|
![]() |
#6962 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6965 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
"As can be seen in the images, the device is covered by a protective shell intended to prevent people without authorization from seeing the physical design of the phone.*Some areas of the photos have also been blocked or otherwise obscured by BGR." |
|
![]() |
![]() |
#6968 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Upravo sam slučajno primjetio ovu bizarnost u postavkama accounta: https://www.dropbox.com/s/83db19pg67...9-11-45-09.png WTF? Kad se klikne, ispadne da je to account twittera. Ne koristim ga baš (moram ga imati zbog jednog projekta), pa ni ne znam što je normalno, a što ne. Osim što je Twitter generalno annoying, ovo meni ne izgleda normalno. Kaj vi mislite? |
![]() |
![]() |
#6969 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo se Samy poigrao ![]() Ako ne pali standardni gasi/pali, onda bi factory reset vjerojatno riješio to. |
![]() |
![]() |
#6970 |
"Samo vodu ne!"
|
|
![]() |
![]() |
#6971 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Pod "ako ne radi..." sam mislio ako gašenje i paljenje uređaja ne sredi stvar. Nisam mislio na twitter aplikaciju. |
|
![]() |
![]() |
#6972 |
"Samo vodu ne!"
|
Uglavnom, nisam gasio mob. Samo sam ubio aplikaciju i ponovo pokrenuo i sad vise nije annoying. ![]() |
![]() |
![]() |
#6973 |
Fresh Juice
|
Ste vidli OnePlus koji dolazi? Cijena ispod 350 eura će bit http://www.gsmarena.com/oneplus_one_...-news-8323.php |
![]() |
![]() |
#6974 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za te novce 1+1 ce biti zvjerka... Hw ce neupitno biti mocan, od baterije do soc-a, samo mene malo brine velicina.. Ako ispadne kako pisu (152.9 x 75.9 x 8.9mm) bit ce to velik mob... phablet.. sto li vec ![]() Iako cisto sumnjam da ce biti ovako velik jer jedan note3 je 151.2 x 79.2 x 8.3mm i ima veci ekran, a u najavama su govorili kako ce One imati slican screen-to-size ratio kao nexus5... Mozda kasnije malo izbace i neku mini verziju sa slicnim hw-om, samo sa max 5" ekranom... S druge strane ovaj LG izgleda zanimljivo, dobro osim roze boje ![]() Znam da je samo za japansko trziste al moguce da ce G3 poprimiti neke znacajke ovog moba poput jako tankog ruba oko ekrana.. Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 19.04.2014. u 20:36. |
![]() |
![]() |
#6976 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6977 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam problem,nisam htio u LG temu staviti jer pretpostavljam nema toliko veze sa markom mobitela,prekjucer mi kreni punjac ispadati iz mobitela,malo ga pomaknes ispadne kabel,to neki vrag otisao ili ? Kako rijesiti to ? |
![]() |
![]() |
#6979 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: blava. 20.04.2014. u 18:16. |
![]() |
![]() |
#6980 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Molio bih ukratko nekakvu usporedbu Note 2/ Note 3/ LG L2 ?? Neke najosnovnije prednosti i mane, te omjer cijene i "kvalitete" ?? |
![]() |
![]() |
#6981 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je prava stvar - sve za mobač u jednom uređaju https://www.indiegogo.com/projects/g...-your-key-ring
#6982 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Imam HTC One X dvije godine i razmišljam sad o novom mobitelu. S ovim sam bio zadovoljan sa svime osim fotićem.. slike nisu baš realno zgledale (objekti su znali čudno izgledat.. izduljeno ili prošireno na nekim mjestima itd. tipa kad bi psa slikao, uši bi ispale trunkicu dulje nego u stvarnosti. Boje mi također nisu niš posebno... dost slab kontrast, nekako pastelno uglavnom. Slikanje po noći dost lošije nego na iphoneu). Sad me zanima jel HTC popravio fotić u međuvremenu ili da gledam sony? (pretpostavljam da sony ima najbolju kameru). Ovaj novi one mi je prevelik, z1 i z2 također, z1 compact mi je super (ima ga brat), ali me nervira onaj gumbić kaj viri sa strane, samsunzi mi se ne sviđaju... Razmišljam da pričekam one mini, al opet me brine taj fotić... |
![]() |
![]() |
#6983 |
Premium
|
Navodno su poboljšali fotić na M8, ali je to teško tvrditi dok se ne pojave fotke. Očekivala se duplo bolja rezolucija, ali je na kraju ispalo manje od predviđenog.
#6984 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
evo MIUI i na Nokia X http://en.miui.com/thread-20971-1-1.html
#6985 |
Premium
|
..
Pa meni rezolucija nije tolko bitna... bitna mi je kvaliteta slike/boja i da slike izgledaju realno, a ne tak nekak čudno i blijedo.. |
![]() |
![]() |
#6986 |
Premium
|
Najviše kritika na M7 se odnosilo na kvalitetu slika jer se 4MPix fotić nije iskazao bez obzira što su reklamirali da će slike biti fenomenalne zbog velikih pixela. Ako uz to dodamo da mu ni pouzdanost fotića nije bila jača strana, imao si priličan fail od aparata.
#6987 |
Fresh Juice
|
Kvaliteta slika na M8 je ista kao i na M7 rekao. Budem postavio ovaj vikend koju sliku |
![]() |
![]() |
#6988 |
Premium
|
A kakva je slika na M7 spram sonya? Jel je opce sonyev fotic najbolji? EDIT: Nisam vidio coconutov post iznad. Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 10.05.2014. u 19:41. |
![]() |
![]() |
#6990 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|