedničkoj strani i to još gazimo suparnički tim dost jako. I pred kraj partije prebacilo me na suparnički tim zbog lošeg skora. U logu nije pisalo da je ikog drugog prebacilo. Tu sam puko i izašel van.
To je custom balancer, koji nema veze sa team balance filterom/opcijom od strane same igre, a nać custom balancer da radi sa proconom ili rconom kak treba je sci-fi.
Tu je alt+f4 uvijek najbolja opcija, slažem se (mi smo sinoć igrali na nekom danskom serveru, 5-6 s jedne strane, i 'normalno' da je nakon tri runde, četvrtu balanser razbio squad i prebacio 2 u jedan tim, 3 su ostala u drugom timu. Ako ne da vratit se nazad svima u isti tim, tj preswitchat se, onda kolektivni alt+f4, odlazak na drugi server i mir, a tako je i bilo....
Staro 22.07.2014., 18:37   #1387
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Jel onda bolje isključiti team balance?

Mislim čemu uopće omogućiti custom balancer kad se može iskoristit za imbalans. Još s jednim "odličnim featurom" uništili igru. J*** ih pokvarene/nesposobne.

Isto mi je super kad je u jednom timu 10% onih koji su u klanu, a s druge strane su maltene svi
Staro 22.07.2014., 18:52   #1388
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Jel onda bolje isključiti team balance?
A ono, stvar osobnih preferenci, ja ga imam ugašenog jer je imho pointless tražit server sa tim filterom kad ionako velika većina servera ima balancere preko procona ili rconneta koji nemaju veze sa tim ea-ovim balancerom.

Citiraj:
Mislim čemu uopće omogućiti custom balancer kad se može iskoristit za imbalans. Još s jednim "odličnim featurom" uništili igru. J*** ih pokvarene/nesposobne.
A gle, ideja custom balancera je odlična, da ih ekipa ne abuse-a, ili da ih složi kak treba (da ne razbijaju squadove, da rade balans po levelima, da se balans ne radi svakih 5 sec, nego u većim razmacima, te score balance po završetku runde, itd.).
EA-ov balancer, koji ima po defaultu na svakom serveru, je fail, i uglavnom ne radi niti tu osnovnu funkciju koju treba radit a to je da nikad na serveru ne bude više od 1 igrača viška na 1 strani te da se switcha last joiner na server.

Citiraj:
Isto mi je super kad je u jednom timu 10% onih koji su u klanu, a s druge strane su maltene svi
A jbg, to moraš sagledat sa druge strane - ako ekipa/klan, plaća zakup servera, logično je da bi oni svi htjeli igrati zajedno na istoj strani. Normalno je da dok se puni server da se podijele i igraju pola-pola jedni protiv drugih, ali glupo bi bilo očekivati da će se 5-10-15 ljudi koji su nekakva ekipica/klan klati međusobno ako mogu igrati svi zajedno protiv nekog drugog klana ili random ekipe koja dođe na server.
Staro 22.07.2014., 19:19   #1389
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Citiraj:
...a gle, ideja custom balancera je odlična, da ih ekipa ne abuse-a...
to je isto ko da tražiš od "ekipe" da ne cheata dogodit se neće nikad

Citiraj:
A jbg, to moraš sagledat sa druge strane - ako ekipa/klan, plaća zakup servera, logično je da bi oni svi htjeli igrati zajedno na istoj strani. Normalno je da dok se puni server da se podijele i igraju pola-pola jedni protiv drugih, ali glupo bi bilo očekivati da će se 5-10-15 ljudi koji su nekakva ekipica/klan klati međusobno ako mogu igrati svi zajedno protiv nekog drugog klana ili random ekipe koja dođe na server.
e to ja ne mogu shvatit. meni je daleko bolje podijelit se u dvije ekipe i klat međusobno nego rasturat 500 razlike neku neuigranu ekipu. mislim, čak i kad solo igram, dosadno je kad je prelako.
Staro 31.07.2014., 09:41   #1390
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Evo nakon dosta vremena izbivanja s "bojišta" odigrao malo Dragon's T. mapa i skroz mi se sviđaju. Naravno, ostali su tu problemi sa netcodeom i one neke stare mane BF4 o kojima se pričalo otkako je izišla igra, ali sve u svemu da se odigrati.. Onaj Chain Link je skroz dobar način igre, malo za promjenu.. zabavno..
Staro 02.08.2014., 21:33   #1391
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

http://www.gamespot.com/articles/bat.../1100-6421438/

And here they fail again

RAMBO style!

Komentari ispod su legendarni!
Staro 03.08.2014., 14:03   #1392
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Da, ovo again je točno, jer to glitch koji postoji odavno, još u bc2, bf3, moh-u.... To je propust u samom načinu izvedbe bf serijala, nikakav novi bf4 fail kako se implicira....
Nije bio (do sada) javno razglašavan da ga ne bi fixali, a i relativno teško (treba bit spretnih prstiju) je izvediv, uz veliku manu - ako/kad ne prođe glitch, ostaneš spawnan sa jednom klasom bez attachmenta ili sa samo jednim, pa si umjesto da budeš neovisniji o teammateovima, još više ovisan jer ti fali attachment....
Staro 05.08.2014., 02:20   #1393
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Koji je k. ovih zadnjih tjedan dana malo radi malo izbacuje ovo:

Error
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.

Jbt moram se pomolit prije igranja da nije danas dan kad nece radit.

Ja neznam jesu diceovci i ea nesposobni, lijeni, retardirani, boli ih kita ili sve skupa.

Igra vec maltene god dana i jos ima gamebraking bugova. Al doslovno gamebreaking.

Patcha vec nije bilo mjesecima. Drka se po onom test serveru a nisu nista uveli jos od 30tickova.

Nema odsad se ceka 5€ sale za buduce., i to samo ako bude radilo.
Hellhound je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2014., 19:29   #1394
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Koji je k. ovih zadnjih tjedan dana malo radi malo izbacuje ovo:

Error
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.

Jbt moram se pomolit prije igranja da nije danas dan kad nece radit.

Ja neznam jesu diceovci i ea nesposobni, lijeni, retardirani, boli ih kita ili sve skupa.

Igra vec maltene god dana i jos ima gamebraking bugova. Al doslovno gamebreaking.

Patcha vec nije bilo mjesecima. Drka se po onom test serveru a nisu nista uveli jos od 30tickova.

Nema odsad se ceka 5€ sale za buduce., i to samo ako bude radilo.
Patch ce tek kod novog DLCa, i to ne u svrhu krpanja nego za nova sranja.
Staro 08.08.2014., 12:42   #1395
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
tjedan dana besplatan BF4
the_ghost je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2014., 23:54   #1396
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor the_ghost Pregled postova
tjedan dana besplatan BF4
ekspanzije?
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2014., 00:03   #1397
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
ekspanzije?
Nisu uključene, ja sam danas instalirao i krenio igrati...Imam frame dropove i na low detaljima, biće da je mom kompu i službeno prošao vijek što se tiče gaminga
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2014., 22:27   #1398
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ja isto instalirao. Moram priznat da mi po defaultu nije stavio nativnu rezu

Nisam puno igrao trojku, al ovo mi je tako tako, mlako nakon trojke. Vidim da ima novih vozila, al ništa revoluvionarno. Bar ovako nabrzinu koliko sam vidio.

I Originu minus za ono startanje iz browsera. Steam to ima elegantnije riješeno.
Staro 14.08.2014., 08:59   #1399
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=3f4-h5xM3z8
Malo o nadolazećim promjenama, tj prijenosu stvari iz cte-a u full igru, konačno
Staro 10.09.2014., 20:03   #1400
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Evo koga zanima kako izgleda Battlefield 4 : Final Stand, a nije imao prilike igrati te ako zelite vidjeti u kojem smjeru ovo sve ide.

Mape izgledaju predivno i velike su, ali cijela ova mehanika, te previse noob friendly gadgeta i OP oruzja je...Boze sacuvaj.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2014., 20:24   #1401
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Dobra mjuza, a igra...mislim da je skrenila već odavno.
Neka oružja su ko da imaš cheat, koja glupost bože sačuvaj.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2014., 08:44   #1402
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Dosadašnje dvije mape su extra, štoviše jučerašnja je najveća mapa do sad uopće u bf franšizi.
Hommage bf 2142 sa rail gunom i ostalim gadgetima na mapi (cijeli nadolazeći dlc je najava za battlefront i posveta bf 2142) je iritantan jer su pre-op (pogotovo metalstorm), ali sreća je što je samo po jedno to pickup s.anje na mapi, a metalstormovi su obično pod brdom kraj flaga pa ne mogu 'silovat' cijelu mapu.
Inače, ova mapa od jučer (svaki dan daju samo po jednu novu mapu u cte-u, nisu objavili što će biti nakon 4 dana kad se isprobaju sve 4 iz dolazećeg dlc-a), Hangar21, daje baš pravi bf štih, em je preprepreogromna, em ima sve moguće vrste vozila, a tko voli inf napucavanje ima C flag gdje je uvijek 'veselo'
I ona od prekjučer, prva 'puštena' mapa, operation whiteout je dobro složena po pitanju flagova i dinamike 'fajtova', snijeg i snježna oluja su levolution, i nisu iritantni kao pijesak na omanu, a sama mapa ima puno raznoraznih covera, prolaza za flenkanje i nekoliko tunela pod zemljom.
Izgleda da im je map dizajner nabavio mozak....
Staro 11.09.2014., 09:29   #1403
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
ti jos uvijek imas zive za ovu igru, divim ti se
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2014., 10:35   #1404
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
ti jos uvijek imas zive za ovu igru, divim ti se
Iznenadio bi se koliko ljudi iz Hr najnormalnije igra bf4 na dnevnoj bazi i komunicira putem nekoliko ts-ova
Staro 11.09.2014., 11:07   #1405
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
znam, igrali smo cijelu zimu skupa, ali frustracija je bila sve veca i veca, a i nemam nove mape nakon china risinga. nedam ni lipu za nove dlc-e
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2014., 11:44   #1406
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
znam, igrali smo cijelu zimu skupa, ali frustracija je bila sve veca i veca, a i nemam nove mape nakon china risinga. nedam ni lipu za nove dlc-e
Znam da si igrao, al na tom ts-u (strikinom) je većina ljudi ili prestala igrat bf4 i vratila se na bf3 i easy killove tv-om iz baze ili skroz prestala igrat bf.
Tamo se spajam kad se praši Zibica
Staro 11.09.2014., 13:02   #1407
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jel ovo apeliras na mene i easy killove s tv-om?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2014., 17:37   #1408
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Citiraj:
Znam da si igrao, al na tom ts-u (strikinom) je većina ljudi ili prestala igrat bf4 i vratila se na bf3 i easy killove tv-om iz baze ili skroz prestala igrat bf.
Tamo se spajam kad se praši Zibica
Gle sta sam nasao.

http://vimeo.com/32738137

Staro 11.09.2014., 21:51   #1409
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Battlefield 4 - Hangar 21 Launch Pod Trolling

Staro 12.09.2014., 08:52   #1410
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Gle sta sam nasao.

http://vimeo.com/32738137
(i to bez tv-a)