|
![]() |
#7381 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Igras diablo toliko vremena, resetiras likove i sad kazes da ti se sve vrti u krug ![]() To je diablo ili ti je fun ili nije, dropovi su tu usput, sta ja sam dobio SoH i sad bi trebao prestat igrat barbara jer mi nema sta dropat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7384 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7386 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7387 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Pola foruma neprijateljski nastrojeno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7388 |
Guest
|
Lateralus, pukni se natalijinom čizmom u guzicu |
![]() |
![]() |
#7390 |
Akutna lijenčina
|
Evo jedne slike od jučer dok smo radili Torment 5 run. Mislim da fali još jedan-dva, ali negdje naprijed su već nekoga mlatili ![]() http://i.imgur.com/21cg0nV.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7391 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene se sve svodi na trosenje tesko stecenog zlata na gemove i craftanje. Jedino me moze posrat Vyrs set item i dignut me malo i to je sansa minimalna a ostalo tesko.. Ove cizmice bi mi dobro dosle.. http://us.battle.net/d3/en/item/vyrs-swaggering-stance Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.04.2014. u 01:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7392 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Al kad se mobovi okrenu tuc petove dok ti setas okolo, WD ima puno laksi zivot kad nema moba da te tuce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7393 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Buljo bi velike brojke odmah da skaču critovi po 15 milja, ali ako bi baš išli zbrajati totalni damage fetish WD ispada stroj za razbijanje elita/champova. Mališani udaraju 5-6m po komadu bez Mask of Jerama i buff spellova. Sa njima svaki dobije +(75-100)% damagea od helma, +20% damage od Mass Confusiona i +50%damage/+20%IAS od Big Bad Voodooa. Na to sve još dođe bonus elite damage i udri brigu na veselje ![]() Jučer sa novim WD beltom jako zanimljivo postalo, za sekundu-dvije lijepo preko searing locusta DoT-am i slowam cijeli ekran enemyja za 60% na par minuta, mallet lordima trebalo 7 gladnih godina da se došeću do mene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7395 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
I da, to je onaj luđak WD koji je skinuo pola helta torment 6 Ghomu u jednom hitu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7396 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vrag mi nije dao mira pa sam išao malo gledat, zbrajat dmg. Testirao sam dmg i na gnomu. Dakle, aps mi je 2.10, mobu skinem cca 7 mil (gledam single target), a elitima cca 12 mil HP i to po svakom udarcu i to samo sa spectral bladeom, to još nije uračunat bonus na black hole i arcane orb, to je sve ugrubo jer je tesko to dobro izracunat ali gnom... Stavio sam torment 2 i tamo gnom ima 440 000 000 hpa, meni je trebalo od prvog udarca do smrti 20 sekundi, napadao sam sa svim kaj imam (black hole, orb, proc od amuleta, familiar) i po tome mi je dps iliti damage per second 22 000 000 ![]() Volio bi čisto radi neke usporedbe da još netko testira svoj dmg na gnomu, bilokoji torment, samo je bitno da zapiše koliko je imao hpa i koliko je trebalo da ga ubije od trenutka prvog udarca do smrti, naravno sa gearom sa kojim stalno igra. Pa da možemo malo usporedit likove. ![]()
![]() |
#7397 |
Akutna lijenčina
|
@Buljo: Deal, dok dođem doma idem na full offensive build sa 20 fetiša, max damage pa baš da usporedimo dok sad imam konkretne brojke. Pet WD nije do kraja efektivan gdje ima puno trasha jer se rasipaju fetiši na sve, ali na same bossove ne znam ako ga što može samo tako preteći. Preko pet WD calculatora sam izračunao da bi sa svojim gearom i samo 12(!) fetiša radio samo od njih 50+m, dok batsi rade samo 5m. Sa Jeramom bi se ovo doslovno poduplalo, ali i ovako ide čisto fino za bossove. Lijepi damage, al opet wizza je dosta lakše zgirati nego WDa da radi solidan damage, bar dok WD ne skompletira Jade Harvester set, onda je smrt express koja oneshotta sve živo i (uskoro) mrtvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7399 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ček ček, nemoj niš mjenjat, igraj sa buildom sa kojim inače igraš, nije problem napuhat brojke na jednom bossu sa par izmjena ![]() Test 2: Sa drugim passivom i drugim familiarom ugine za 17,6 sec što je 25 mil dpsa ![]() Dalo bi se još nekaj al ovo je 2 klika doslovno.
![]() |
#7400 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Evo i video ubijanja, malo iznad 7 sekundi trebalo mi za Ghoma na Tormentu 2 (negdje 15 fetiša bilo, nije mi se dalo još čekati za 20 fetiša, išlo bi još i brže to), snimao mobom jer mi se nije dalo MSI afterburner instalirati i ići u UEFI palit onboard za Intel QuickSync ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 14.04.2014. u 17:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7401 | |
Premium
|
Citiraj:
A da ne govorimo kako wiching hour sa att speed i Crit dmg legacy jos zivi kao najbolji belt iz vanile, a sumnjam da ima ista novo da ga zamjeni u RoSu. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 15.04.2014. u 11:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7402 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Inna pantsi definitivno legacy će imati svoje mjesto jer novi već nemaju na sebi 8% IAS/1% CC, tako da me to ne čudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7403 |
Premium
|
Dosta ljudi se switcha na harrington, posto je sve puno stvari za otvarnaje, a potreban je samo za elite i rare packove. 120% dmg na 10 sec je dovoljno da se bursta champion pack ili veci dio njega. WW barb ima prebolesne pantse, samo ih treba dobit, ja sam vec 2k shardova bacio na legse, depth diggersa i hammer jammersa koliko hoces. A sto se tice inna pants-a ne znam 1% crit nije toliko bitan, move speed moze ic iz paragona jer ce lvl 70 pantsi imat 450+ dexa plus socketi, znaci tebi je bitan samo attack speed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7404 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
ROS na OKS-u 22,45 EUR: http://www.onlinekeystore.com/diablo...-download.html Toliko o teoriji da Blizzove igre drže cijenu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7405 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7406 |
Premium
|
Mislim da bi D3 mogao lagano u mirovinu, bilo je fun igrat barbara sa SoH a sad ide u smece ![]() http://us.battle.net/d3/en/forum/top...6541068?page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7407 | |
Premium
|
Citiraj:
Debili iz blizza su se opet uhvatili balansiranja, tj overnerfanja stvari umjesto da igra bude zabavna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7408 |
Premium
|
Pa dobro ok mogu oni to nerfat, ali onda opet sutnu barb-a do toga da ga nema smisla igrat, bez njega njegov DPS nije vrijedan spomena, jucer sam ubijo elitu na T4 oko 50ak sec, sa shardom mi je trebalo 10ak sec, a meni se ne provodi po 40ak minuta u riftu u kojem najcesce ili dobijem previse legendarya ili 0. Poanta je, bio je zabavan za igrat, igra je single player, nerf nije bio potreban tj oni zovu hotfix ( nakon toliko beta testova, 3 tjedan je igra vani ) da im je to promaklo? Naravno da nije to je bilo intended samo sto se ekipa zalila i blizzard napravio reakciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7409 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da je SoH OP istina je jer likovi igraju T6 s 700k dpsa, 5m tough, i 10k heala. I sam ga imam ali igram max T3 , jer želim da to sve bude brzo i one shot. Ali ako ga nerfaju da bude useless....barba više neću igrat...prijeću ću na drugu klasu, previše sam se navikao na WW+ SoH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7410 |
Premium
|
Pa bas tako, nerfan wizz radi familiara i onda i frozen orb. Prakticno unisten lik. Nerfaju barba sa SoH, jer sad je toliko sporo ubijanje da ti se gadi. Zovu i DH nerf Cluster arrowa, jer je DH overpowerd lik do jaja. I sve to u igri gdje nema PVPa, gdje nema competitive gameplaya, nego samo da ides ubijat mobove za "ikakav" loot, i onda ti nerfaju mogucnost da ih ubijas. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|