|
![]() |
#7141 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
neće nikada to postati antikvitet, a pogotovo bez vrijednosti jer sam čuo par tih entry razvikanih dacova i to je užas, pogotovo što duže vrijeme prolazi jer će se ta priča samo razvodnjavat (o entryu pričamo i dalje). jaaaaaaaako puno ljudi nije čulo kaj propisna red book vrtilica ima za pokazat ![]() priča već viđena kod dvd-a, blu raya, pa i same plejke i cd-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7146 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Slazem novi HT setup, pa trebam preporuke za receiver i zvucnike. Rang je 10k - 15k kn, moze i manje ![]() Razmisljao u smjeru Denon AVR-X2100W: http://www.denon.co.uk/uk/product/pa...ctid=avrx2100w |
![]() |
![]() |
![]() |
#7147 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pa eto uzmi u obzor i Pioneer recimo VSX 923 a ima na njuškalu i model iz LX serije a tip traži cca 4500 kn, prava mrcina (ak ne mora bit novo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7148 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Hvala svima na preporukama . Uzeo sam SCYTHE Kama Bay AMP 2000 Rev.B SDAR-2100-BK. Zadovoljan.A sad bi jos ulozio u neku zvucnu karticu.Jel ima to smisla, imam Realtek alc887 na maticnoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7149 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() I nikako ne uzimaj subwoofer bez notch filtera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako je 10k budet .. Mislim da se za te pare vec da slozit nesto fino. http://www.ronis.hr/focal/888/zvucni...sh/Chorus714V/ I denon AVR, mislim da ti vise od toga ne treba. Ja sam imo manji budet pa sam uzeo pioneer vsx 821 k i wharfedale vardus 300 jer mi je budet bio svega 5k . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7151 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7152 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() riječ je o kućnom kinu...5,1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7153 |
Premium
|
Moje osobno misljenje je da pored 2 kvalitetna zvucnika ti ne treba nista drugo ![]() Dao sam samo svoj primjer, osobno misljenje naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7154 | |
Premium
|
Citiraj:
treba poslušat ISTI film u obje situacije pa se uvjerit...već X puta rečeno - nijedan floorstander (osim Focal Utopia serije) nemre dat takve niske tonove ko woofer. da ne govorimo o položaju u prostoru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7155 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ljudi što mislite o http://audio-database.com/TechnicsPa.../su-c04-e.html ![]() Linija je iz 1981. i evo koristim je jedno 10 godina spojenu na komp od kad sam je našao na tavanu ![]() Pretpostavljam da su onda radili stvari da traju...tak i ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7156 |
Premium
|
Znam da su Celestion zvucnici bili nekada odlicni u perf/cijena, da je tesko bilo naci bolje. Ja imam doma slicnu stvar, mozda cak i stariju Pioneer SA710: http://i68.servimg.com/u/f68/11/18/43/84/clicha36.jpg i Wharfedale TSR 110: https://c1.staticflickr.com/5/4096/4...0b696304_z.jpg Znam da se vecina nece slozit, ali sama kvaliteta zvuka kod tog starog sistema i novoga je nevjerojatno velika. Tako da se slazem da su prije radili te stvari bolje, a i bilo je manje konektora pizda materina pa je vjerovatno i zato zvuk osto ljepsi, cisci, jasniji. Jedina prednost novoga je sta ima danjilski i moze se svasta spojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7157 | |
Premium
|
Citiraj:
A i nije bilo potrebe jer su se uređaji radili kvalitetnije da gara praktički nije ni trebala... Svi uređaji koje sam ja imao nikad se nisu pokvarili. ništa, nit daljinac, nit display, nit mehanika...a to je radilo sskoro pa 20/7 No danas to nije slučaj iako je riječ o srednjoj ili višoj klasi aparata... nekako po netu (YT filmovi) često nailazim na Cambridge Audio uređaje koji imaju neku grešku, nie da tražim takve filmove ali na njih sam naletio već par puta iako su na glasu kao bolji proizviđač... Ovaj sa tvoje slike, technics je odavno prestao radit HiFI ostavio samo gramofom 1210 i par slušalica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7158 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Tija bi uzeti nešto, a da nije skupo, može i polovno za vikendicu (spojeno na PC). Da je relativno lako prenosivo jer mi se stvarno neda svake godine vukljati hifi iz kuće, a da opet zvuči pristojno. Za prvu ruku sam uzea 2.1 Logitech Z323, ali su se već pokvarili (otiša potenciometar), a i zvuk je bija užas ![]() Gledam lokalno tko šta prodaje na njuškalu i vidim čovika iz Betine da prodaje ovo: http://www.njuskalo.hr/hi-fi-kompone...oglas-11053853 Vjerojatno bi se dalo malo smanjit cijenu još, nebi tija davati puno para za ovaj "sekundarni" sustav, plus ovdje mogu i sub iskoristiti za kuću jer ga nemam. Što mislite?
![]() |
#7160 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
E, da - kući imam svojedobno dosta solidne zvučnike, Dali Concept 2, ali spojene na entry level receiver - Yamaha RX-V357 koji ih vjerojatno koči. Koje bi bilo dobro pojačalo/receiver za to, a da opet nije skupo ka sv. Petra kajgana ![]() Ne triba biti surround, dolby i te điđe ![]() Vako nešto? http://www.njuskalo.hr/hi-fi-kompone...oglas-10612633
![]() |
#7162 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7163 |
Premium
|
e pa pogledat u živo i ukazat na svako oštećenje i skidat po 100 kn... vlasnici misle da se to nigdje drugdje nemre kupit pa stavljaju cijene (pogotovo njuškalo) ko da je sinoć dovezo iz dućana |
![]() |
![]() |
![]() |
#7164 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7165 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Čovjek je toliko u gužvi s poslom da mi ga je bed uopće tlačiti da dođe pogledati tehničke probleme sa mojim zvučnikom ![]() Mislim da sam uspio naći nekoga preko starog tko će mi to malo pogledati ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7166 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja se promišljao dali uzet polovan technics su v620 u odličnom stanju z 450kn i zakasnio ![]() Sada ću morati potražiti nešto novo,ali odmah mi dođe muka od toga kada vidim denonov receiver dra-700aedab kojeg sam ja 2010 godine u technomax-u kupio za 2400kn sada takav dodje u dućanu još piše sa popustom 3700kn. Može neka preporuka za novo pojačalo, ili stereo receiver do tri soma kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#7168 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Iskreno nisam neki expert za pojačala pa me strah nešto kupovati polovno, pogotovo pojačalo od 1000 i više kuna. Zvučnici su mission e32. Bitni su linijski ulazi i eventualno phono. Koristilo bi se za komp, tj nekakav sekundarni audio u stanu,relativno mala soba. Do sada imao technics su v500 pojačalo ali je u dosta lošem stanju. Inače sa zvukom s tog pojačala sam bio zadovoljan, tj nisam nešto posebno zahtjevan. Nešto sam razmišljao kupit pojačalo denon pma-720ae 2250kn Ukoliko imaš prijedlog za neko novo ili povoljno slobodno Inače ove monitor audio bx2 zvučnike sam složio u boravku sa denonom dra-700aedab i to dosta dobro radi i to više ne diram |
![]() |
![]() |
![]() |
#7169 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Pioneer A-10 za cca. 1,500kn ili A-20 ako ti treba daljinac. Ima phono, a i loudness koji će dobro doći na e32 ako ih voliš slušati tiho. Novo je novo. Rabljenima su kondenzatori i potenciometri u tko zna kakvom stanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|