|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja bih buku riješio kao kod električnih auta. Struje ima na pretek, ugraditi pojačalo 2kw i subwofer i opet čepići u uši ![]() Timovi još sutra vrše testove, ali ne vjerujem da se nešto bitno može smisliti. Bojim se samo (kao što spomenu drug), da Mercedes ostalima ne da "rootane" motore, onda se RB i Ferari mogu boriti za 9. mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Dakle, Alonso je na testiranju u Bahreinu koje je moralo ranije završiti, vozio sa šasijom s kojom je Kimi nastupao. A testiranje je ranije završilo jer su utvrdili da je šasija oštećena od prvog slobodnog treninga i ovi panjevi su to tek sad skužili. ![]() Ponekad mi je zbilja neugodno što sam njihov navijač ![]() ![]()
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Slažem se, pa kakvi su to majmuni tamo.. I zašto nisu dva auta ostavili tamo, šta da je jednog razbio? Ne znam, žao mi je stvarno vidjeti dva velika talenta u Ferrariju kako trunu u osrednjem/lošem autu. Sad sam se sjetio onog dokumentarca kojeg su objavili tokom zime o razvoju novog motora(koji je ko fol trajao 2 godine ![]() Da mi je znat šta sad planiraju, mogu im pomoći neki patchevi oko ERS-a koji ih navodno muči, mogu ovjes malo optimirati ali ono najgore je to što maksimalnu brzinu ne mogu ove godine nadoknaditi jer to zahtjeva redizajn motora, a to je nakon 1.3. ilegalno. Žao mi je jedino ljudi koji se nadaju čudima i postoljima do Barcelone ili sredine sezone. Ova sezona pripada Mercedesu, pitanje je kome jedino, Hamilton bi trebao biti bolji vozač po svemu ali Nico je stalno tu negdje. Hvala svevišnjem što im ne brane da se utrkuju, inače stvarno ne znam šta bi spasilo tu F1. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 09.04.2014. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ah, dat ce sad ovu sezonu Mercedesima da uzmu jer bi ipak bilo malo preocito, a i Mercedes nosi dosta love u F1, makar me nebi cudilo s obzirom na ove info da tvornica energetskih pica opet dobije "edge" u vidu auspuha. Ali sljedeca godina opet mora ici RB-u jer ce Matesic sigurno povuc obje momcadi ako nebude voda isla na njegov mlin sto si F1 nemoze priustit. Jedino se nadam da ce ih nekim cudom sve Honda zajebat motorom i da Mclaren napokon slozi tu j.. aerodinamiku, i onda da ih onako, lijepo ![]() Ovo me s druge strane takoder zalosti, makar ih razumijem jer logicno da nitko od njih nema nikakve financijske isplativosti od novaca koje dobiju od momcadi nego jedino od onoga sto mogu implementirati u novu liniju npr. Civica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
|
[A i valja dodati, Vettelu krajem ove godine ističe ugovor.[/QUOTE] BMW u 5. mjesecu donosi odluku o povratku u F1. Odmah bi startali 2015. Moguće da kupe mog i brkinog ljubimca, što bi bila jaka kombinacija. U tom slučaju navijam za BMW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
BMW u 5. mjesecu donosi odluku o povratku u F1. Odmah bi startali 2015. Moguće da kupe mog i brkinog ljubimca, što bi bila jaka kombinacija. U tom slučaju navijam za BMW.[/QUOTE] Ti baš voliš mijenjati momčadi za koje navijaš! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
BMW u 5. mjesecu donosi odluku o povratku u F1. Odmah bi startali 2015. Moguće da kupe mog i brkinog ljubimca, što bi bila jaka kombinacija. U tom slučaju navijam za BMW.[/QUOTE] meni se to ne svida. svida mi se BMW jer mi je drazi od ferrarija, ali mi nije drag vettel ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Je suis Schumi
|
Maldonado u Kobayshi su idealni tipovi za one igrice di razbijas aute ![]() Dobri su jedino sto donose lovu... Treba ovog Hulkenberga ubaciti u vatru tj. u neku jacu momcad ![]()
![]() |
#610 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() a maldonado, nemam pojma, pao mi na pamet. koliko se sjecam, BMW je uvijek kacio sa motorima konkurenciju, daj budali sto vise koja nema straha, mora biti rezultata ![]() kako god, ako se vrati BMW u F1, ja vrlo heppy jer navijam onda za njih ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nadam se da će se BMW vratiti, ali kao tvornička momčad, a ne kao xxxx-BMW. Sumnjam da će uzimati kamikaze. Prije da će povući klince iz Formula BMW. Ovako im ih ostale ekipe poberu
![]() |
#613 |
Je suis Schumi
|
Ulazak još nekih momčadi će se sigurno dogoditi. Pogledajte intervju s Bernijem prije Bahreina. Prije su se spominjali VW, Hyundai i tako to. Mislim OK, ako slože neki auto, ali meni su institucije F1, Ferrari, Renault, Mercedes i Honda, te McLaren i Williams od privatnih. Još ako dođe BMW, taman. ![]() Većina je tu, iako neki samo kao tehnološki partneri. Ali uvijek će tu biti 1-2 momčadi čvrsto prikovane za začelje. Nekad Minardi, danas razni Catherhami i sl. koji imaju više promjena naziva u F1 nego sponzora.
![]() |
#616 |
Je suis Schumi
|
Domenicalli je od LDM dobio zadatak da se poprave do Španjolske, u suprotnom leti! ![]() S obzirom da se neće ništa promijeniti ili možda hoće za nijansu, panj leti! Dolaze ili Flavio ili Brawn. Brawn je stručnjak, ali Flavio je majstor muljanja, koje je ključno za opstanak u F1 pa nekako više njega priželjkujem ![]() EDIT: I jasno je da Ferrari ima teži motor od ostatka!
![]() |
#619 |
Je suis Schumi
|
Dobio je po sebi vise od Symondsa nakon crashgatea. Dobio sina (pitaj Boga kojeg) ![]() Covjek bi rekaocda se smirio, tko ce ga znati. Ali on i Alonso bi opet bili tandem ![]()
![]() |
#621 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Priča se po twitteru da je Stefano Domenicali odstupio sa glavnog mjesta u Ferrariju Danas je i RB odluka za Australiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Je suis Schumi
|
Sad je i sluzbeno: http://www.autosport.com/news/report.php/id/113446
![]() |
#626 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ako si na čelu momčadi 5,6,7 godina i ne napraviš konkurentan bolid, onda si kriv. On je alfa i omega, on ima najveću plaču i najveću odgovornost, to tako ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www1.skysports.com/f1/report/...ed-bull-appeal Po meni jedina logicna odluka ,jer im inace moze bilo tko doc i tvrdit mi smo trosili 100kg/h a prava potrosnja ko zna |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
|
Gledam malo koeficijente za 1. mjesto u Subotu. Hamilton 1,7 (po meni 80% izgledno prvo mjesto - igrati) Rosberg 3,0 Vettel 15 Riki 20 Ostali 30-200 Neznam zašto RB ovako dobro kotira, ili je stara slava, ili su najave Renoa da će biti nekog napretka u Kini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|