|
![]() |
#2371 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nisi ga niti trebao slati na popravak, nego posalati ga nazad i uzeti full refund i kupiti kod drugog prodavaca drugi uredjaj.Moj moto je kada kupujem uredjaj od kineza da nema garancije vec samo garancija od Paypala na cijenu uredjaja, plus sto sam u minusu za PDV i troskove slanja u Kinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
@Guls - Kineskoj udruzi za zastitu potrosaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma ovo je za bombu baciti ![]() ![]()
![]() |
#2374 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2375 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#2378 | |
Guest
|
Citiraj:
kontaktiraš ih putem maila ili telefona, da bi pokrenuo postupak reklamacije odnosno chargeback za jednu transkakciju i to je to. dobiit ćeš obrazac koji ispuniš. dodatno objasniš detaljno situaciju u kojoj normalno jasno objasniš da kinezi ne poštuju garanciju i da nisu popravili mobitel. ja sam do sada ima dva chargebacka.... jedan prije par godina . kupio sam jedan item od engleza na ebay-u... item je trebao biti poslan s tracking numberom... ali nije i item nikada nije došao.... paypal je dosudio u moju korist ali lik iz engleske nije imao love na računu - normalno je odmah pobrao lovu nakon prodaje... a isto tako paypal ne daje lovu iz svog đepa... tako da sam ostao bez love... onda sam kontaktirao banku i rekli su mi da mogu pokrenuti postupak reklamacije i to sam napravio. i nakon cca 30 dana lova je bila na računu ![]() a drugi put sam pokrenuo chargeback prije cca godinu dana jer sam kupio jedan softwer koji nije radio kako treba. a paypal ne nudi zaštitu kod kupovine ne fizičkih itema.. pa sam opek pokrenuo chargeback i nakon cca 30dana lova na računu |
|
![]() |
![]() |
#2379 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Sretno, valjda ces onda i ti dobit original. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Registered User
|
Moj je krenuo iz Singaporea,cim dodje javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Pokvarila se SIngapurska pošta, prije je za tjedan dana bila (i manje) a meni je poslan još 8. 6 i ovako stoji tracking http://prntscr.com/3vo4ro
![]() |
#2383 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2384 |
Registered User
|
2014-06-23 11:16, CROATIA, ZAGREB 10003, Send items to customs (Inb) 2014-06-23 08:37, CROATIA, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange 2014-06-06 17:57, SINGAPORE, SINGAPORE S02, Insert item into bag I meni je malo kasnilo,bili su blagdani u njemackoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
cudno mi http://prntscr.com/3vp0fs jos nema PCP u sanducicu....proslo je 6-7 dana...doduse jedan praznik,i vikend,al svejedno jel se trebam zabrinuti(zvati na tel)? btw koliko mob stoji na carini prije povratka u kinu ako niko ne posalje račun(40 dana?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Koliko se sjećam riječ je o 7 ili 14 dana da šalju nazad u Kinu. Ali u praksi nakon tjedan dana nejavljanja ti šalju opet pismo pa nakon toga još oko tjedan +- čekaju pa šalju nazad u Kinu.
![]() |
#2388 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Narucio sam sa Banggood-a Doogee Valenciu 3.6, -poslali 7.6, -10.6 doslo u Singapur -sada je od 21.6 u Njemackoj i cekam da dodje. Valjda bu ovaj tj u Zg-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Stigla danas razglednica sa carine, kako će zaračunati pdv ako su sve cifre izražene u dolarima koji tečaj uzimaju? Zadnje izmijenjeno od: lumtu. 24.06.2014. u 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Oko 5.5 koliko se sjećam. Ali neki povoljan uglavnom, znao mi je biti i 5.45. Nekakav niži prosjek HPB-a. +oko 25kn poštanskih troškova Btw moj SG post je i dalje zaglavio od 14.6. više ne uzimam Singapursku poštu.
![]() |
#2393 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2394 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Raspitao sam se preko chata na to2c.com što sve onaj tax insurance pokriva i VAT nije jedna od stavki. Al svejedno bi možda trebalo pokušat, možda prođe, ne znaju oni što nama dođe "PDV" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Registered User
|
Jesi ti onaj lik koji je zvao u Carinu da pita zašto je njemu oporezivan paket, a njegovih 10ak frendova nije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Što se tiče povrata poreza na to2c. To uključuje samo ukoliko naručite preko china dhl koji u hrvatsku košta neki 45$. Tad vam oni pokrivaju PDV ukoliko nadoplatite 7$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2399 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Kolege može savjet? ![]() Radi se o mom Amoiu a928w i problemu s popucalim back coverom o čemu sam pisao ovdje. Uložio sam neki dan dispute radi toga i krivo deklarirane baterije na stranici prodavača (minideal). Nisu se baš iskazali, odbili djelomični refund, odbili slanje novog covera (u biti tražili su da prekinem dispute pa da će ga onda poslat) te kako sam vidio da to razvlačenje nigdje ne vodi jučer napravio claim. Već danas se javio paypal i presudio da imam pravo na povrat love kad pošaljem mob nazad tj. kad ga oni tamo zaprime. E sad mogu li oni mene zahebat i reć da nisu primili mob ili da nije u prvobitnom stanju kao što traži paypal te da tako ostanem i bez moba i love? I ima li smisla to slat nazad jer sam platio 300kn pdv-a i vjerovatno će i pošiljka bit oko 100-150kn? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|