|
![]() |
#2192 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Na idućoj ivanovoj prognozi kuću i bubrege na suprotno
![]() |
#2193 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@panda Ipak je samo mod a ne admin ![]() @trouble Prije jako rijetki antitalent ![]() @brko Ma demokratski poll, a ako rezultati ne budu po volji onda nastupa samovolja, kako god okrenes mi imamo sansu za dalje a varan ce zbog nemogucnosti postanja mozda napokon naucit igrat diablo ![]() Win win ![]()
#2194 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2195 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2196 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Steta.Australija je pokazala zube i zasluzili su remi.Onako, solidnih 2:2...
![]() |
#2197 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
koja tekma...koja igra... ![]() trebali su nakantat špance sa još dva - tri gola, jer su i praktični imali sve uvjete (samo golman Iker + 1-2 igrača)!!!! lako moguće da onaj prvi gol Tulipana bude u top 3 najljepših golova ovog SPa!!! Ak su španci bili prvaci i tak popljugali 5 komada, onda smo i mi mogli slično igrat protiv Brazila jer su i oni bili pod tremom prvih pol sata...al opet neda se našima trčat (ljenguze balkanske) Oće li možda neko usporedit našeg golgetera Manđu sa robenom??? Ima li uopće sličnosti il mi gledamo presubjektivno?? Ja tvrdim da je Roben 3 klase iznad Manđe - zna i hoće trčat, i ima precizan šut. Jel mi može ko objasnit naš gospodski balkanski mentalitet da se naši kurče sa odijelima (vjerojatno preplaćenima po rodbinskoj vezi kod nabave) koje onda unište od znoja ili kiše, dok veće sile (Brazil, Španija) imaju stožer u običnoj trenirci "sa placa"??? ne kužim to.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 14.06.2014. u 09:37. |
![]() |
![]() |
#2198 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2199 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ovakvo raz-monitranje bi bilo logično protiv nas ili australije (teške ekipe sa blistavim pojedincima) ali španjolete.... ![]() ak Del-boy Boske nije sinoć dobio infarkt... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2202 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://sportski.net.hr/nogomet/repre...kazneni-udarac Citiraj:
![]()
![]() |
#2204 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Baš, inače od osjeta kontakta na ramenu se pada kao pokošenim... svaki izgovor zlata vrijedan ![]() seronja, a još je bio okrenut leđima prema golu, onakav trom i šlampav ne bi imao vremena se okrenut i pucati, pogotovo kraj dvojce braniča.
![]() |
#2209 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne znam da li je jos netko primjetio, ali ovaj logo za SP u Brazilu izgleda kao da netko drzi facepalm. ![]()
![]() |
#2210 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Bolje i facepalm nego kad je Lisa pusila Bartu, prije dvije godine u Londonu ![]() Nikako da se rijesimo tog Brazila i sudije... Mediji previse (nasi najvise) zatrpavaju s tim, ali ok, moraju o necemu pisati. Budemo li mislima u prvoj utakmici, s*ebat cemo sve.
#2211 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
bzvz ti je izjava, jer jedan gol mijenja tijek utakmice, prema tome..... Citiraj:
![]() ![]() Uglavnom, ne znam zašto se tako malo ili nikako priča o: 1. faulu IZA LEĐA nad Rakitićem nakon čega je Oscar dao gol.. 2. čudno izvedenom penalu Nejmara Ma u svakom slučaju, možemo mi sada žaliti, plakati, pričati o sucima, ali jedno ostaje: za 5 ili 10 godina znati će se da je Brazil dobio RH 3:1, i to je to.. Zgadilo mi se dalnje gledanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2212 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Gazenje jucer, Iker mi ne djeluje dobro uopce, a Ramos je dokazao da je uz Piquea jedan obicni lapan, a ne stoper
#2213 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Na ovom SP-u boda nećemo osvojiti i to samo zato jer nemamo selektora. Ono kaj je on napravio protiv Brazila je gore nego kaj je onaj japanac sudil.Pokazal je da totalni antitalenat za vodit neku ekipu i upravo mi je fascinantno kako ga novinari štite.Da je Štimac to napravio svi bi ga popljuvali.Ponavljam , uz ovakovog netalentiranog selektora boda nećemo osvojiti na ovom Sp-u. |
![]() |
![]() |
#2217 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2218 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj: