Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 24.06.2014., 07:32   #3301
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Koga, Grkljane? Može
Brko je offline  
Staro 24.06.2014., 07:38   #3302
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da da. I još da Kostarika oče roknuti Engleze pa da ostanu na 0 bodova. IHJOOO!

Čisto da malo srede momčad.
Hamm je offline  
Staro 24.06.2014., 08:04   #3303
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Englezi se kao i mi moraju zahvalit kapetanu jebote, em je zasro Premiership, em je asistirao Zubotu za 2:1

Kostarika je sigurno prva, dernuli su i Urugvaj i Italiju tako da bi oni mogli danas igrati sa rezervama da se udarnici odmore. Nadam se da će Urugvaj pomest Italiju. Vjerojatno će ovi igrat sa 3 golmana i 8 stopera, ali valjda bude Zubo našao načina da im uvali koji od onog Kavanija ništa se nemre očekivat.
Brko je offline  
Staro 24.06.2014., 08:06   #3304
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kako će onda igrat Damir i slični koje ili treba prodat ili preprodat
Istina, sumnjam da bi Hiddink, Capello ili netko treći dozvolio našim nogometnim šerifima i managerima da im sastavljaju listu igrača i minutaže za iste.
gmax je offline  
Staro 24.06.2014., 08:07   #3305
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sljedeći izbornik je Zoran Mamić, pazite što vam kažem
Brko je offline  
Staro 24.06.2014., 08:18   #3306
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
stimac, bilic, kovac. iduci na listi za odstrel je ladic.
adaksinjo je offline  
Staro 24.06.2014., 08:34   #3307
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
http://brazil.jutarnji.hr/niko-kovac...zni--/1201361/

Tipičan hrvatski izbornik, izjavama me podsjeća na Štimca.

Ivan Rakitić kaže:

- Do 70 minute mi smo bili dominantni, imali smo igru pod kontrolom, a onda nam se dogodio taj pogodak iz prekida.

U ovome leži problem, kada mi sami sebi nismo u stanju priznat da smo odgirali loše. Da naši igrači nisu nikakvi vanzemaljci kao što se u medijima pumpa. Da imamo prosječnu limitiranu momčad. Da čak i taj Modrić nije toliko dobar koliko mi uvjeravamo sami sebe da on to jest. Klasičan alibi igrač kojo dodaje prvom do sebe i uglavnom natrag. Lako je u Realu tako odigrat gdje ima gro igrača koji će to pokrit i preuzet odgovornost na sebe.

Nisam simpatizer Kristine, ali ono što je rekao za Portugal vrijedi i za nas.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 24.06.2014. u 09:10.
vedo je offline  
Staro 24.06.2014., 09:13   #3308
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sljedeći izbornik je Zoran Mamić, pazite što vam kažem
Pa to je jedino logično rješenje, nemamo šta pazit I to dupla funkcija, u GNK i u reprezentaciji. Jer Zoki to može!

Ali i Niko sasvim dobro pliva u tim vodama, lagano digao cijenu Brozoviću, i Filjo je dobio nagradne minute, jedino je falilo da Zelenika stane na gol. I retorika je tu, potpuni manjak samokritike, mala smo zemlja, trebamo bit sretni šta smo uopće na SP, ovo ono
Interpol je offline  
Staro 24.06.2014., 09:14   #3309
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Ivan Rakitić kaže:

- Do 70 minute mi smo bili dominantni, imali smo igru pod kontrolom, a onda nam se dogodio taj pogodak iz prekida.

Ja sam vidija trud (ne i dominaciju/kontrolu) prvih 10-tak minuta prvog i drugog poluvrimena.
Meksiko je čak i igra s nekom zadrškom (razumljivo jer nisu tribali pobjedu), a pri većem vodstvu su se i opustili (npr. Perišića nije nitko niti ispratija od obrambenih kad je bila akcija za naš počasni gol).

Šta su oni vidili osim 3:1 na semaforu nemam pojma

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 24.06.2014., 09:22   #3310
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Pa zato kažem, nas svaki puta brutalno košta ta naša neobjektivnost. Ako ti smatraš da smo mi dominirali 70 minuta, onda ti misliš da nisi samo imao sreće i da ti jako malo nedostaje. Nama nedostaje jako puno, to je vidio svaki iole objektivniji promatrač. Dobijem malu snagu svaki puta kada igramo.

Zapravo, stanje u nogometu se može preslikat na stanje u državi i obrnuto.
Staro 24.06.2014., 09:24   #3311
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
I Rakitić i Modrić su imali prolaze 1 na 1. Ali ne igraju na pajcek turniru da mogu španat i ekipi loptu kroz noge gurat cijelo vrijeme.Imaju terijere na leđima.Više manje svi zatvoreni,nemaš kome dodati.Ili ćeš driblati ili lopta unatrag.
Ako nevalja Modrić,znači da ni Pirlo nevalja,jer protiv Kostarike ga nije bilo na tekmi.Precijenjen je to igrač
Staro 24.06.2014., 09:29   #3312
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
...Precijenjen je to igrač
XtremePower se ne bi složija ako pričamu o Pirlu

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 24.06.2014., 09:29   #3313
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Pirlo je po meni mnogo plemenitiji igrač od Modrića koji zna podvalit loptu i čije su lopte s očima. Može mu se dogodit loša utakmica(kao i svakom igraču), Modrić dobru za repku tek treba odigrat. U tome je imho glavna razlika.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 24.06.2014. u 09:39.
vedo je offline  
Staro 24.06.2014., 09:40   #3314
BoobZ
Premium
Moj komp

BoobZ's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Rebića od prve minute ubuduće dečko je show
Staro 24.06.2014., 09:40   #3315
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
XtremePower se ne bi složija ako pričamu o Pirlu
Pirlo nije u cvijetu mladosti,ali je vrh i dalje,tak da po tom pitanju uopće nije vrijedno raspravljati
Previše pljuckamo i previše očekujemo.Mehiko je bio bolja momčad i točka.
Ili ćeš driblati ili lopta unatrag ako nemaš koga za dodati.To i na pajcek turniru vrijedi.Zato je to Modrić jučer radio.Zato je to Pirlo radio,zato to radi svatko.Zato toliko lopti unatrag.

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 24.06.2014. u 09:46.
Flood je offline  
Staro 24.06.2014., 09:47   #3316
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Modrić i Raketa su klase, samo što moraju igrati prema naprijed. Iza napadača a ne na zadnjim veznima i onda Sammir ispred: pucasiuglavu:.

Izbaciti Pletikosu, Srnu, Olića, Pranjića za početak.

Staviti Subašića, Tomečaka, Rebića i na lijevi bok nekog iz HNL-a da se kali na toj poziciji.
rodriguez je offline  
Staro 24.06.2014., 09:48   #3317
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Halo ljudi, najesen smo se pitali hoćemo li uspjet preko Islanda na SP. Ej, Island!

Ne govorim to kao alibi, već kao jedna od pokazatelja stanja i kapaciteta ove momčadi. Repka nam je preslika svega onog što nam u nogometu ne valja. Ne možemo dobiti izbornika koji će lupit po stolu i posložit stvari, već su tu podobnici i poslušnici.

Mislio sam (zapravo se nadao) da Kovač ipak nije jedan od tih, ali nedostatak ikakve samokritičnosti i tvrdnje o dobrom turniru jučer nakon poraza su odagnale svaku sumnju
Također, ništa niej naučio iz Safetovog poučka o eksperimentiranju u odlučuijućoj utakmici. Nije iznenadio Hereru s Pranjićem u vezi, nego vlastitu ekipu.

Uz to, repka nema igru. Uz hvaljene veznjake i tvrednje o jednom od najboljih i najkreativnijih veznih redova u svijetu, mi baziramo našu igru na brzim krilima. Tražimo posjed lopte dok nam se igra svodi na dodavanje krilima koji tehnički nisu dorasli zadatku već mogu igrati dobor samo s loptom u for. Pa tko je tu lud

Također, ekipa nema gazdu na terenu otkad se umirovio sadašnji izbornik i to se itekako osjeti. U međuvremenu dio igrača (Pletikosa, Srna, Olić, Pranjić, Jelavić...) bi se svakako trebao oprostiti jer je njihovo vrijeme prošlo ili nemaju kvalitetu za repku.

Nek barem Niko pokaže muda i poput Bilića uvede novih mladih igrača iz U21 repke i nek ih uigrava.
Imamo dobrog Subašića kojemu napokon treba dati šansu i uz njega dva malda vratara odgajat.

U obrani Lovren i Šifo mogu još dugo igrati, a i Ćorluka još može igrati. Tu su i Vrsaljko i Jedvaj, Vida, Bubnjić...

U sredini uz Rakitića i Modrića imamo i Perišića, Kovačića (kojem treba podhitno kupiti muda), Badelj, Iličević, Brozović, Pašalić. Ni Kranjčar još nije prestar ako bude u formi.

U napadu uz Mandžukića imamo Rebića, a i Dudu još nije prestar, još jedan EP ciklus može odradit i naš je najbolji strijelac.

Dalo bi se od tih igrača napraviti respektabilnu momčad koja ne bi bila kanta za napucavanje osuđena na gubljenje svih važnih utakmica. Jer urpavo u tome i je problem, već godinama imamo dobrijh igrača, ali nemamo momčad!

A i dalje Istanbul i Turska ostaju zadnja velika tekma koju smo dobili, a bilo je to davno...

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 24.06.2014. u 09:56.
Roberto je offline  
Staro 24.06.2014., 09:48   #3318
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Mehiko je bio bolja momčad i točka.
Je, ali pitanje je zašto je to tako. Retoričko naravno jer bi odgovor trebao bit jasan. Vjerojatno se možemo složit da na papiru imamo daleko jače pojedince. Kako je i Drago sinoć na početku zavapio da se pokaže zašto Raketa i Luka igraju u Barci i Realu, a Guardado i Herrera samo u Bayeru i Portu
Interpol je offline  
Staro 24.06.2014., 09:58   #3319
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Halo ljudi, najesen smo se pitali hoćemo li uspjet preko Islanda na SP. Ej, Island!

Ne govorim to kao alibi, već kao jedna od pokazatelja stanja i kapaciteta ove momčadi. Repka nam je preslika svega onog što nam u nogometu ne valja. Ne možemo dobiti izbornika koji će lupit po stolu i posložit stvari, već su tu podobnici i poslušnici.

Mislio sam (zapravo se nadao) da Kovač ipak nije jedan od tih, ali nedostatak ikakve samokritičnosti i tvrdnje o dobrom turniru jučer nakon poraza su odagnale svaku sumnju
Također, ništa niej naučio iz Safetovog poučka o eksperimentiranju u odlučuijućoj utakmici. Nije iznenadio Hereru s Pranjićem u vezi, nego vlastitu ekipu.

Uz to, repka nema igru. Uz hvaljene veznjake i tvrednje o jednom od najboljih i najkreativnijih veznih redova u svijetu, mi baziramo našu igru na brzim krilima. Tražimo posjed lopte dok nam se igra svodi na dodavanje krilima koji tehnički nisu dorasli zadatku već mogu igrati dobor samo s loptom u for. Pa tko je tu lud

Također, ekipa nema gazdu na terenu otkad se umirovio sadašnji izbornik i to se itekako osjeti. U međuvremenu dio igrača (Pletikosa, Srna, Olić, Pranjić, Jelavić...) bi se svakako trebao oprostiti jer je njihovo vrijeme prošlo ili nemaju kvalitetu za repku.

Nek barem Niko pokaže muda i poput Bilića uvede novih mladih igrača iz U21 repke i nek ih uigrava.
Imamo dobrog Subašića kojemu napokon treba dati šansu i uz njega dva malda vratara odgajat.

U obrani Lovren i Šifo mogu još dugo igrati, a i Ćorluka još može igrati. Tu su i Vrsaljko i Jedvaj, Vida, Bubnjić...

U sredini uz Rakitića i Modrića imamo i Perišića, Kovačića (kojem treba podhitno kupiti muda), Badelj, Iličević, Brozović, Pašalić. Ni Kranjčar još nije prestar ako bude u formi.

U napadu uz Mandžukića imamo Rebića, a i Dudu još nije prestar, još jedan EP ciklus može odradit i naš je najbolji strijelac.

Dalo bi se od tih igrača napraviti respektabilnu momčad koja ne bi bila kanta za napucavanje osuđena na gubljenje svih važnih utakmica. Jer urpavo u tome i je problem, već godinama imamo dobrijh igrača, ali nemamo momčad!

A i dalje Istanbul i Turska ostaju zadnja velika tekma koju smo dobili, a bilo je to davno...

Ovo boldano je tvrdnja naših neobjektivnih medija i plod našeg mentaliteta što nam je samo išlo na štetu. Papir trpi svašta i to smo na mnogo turnira do sada vidjeli. To nisu igrači koji donose prevagu, koji će riješit utakmicu jednim potezom, to nisu svjetske klase već "samo" vrlo dobri veznjaci. Valjda su umislili da to stvarno jesu pa su mislili da će protivnici odmah skinut gaće.

Ali dobro, neka mi to mislimo i dalje, a protivnici će nas demantirat.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 24.06.2014. u 10:08.
vedo je offline  
Staro 24.06.2014., 10:06   #3320
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Je, ali pitanje je zašto je to tako.
Imaju super EKIPU, trebalo je gledat objektivno tekmu, pogledajte kako sve lopte idu njima, tj oni se bore za sve lopte i tu je zapravo snaga ekipe, super su posloženi i očito je da imaju fanatičnog trenera.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 24.06.2014., 10:09   #3321
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Ovo boldano je tvrdnja naših neobjektivnih medija i plod našeg mentaliteta što nam je samo išlo na štetu. Papir trpi svašta i to smo na mnogo turnira do sada vidjeli. Valjda su umislili da to stvarno jesu pa su mislili da će protivnici odmah skinut gaće.

Ali dobro, neka mi to mislimo i dalje, a protivnici će nas demantirat.
Ma lako za tvrdnju, imamo mi dobre veznjake, samo nemamo izbornika koji ih zna posložiti. Rakitić je ove sezone kao ofenzivni vezni imao 15 golova i 17 asistenicija. Sva struka govori našem izborniku već mjesecima da je grehota takvog igrača ponovo gurati na poziciju zadnjeg veznog i igrati bez klasičnog defanzivca. Da, znam, Modrić igra defanzivca u RM, ali ima još jednog takvog uz sebe.

Zaista ne znam zašto Kovač nije barem probao s parom zadnjih veznih Vukojević - Modrić ili Brozović - Modrić i Rakitićem ispred njih i Kovačićem koji bi mijenjao Raketu po potrebi. Siguran sam da bi tako puno bolje igrali.

Također, nikako da shavti da Pranjić nema šta tu tražiti. Jučer smo se ponovo raspali nakon što je Vrsaljko izašao, a Pranjić vraćen na beka.

Jest, vezni red nam je precijenjen, ali isto tako nema sumnje da je na SP totalno podbacio i da su morali u sredini puno bolje odigrati. Napadači jučer nisu dobili ni jednu upotrebljivu loptu.
Staro 24.06.2014., 10:11   #3322
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Stoji da imamo dobre, ali mi smeta kada čujem da imamo "svjetske klase". Na psihološkom planu je to jako kontraproduktivno.

Hrvatska reprezentacija je već duže vrijeme polignon za kaljenje neiskusnih trenera, to ti je odgovor na tvoje pitanje "zašto nije". Zapravo, struka nam je već duže vrijeme u banani općenito, a stranac bi pobjegao iz ove žabokrečine za par dana kada bi vidio da mu u momčad žele uvalit škart igrače kojekakvi Mamići i slične spodobe.
Staro 24.06.2014., 10:15   #3323
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Mene bi zanimalo više od teoretskih usporedbi igrača, kolko vrijede i ko gdje igra, koliko je repki na svjetskom prvenstvu vođeno od strane trenera koji nema "trenerskih" utakmica u nogama.

Mislim da smo svojevrsni unikat kad bi se napravila usporedna lista izbornika. Nije da tvrdim da je u tome problem, ali ono, zakaj mi uvjek moramo izmišljat toplu vodu?
Staro 24.06.2014., 10:17   #3324
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Neću sad tvrditi da sam bio u pravu kad sam rekao da naši igraju za quratz, a da je Niko Kovač najveća trenerska panjina ikad (na stranu moje ironije da je super) i da će svaki bod na prvenstvu biti kao KUĆA, ali ću reći ovo:
- zamislite da radiš u firmi, nekakvoj, radiš za dobru paru, čekaš taj godišnji u lipnju da odeš s ženom i djecom na more, da se malo odmoriš i onda ti vele, e jebiga meštre, ajde odi ti u lipnju na teren, povećat ćeš si cijenu rada, neće plaća biti neka, ali malo ćeš vidjeti svijeta, malo nešto napraviti, poslikati se, najesti, napiti, pohebati breg lokalnih kurvica bez da žena zna, moraš biti tamo jedno dva tjedna i sam odlučuješ jel ti se ostaje ili ne, ako ne, ideš doma na godišnji bez obaveze i bez posljedica.

Jel teško zamisliti takvu situaciju? Jel možete povući paralelu s našom repkom? Ne kažem da je tome tako, ali dođe ti da se zamisliš nad lijenošću i nezainteresiranošću većine naših igrača. Ostavljajući sa strane informacije da su naši reprezentativci kronični alkoholičari i partijaneri za koje vjerujem da se nisu niti jednu noć naspavali kako se spada, izuzev njih jedno 5-6-7. Svi su oni ljudi na kraju krajeva.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 24.06.2014., 10:25   #3325
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Nisam pratio temu do sad jer općenito ne pratim reprezentaciju otkad je postala privatni servis. Ali svejedno sam se uspio iznervirat onako impotentnom igrom sinoć. I onda mi još onaj mamlaz Kovač ima obraza izjavit da je sve bilo dobro dok nismo "htjeli bit ofenzivniji". U utakmici koju moraš dobit. Wtf? I onda dođem tu i vidim ljude kako pišu da ga treba ostavit. Ne mogu ja to razumit

Ništa, sad mogu s mirom pogledat prvenstvo do kraja
Interpol je offline  
Staro 24.06.2014., 10:26   #3326
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Jel teško zamisliti takvu situaciju? Jel možete povući paralelu s našom repkom? Ne kažem da je tome tako, ali dođe ti da se zamisliš nad lijenošću i nezainteresiranošću većine naših igrača. Ostavljajući sa strane informacije da su naši reprezentativci kronični alkoholičari i partijaneri za koje vjerujem da se nisu niti jednu noć naspavali kako se spada, izuzev njih jedno 5-6-7. Svi su oni ljudi na kraju krajeva.
Ovdje se ne slažem s tobom. Generacija '98. je bila igra po tom pitanju, pa znamo kako su odigrali kad je trebalo.

Izbornik bez iskustva, tvrdoglavo drži svoje i kad vidi da ne štima. Loše posložio momčad.

Uz to, jučer nismo igrali dobro, ali do gola smo kolko tolko parirali. Ono, nismo bili bolji, ali smo bili u igri. Primili glupi gol iz prekida gdje je Pletikosa još jednom loše reasgirao. Nakon toga smo se raspali zahvaljujući promašenim izmjenama. Tui je najviše kriv izbornik. Uporno pokušava igrače prilagodit sustavu umjesto da sustav prilagodi igračima s kojima raspolaže. Uz to nema samokritičnosti i ne želi poslušati savjete iskusnijih i pametnijih kolega.

Evo mu Herrerin primejr. Čovjek je s dobrim i vrlo dobrim igračima oformio izvrsnu momčad. Meksiko vjerojatno neće osvojit SP, ali ih nitko na ovom prvenstvu neće razbit, a tko god ih dobije, gadno će se za to pomučit.
Staro 24.06.2014., 10:29   #3327
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ovdje se ne slažem s tobom. Generacija '98. je bila igra po tom pitanju, pa znamo kako su odigrali kad je trebalo.
Ma ne tvrdim ja ništa, ali mi nije logično kako takvi igrači, pa makar i loše posloženi, mogu odigrati toliko loše? Jer oni su bili apsolutno nezainteresirani cijelo prvenstvo, oni su to doslovce samo "odrađivali"... trudio se perišić, vrsaljko... i to je to. Svi ostali su samo pazili da se ne ozlijede ili da se ne preforsiraju. Tako je to izgledalo iz naše perspektive. Plus svađe unutar momčadi za koje mediji šute i prave se da ih nema.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline  
Staro 24.06.2014., 10:38   #3328
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma ne tvrdim ja ništa, ali mi nije logično kako takvi igrači, pa makar i loše posloženi, mogu odigrati toliko loše? Jer oni su bili apsolutno nezainteresirani cijelo prvenstvo, oni su to doslovce samo "odrađivali"... trudio se perišić, vrsaljko... i to je to. Svi ostali su samo pazili da se ne ozlijede ili da se ne preforsiraju. Tako je to izgledalo iz naše perspektive. Plus svađe unutar momčadi za koje mediji šute i prave se da ih nema.
Mogu, mogu Ćiro je igrače stavio u formaciju koja im odgovara i pustio ih da igraju. Uostalom, šta će Bobanu, Robiju i Asanu trener, znaju i sami šta i kako. E, ali ovaj misli da je popio svu pamet svijeta, ide kemijat i igrače gurat u kalupe. Totalno nas je uškopio. Imaš Rakitića i Mandžu koji igraju u životnoj formi i odbijaš ih iskoristit di su najbolji zbog neke svoje fiks ideje. Mislim da sinoć ni Pranjić sam nije zna šta igra. A tu onda pucaju odnosi unutar momčadi pa izgleda kao da im se ne da
Interpol je offline  
Staro 24.06.2014., 10:45   #3329
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
A dobro, ruku na srce...isli su festat i u lokalnu birtiju nakon pobjede nad Kamerunom.KJV i to.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 24.06.2014., 10:55   #3330
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Bude to jambranje skoro završilo ? ispali smo, nema nas više. Što je bilo bilo je. Idemo dalje, svjetsko ide, ima se gledat još pregršt dobrih utakmica.

Čemu daljnja kuknjava i objašnjavanja "could have, should have". Koga boli k?

Svi imate svoje favorite i navijajte dalje za njih. Ovako i onako nemrete niš promjeniti niti će vas Kovač/Mamić/Brand poslušati, koje uzgred budi rečeno, više boli urac za ispadanje nego nas tu sve.

Dosta više. Krasno smo ispali od boljeg protivnika i bok. Nema se tu više što. Najesen kvalifikacije pa ćemo nastaviti drobiti o nama. Idemo odgledati do kraja ovo prvenstvo.
Brko je offline  
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno