|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
T-com model još uvijek ne nudi OTA upgrade. Pokušat ću kasnije preko PC suita. EDIT: Preko pc suite-a nadograđeno na 4.4.2! Uredno je ponudio update, skinuo file, nadogradio, svega 30 min je trajao proces. Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 19.03.2014. u 21:34. |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Trebam još malo isprobati ali mi se cini da baterija ne drzi kao na 4.2 , prije sam uz iste postavke i neko medium korištenje dobio solidna dva dana +- , a sad na 4.4 nekih max 30 sati , gsam ne detektira nikakav problem tj. ništa ne ždere baterju kaj nebi smjelo. Jeste li vi radili Factory reset nakon updatea , mozda bi to rjesilo problem ? |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moze li netko tko koristi jos 4.2.2 iz t-mobile, napraviti mi SS na kojem se vidi ime firmware-a? Stavio sam kitkat, no zelim sada fleshat natrag 4.2.2. Ono sto sam probao flashat me baca u boot loop. Pa bi htio nekako biti siguran da sam skinuo dobar firmware file. Edit: Rijeseno, morao sam napraviti factory reset nakon flashanja. Ako netko jos zapne, postupak je ovakav: 1. Ugasiti mobitel 2. Drzati skupa power+down tipke sve dok se ne pojavi LG logo 3. Cim se pojavi logo, pustiti obje tipke istovremeno te ih opet skupa pritisnuti nakon jedne sekunde i drzati tako 4. Pojavit ce se factory reset ekran,nakon cega pustamo tipke. Sa power tipkom dva puta potvrdite reset i to je to, nema vise boot loop.
************************************* Zadnje izmijenjeno od: wireless_os. 20.03.2014. u 21:06. Razlog: rijesen problem |
![]() |
![]() |
#275 | |
Premium
|
Citiraj:
očito skype ostavlja neki proces aktivan koji polako cucla bateriju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#277 |
Premium
|
obično je najbolje ga na tvorničke puknuti. Ali nisam htio izgubiti sve slike i podatke s telefona pa ga nisam niti ja resetirao. Pogledat ću sad par dana kako se ponaša, ako će biti slabija baterija, pokušat ću factory reset. |
![]() |
![]() |
#278 |
Fresh Juice
|
Prilikom reseta(na početku odmah) bi te trebao pitati želiš li da formatira i memoriju za pohranu, to staviš ne i ne bi trebao ostat bez slika. |
![]() |
![]() |
#279 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudi ste nasli kakve informacije za e975 aka optimus g? Pa od kad je izasel nisu mjenjali android na njemu....zapravo jesu sa 4.1.1 na 4.1.2 woow... Ja nis ne nalazim konkretnog! |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#281 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g...-news-8140.php |
|
![]() |
![]() |
#283 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavio se G2 Mini po cijeni od 350€ što je prevelika cijena jer za 200€ dobijete Moto G sa istim čipsetom, boljom rezolucijom ekrana (720p vs qHD) i 16Gb interne memorije. Jedina prednost LG je podrška za LTE. http://www.fudzilla.com/home/item/34...r-%E2%82%AC350
#285 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ostalo je retard mini! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#286 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
tko ima G2 ovdje? meni se trajanje baterije u pola smanjilo otkako sam na Kitkat dobio update. mob nije rootan ni nista, i napravljen factory reset nakon updatea. uz istu upotrebu sam imao preko 30sati standby-a i oko 3-4 sata screentime-a, sad mi je to doslovno prepolovljeno. Ima li neki nacin da pratim sto najvise trosi bateriju, ili ako znate koji od servisa najvise trosi? jedino imam ugasen google now, sve drugo je na automatic, sva syncanja, social appovi itd. mobitel se ne koristi za igre, uglavnom, za dopisivanja i rijetko koji poziv. |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
Ista je situacija i kod mene , samo ja nisam napravio još factory reset , ali nisam se bas u zadnije vrijeme zezao s mobitelom tak da nisam niti baš istraživao previše o ovome problemu . Samo znam da su mnogi na xda rekili da je cak još bolja baterija s kk gore , neznam . |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Evo, ovo je moje iskustvo. 4.2 - standby time :150-160 sati nakon update-a na 4.4 (bez reseta): 110-120 sati Nakon reseta na tvorničke i punjenja cijelu noć: 130-140 sati. Korištenje je u 5% isto svako punjenje Ono što znam je da su napisali negdje na webu da KK ima problema sa Snapdragon 800 chipsetom, u aplikacijama tipa Skype ili Viber. Jer neki procesi ostaju pokrenuti (mislim da za kameru) koji cuclaju bateriju. Ja ne koristim skype na mobu, ali je pad osjetan (vjerojatno viber). Moje razmišljanje je da sa onim "upgrade"-om knock on funkcije i malo bržim sistemom, su samo povećali voltažu na digitizeru i dodali clocka prilikom izvođenja osnovnih funkcija. I evo ga, baterija se više troši. Upravo skidam V10a Europe open i vjerojatno sutra ide nazad gore. Uz slabiju bateriju sam primjetio da mi nekad ne uključuje funkciju "sleep time", da zgasi sve tonove npr iza 20H. I tako mi specijalci šalju na viber poruke iza 12 u noći, dijete spava, a ovaj šalje slike svog hardware-a. Ono, nekulture do yaya. Tako da taj Kit kat na G2 i nije baš neka sreća. Eh da ne bih volio raspravljati zašto i kako sam dobio toliko standby time-a , već sam to jednom prolazio. ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Lika u mom srcu
|
ma baterije mi je totalno rasulo sad, evo danas, minimalno koristenje, malo skypa, od jutros od 8h, do evo 9 navecer, na na 53% a screen time 1h10min bullshit, kako je moguce da ovako useru bateriju sa updateom. Sa baterije koja mi je uz puno upotrebe drzala preko 30-35 sati (dan-noc-dan) bez problema, sam dosao na to da mi nece 24 sata izdrzati i to uz nikakvo koristenje... prokleti LG |
![]() |
![]() |
#293 |
Lika u mom srcu
|
niti znam niti mi se dade zajebavati s time i istrazivati kako se vratiti i onda gledati kako cu brickat nesto bla bla... rijesit ce se ovo, ili mojom prodajom mobitela ili od strane LG-a ![]() samo ja ne znam sto drugo uzet, nije stvar u novcima |
![]() |
![]() |
#294 |
Fresh Juice
|
Motorola Droid Maxx |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
koliko sam vidio po netu, motorola jedino po trajanju baterije može parirati G2, po ničem drugom. Svi koji želite downgrade na 4.2, možete po ovim uputama. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476 Ja ću ipak još razmisliti dan-dva prije nego odlučim za downgrade ili ne, na kitkatu mi se sviđaju bijele ikone, dosta mi je plavih, još od Optimus 2x to vuku ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 15.04.2014. u 15:22. |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
LG-E400 vraćanje podataka
Mogu li kako na navedenom mobitelu vratiti podatke koji su bili prije resetiranja? (slike, muzika,..) |
![]() |
![]() |
#300 |
Fresh Juice
|
To si memorijsku formatirao? Mozes probat s nekim alatom za vadjenje podataka(tipa Recuva) ali to je flash memorija i tesko da ces ista vratiti. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|