|
|||||||||||
|
|
#4444 |
|
Guest
|
atletico dolazi po porciju u finale |
|
|
#4445 |
|
Guest
|
Atletico je bolji tim od Chelsea, ali to se znalo... |
|
|
#4446 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dakle ono sto govorim stalno. Celzi ne zna igrat protiv jacih ekipa, jedino u cemu su dobri je cisti bunker a kad trebaju igrat onda su jedna obicna prosjecna momcad. Amdo odi pit sa pandom i gledaj spanjolce kako igraju finale. ![]()
|
|
#4447 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Maestralna igra Atletico Madrid-a, apsolutno zasluzena pobjeda. Tako se igra i bori za svoj klub ( igraci Barce bi se trebali ugledat na njih ). Diego Simeone moj naklon! Vrhunski trener! Kao navijac Barce od kad znam za sebe zelim Atletico Madridu da osvoji ligu prvaka i da bude prvi u Spanjolskoj. Bravo bravo i bravo! |
|
|
|
|
#4448 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
diego žozeu: get out of here, stalker! ![]()
|
|
#4450 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Kakva demonstracija moci. Ne volim ove engleske klubove s antinogometom i stalnim ubacivanjima u sesnesterac. Bravo Atletico i zelim im da osvoje Ligu prvaka. Apsolutno zasluzeno. Vamosatleti. |
|
|
|
|
#4452 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Hahah istina,sta nije bio na šanku s ćirom bas prije 15 minuta???? Reklamirao kutjevačko 😄😄😄😄 Hhahha koja zenska haha. -Nadam se da necete dobiti trenerske ponude za vrijeme svjetskig prvenstva. - hvala na lijepim zeljama - po zaslugama jel Hahaha |
|
|
|
|
#4457 |
|
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Hamm, mislim da bi bilo vrijeme da malo zakljucas ovu temu dok se ne smiri ekipa malo ![]() Da ne ispadne da sam sero.nja neki. Moram cestitati na pobjedi, svaka im cast, borili su se i igrali, CFC, a sta reci, nisu bili na razini na kojoj su trebali biti, i dalje ih volim i navijam za njih tako da. a sada, idemo dignuti PL kantu haha ![]() |
|
|
|
|
#4458 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Koja je ona poznata Žozeova ? Best team lost ? ![]()
|
|
|
#4460 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima boga, jedni cigani su ispali, a drugi ce u finalu ispast. Atletico majka, jos nek prvenstvo uzmu i sretan sam ko da je barca sve osvojila!!! I da, stico i decembarski su kraljevi, drveni ko cepovi ![]()
|
|
#4462 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() ![]()
|
|
|
#4464 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
#4465 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.05.2014. u 01:54. |
|
|
|
|
#4467 |
|
Guest
|
hebeš španjolsko finale. To će biti totalna gnjavaža za gledanje. Sva sreća da je SP Brazil na vratima, pa će bit dobrog nogometa ![]() |
|
|
#4468 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ROTFL Ama simpatizeru barcelone tiho budi. Znaju znaju. IMHO murinjo je krivo odgirao. Trebao je nakon prvog gola kaj su dali odmah složiti bunkerčinu kakvu svijet nije vidio.Ja finale ne gledam. Kaj da gledam te curice kak se valjaju po podu i mašu rukicama? Nije to razina barcelona ali panjolci su to. ![]() GG Atletico stoji ali to ne znači da neće biti valjanja i glume u finalu. Daj bože da englez sudi jerbo inaće će biti prekid svakih pet minuta, a mahanja rukama na svaki faul. ![]() Ali atletico je imao dobar plan, a taj je slomiti pola momčadi u prvoj. No sve u svemu finale ne gledam. Jednostavno mi nije stalo tko osvaja. Da mogu birati to bi bio Atletico. Ipak su "autsajderi". |
|
|
|
|
#4469 |
|
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
| Uređivanje | |
|