|
![]() |
#2492 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2494 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Baš su medeni ![]()
![]() |
#2495 |
mrzi zimu
|
Šuško i Spock ![]() ![]() I jesu, dragi su i mazni. Žive plišane igračke ![]() ![]()
![]() |
#2497 |
mrzi zimu
|
![]() |
#2498 |
Registered User
|
Oh poznat mi je taj mod, tako mi spavaju cijelu noć. Nemrem se niti okrenut kak treba ![]() Fora imena ![]()
![]() |
#2500 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Znam da nisu bas kucni ljubimci i da je ovo tema ljubitelja ljubimaca, al ne otvara mi se nova. Nisam pretjerano gadljiv i nije me pretjerano strah 99% stvari ali jednu jedinu stvar ne podnosim. A to su kukci. Nije da me je strah da ce me pojest ![]() Zadnjih par godina sam u prosjeku godisnje ubio 3 zohara u stanu. Prizemlje sam, a zgrade su sa dvorištima i svakakvi susjedi gomilaju otpad po njima i podrumima pa ih ima. Začudo jako malo kod mene. Upravo, na moje nevjerojatno i skoro pogubno oduševljenje sam našo trećeg ove godine. Što znači da će 2014. biti rekordna ako se ovako nastavi. Sjednem na WC u ovo lijepo jutro (dalje neću opisivati) i cujem da nesto suska iza mene. Mislim si cijev, voda i skinem onaj poklopac za pustanje vode i ogromnog crnog zohara skupa sa njim. Kako je brzo iskocio prestrasio me ko nikad i prvo sam glavom prošo kroz vrata a onda sam ih tek otvorio. No ni to nije bitno. Ono sto sam htio pitat, kako je faking moguce da sam ga tamo naso? Kotlic je ugradbeni, a kroz taj poklopac iz stana u kotlic nije mogo proci nema sanse. Osim ako nije pustao vodu nakon sto je obavio nuzdu. Zasad znam da je jedan ušo po fasadi kroz napu/ventilator (otpao je zastitni poklopac kad su radili novu fasadu, to moram popravit), drugi kroz odvod u kuhinji jer nije mogo izac iz sudopera i treci sad kroz kotlic?! Trenutno ovo pišem i sjedim/visim sa lustera i pratim otkud će sljedeći doći. Najrađe bi nabavio mačka kakvog sam imao dok još nisam bio u Zg, al držat ga samo u stanu je mučenje za njega i mene. Taj je jeo muhe, ose, paukove, sve bube i ostala veća bića do par puta njegove mase. Tjerao je i pse lutalice do veličine njemačkog ovčara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
mrzi zimu
|
Mislim da ti je ovo jedino riješenje ![]() "Zatvorio sam prozore i odvrnuo plin A za svaki slučaj otrčah po benzin Veliki spektakl, sjajna predstava Uz veliki vatromet leti sve u zrak" ![]() Btw, Zakaj bi držanje mačka u stanu bilo mučenje? Evo, moja dva su samo u stanu (idu van samo na balkon i u hodnik) i ništ im ne fali.
![]() |
#2502 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ako su sterilizirane mačke mogu lijepo živjeti u stanu, jer onda nemaju ni teritorijalne preferencije (osobito izražene kod muških nekastriranih). Moja maca ide van makar je sterilizirana jer hoće, ali samo navečer kad je sve tiho, inače se boji. Mačku se lijepo može naučiti da ide van i vrati se ako je u zgradi. Mi ne zaključavamo vrata zgrade i uvijek su otvorena tak da se vrati kad god hoće i to tak super funkcionira, jer se ipak malo shajsa, nije joj tak dosadno ko da je cijeli dan doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Naše mace su u kući preko noći i preko dana dok smo na poslu. Kad dođemo doma puštamo ih u dvorište koje je poprilično veliko. Nikad se ne udaljavaju daleko od nas. Uvjek su u krugu 20etak metara. Ako odemo u kuću i one uđu nakon kraćeg vremena. Čak ponekad ulaze u kuću u pjesak obavljati nuždu i vrate se van.
![]() |
#2504 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() dajte ljudi pomagajte, neka losa majka mi je ostavila dvoje macica bukvalno pred vratima, ono tek su omačeni, znači puze, slijepi su i idu potrbuske i samo cvile. mogu li im sto dati za jest da ih ne gledam kako mi krepavaju u dvoristu? kad im dam malo mlijeka iz nekog čepićasamo se baloni stvaraju, kontam da ne znaju još tako piz mlijeko empress: e ma nemam spricu doma ni pod razno, mogu je tek sutra nabavit. nista, malo sam ih pokrio dekom pa ako prezive do sutra probat cu ih spasit. pas mater i ovim mackama sto igraju na ljudsku empatiju Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 25.04.2014. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajmeeeeeee. ![]()
![]() |
#2506 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dok ne nabaviš kakvu špricu uzmi gazu i vrh namoći u mlijeko. Mlijeko malo razblaži sa vodom da ne dobiju proljev. Sutra otiđi kod veterinara pa vidi da li imaju zamjensko mlijeko i trebali bi imati slikonske dude za male mačiće.
![]() |
#2507 |
Premium
|
Da, probaj s gazom ili kakvom mekanom krpicom, to će sisat sigurno. ![]()
![]() |
#2508 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije za osobe koje vole stakore : https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...31739945_n.jpg t.albolabris male feeding.
![]() |
#2509 |
Suit up!
|
Imaš li latex rukavice? Možeš uz pomoć vrećice isto napraviti da mliko kapa lagano. Također, ako imaš kozjeg mlika, to je bolje jer ima manje laktoze.
![]() |
#2510 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kravlje mlijeko nije za mace, od njega imaju probavne komplikacije, od grčeva, proljeva itd. Zamjensko mlijeko za mačiće tu samo igra. Nije preskupo, piksica dosta dugo traje, a pošto su samo 2 još duže. Jel gledaju ili su još zatvorene im oči? Ali kad oni dobe pravu bočicu s dudom vuku ko blesavi, tu nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Premium
|
Ja sam kolko mačića na običnom mlijeku othranila, razrijeđenom s vodom. Ak nema gdje kupit trenutno zamjensko, ovo je sasvim okej, neće im niš bit. Evo, zadnje malo sranje koje sam tak othranila ima trenutno dvije i pol godine i 6,5 kila. ![]()
![]() |
#2512 |
|
![]() |
#2514 |
Registered User
|
Ajme xulos prekrasne su ![]() ![]()
![]() |
#2515 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Hvala i meni su ![]()
![]() |
![]() |
#2516 |
Registered User
|
Aaaaa daj....ta mi je još ljepša!!!
![]() |
#2518 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
|
Vipera ammodytes ( poskok), danas stigla pa je zato slikana u kutiji: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...70147059_o.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...09821020_n.jpg terarij za nju https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...03711794_o.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...58657596_o.jpg Python regius pastel morf : https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/..._4524133_o.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...16804167_o.jpg Lampropeltis hondurensis tangerine https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...54335275_o.jpg Heterodon nasicus (hognose) https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...34865027_o.jpg
![]() |
Uređivanje | |
|
|