|
![]() |
#10142 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#10143 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Poanta price je - vec si u par navrata u ovom threadu popio svu pamet svijeta, pa me samo zanimalo zasto, nista drugo.
![]() |
![]() |
![]() |
#10144 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Blah, moj bed, nisam ni pročitao članak do kraja, sad mi je sve jasno... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10146 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Naravno da smijem ![]() ![]() Citiraj:
![]() Obzirom da sam cijeli život usko vezan uz automobile, održavanje, nabavu dijelova, kupoprodaju, registraciju, osiguravanje, ne trebam jednog umišljenka kao ti da mi daje tipove vezane uz to ![]() Kad trebam savjet u vezi nečeg što ne znam, ne sramim se pitat, u bilo kojoj temi i za bilo šta, ali takve kvaziveličine prepametne za sve kao ti, ne doživljavam baš previše ![]()
![]() |
![]() |
#10147 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#10148 |
gadget freak
|
![]() |
#10150 |
gadget freak
|
2-4 po podružnici (na cca 30-40 ljudi/računala), 10ak u glavnom zastupstvu. Mah, bolje da ni ne pišem o tome, jer je malo prejavno za pisati, ali razina nadzora svega graniči sa komunističkom filozofijom kontrole ama baš svakog sredstva komunikacije na sve dostupne načine ![]()
![]() |
#10152 |
gadget freak
|
S mog gledišta je suludo, pogotovo kad se na sastanku pred 50 ljudi pusti snimka razgovora starije kolegice, koja je relativno friška u ovom poslu, nevješta u pravilnoj komunikaciji sa strankom, pa se iz toga izruguje istu pred svima ostalima.... I s druge strane, još važnije, za sve te peezdarije i te mlatim....e mi na terenu moramo zaradit lovu/plaće ![]()
![]() |
#10153 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Kojem se to autu mijenjaju tekućine svakih 1000km?
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: tor. 28.03.2014. u 07:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10154 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To je samo prvi servis, nesto sto je do nedavno bilo normalno na mnogim svim autim. Nakon jednu, dve, tri tisuce po novo ulje. Kolko sam ja procital iznad 320ks ili oko EVO tuning postaje poprilicno skup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10156 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svratio malo na auto show pa uslikao neka kolica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tute ima više fotki. Al ionako većinu toga vidiš na ulici pa ti više nije toliko napeto ![]() ![]()
![]() |
#10158 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() Jednostavan, siguran i relativno jeftin tune ti je za Evek odprilike promjena filtera (ili cijelog usisa), downpipe, 3port boost kontroler, spuh i mapa. Plus bolje pakne ![]() Nakon toga možeš krenut svakakvim smjerovima i onda jedno vuće drugo... "ma kad sam već stavio tvrde cijevi za IC, mogao bih i uzet veći IC. E sad mogu i malo veći turbo a da spool ostane isti, no budem onda i veće injektore. Hm, pa kad sam već sve to,..." Normalno mora se kvalitetno održavat no ak je problem promijeniti ulje svakih 5-10k te ne mijenjaš gume svakih 15-20k... onda ili taj auto voziš ko penzić (postavlja se pitanje kaj će ti onda uopće) ili je iznad mogućnosti. Evo jedna za mrzitelja dobrih felgi: http://imageshack.us/a/img89/5794/ir5b.jpg
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: tor. 28.03.2014. u 07:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10159 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Trebam preporuku za servis turba u Zagrebu koji zna što radi. Naime, na Passatu (1.9 TDI, 130 KS, 2002. modelska godina) mi je elektronika isključila turbinu i stavila motor u safe mod. Dva servisa su napravila dijagnostiku u vožnji i otkrila da je tlak nabijanja prevelik. Onda sam otišao na put od 1000 km, dvaput mi je otišao u safe mod na prvoj polovici puta, a na povratku je sve radilo kako spada. Onda sam bio u ovlaštenom servisu gdje su mi utvrdili da je s autom sve u redu. Nekako sumnjam u zaglavljene lopatice VTG turbine koje su se "odglavile" na autoputu, ali ne bi htio riskirati da mi auto uđe u safe mod u pretjecanju. Preporuke? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10161 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prije nekih 6 godina dok sam ja trebao reparaciju, čuo sam par preporuka. Ali ne sjećam se zašto sam odustao od njega. Na kraju sam otišao kod nekog tipa u Lučko. Ne mogu se sjetiti kako se zove.
![]() |
![]() |
#10162 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#10166 |
PC Ekspert
|
![]() |