|
![]() |
#1681 |
Guest
|
s obzirom da je paypal case zatvoren. više ga nemožeš otvoriti niti pod razno. jedino ti onda preostaje chargeback ako shop ne sredi problem oko mobitela. |
![]() |
![]() |
#1682 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jeli netko naručivao mob preko AliExpressa a da je morao slati na carinu račun? Zanima me jeli dosta screen sa Alia ili treba ići i u banku po potvrdu koliko je plaćen mob kada tu nema paypala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da moraš poslati račun. Vjerojatno će ti upaliti i screen sa Allija, ali se nemoj čuditi ako ti budu zatražili potvrdu od banke.
![]() |
#1688 | |
Premium
|
Citiraj:
Plaćaš direkt sa kartice ( Escrow ). U mom slučaju je to bila Visa Electron. Dobra stvar je što ti ne uzmu 4% kao PayPal tj. nema provizije nikakve. Inače taj AliExpress nije uopće takav rizik kako ljudi govore. Imaš njihovu zaštitu 60 dana naspram 45 od PayPala. Nema nikakve provizije naspram 4% kod PayPala. Ako ti trgovac proda nešto što nije "IN STOCK" dobiva kaznu od Alia. Ako ti proda kopiju mora ti vratiti puni iznos nazad + još dvostruki iznos. Uglavnom želim reći da tamo nije nikakav cirkus kako se opisuje. Moja oba mobitela ( kupljeni od različitih selera ) su poslana jedan dan nakon plaćanja i drugi dan su već poletjeli iz Singapura što me šokiralo. Znam da kada sa stranica naručujemo stoji 4-5-6 dana Information received. Meni na oba samo jedan dan. Mislim da ako kupuješ od provjerenih selera ( 98-100% ) teško možeš spušiti. Još je njima za razliku od raznih stranica stalo do feedbacka jer od toga žive. Ovima se živo hebe kakav ti mob stigne. Ponude ti 5$ refund za mob od 250$ i mir u kući ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Premium
|
O kakvoj proviziji kod Pande & co. govoriš? Meni skinu onoliko koliko košta sa Vise Electron.
![]() |
#1691 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koja tužna provizija, nisam to nikad primijetio. Dosad sam samo neke sitnice kupovao s Alia i uvijek je došlo sve ok i brzo. Naravno, treba paziti kakav je seller. Jedino su malo spori, uzmu si 24h za provjeru transakcije s kreditne pa onda još koji dan dok se narudžba ne obradi, ali jednom kad se zalaufa stvar obično dolazi brzo. Ako se dobro sjećam, tamo seller dobiva pare od alia tek kad ti potvrdiš primitak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Zna li netko koliko treba vremena da refund sjedne na račun? Još prošli tjedan mi je vraćen iznos s ebaya plaćen preko PPa (Visa Electron), vidljivo na PP, no na računu PBZa još ništa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Daj ti s nama podijeli s kojima si to sellerima imao dobra iskustva da znamo za ubuduće. Uvijek volim čuti preporuku da ne pikam sam jer onda obično profulam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Onda nemojmo o tome pricati kao da je bas to bilo. Moglo je biti milijon stvari, nedostatak zaliha, motorola ih udarila po prstima jer motog nije za hr trziste itd. Amazon je prevelik da ga par Hrvata dira. Oni to vrlo jednostavno rjesavaju, zalockaju ti account i onda ako ponovo otvoris koji, zalockaju i te. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
E da je samo motorola. Ako si pročitao malo pažljivije ovu temu, vidio bi da kolega ne može naručiti Xperiu Z i neki Samsung Galaxy koji nemaju veze sa motorolom i njihovom politikom da moto g nije za HR tržište. Ne tvrdim da je zbog rma, ali me nebi čudilo da ima veze sa time. A i sami su rekli da su u pitanju neke reklamacije, bilo je na kojoj stranici prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Registered User
|
Vama koij ste nedavno slali mobitel nazad u Kini mobitel stoji jos u Pekingu ili je stigao na odrediste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Premium
|
Stigao na odredište nakon nekoliko dana stajanja u Pekingu. Dobio mailom potvrdu od sellera da je zaprimljen i da stvarno ne radi.
![]() |
#1707 |
Registered User
|
Meni su isto javili da je stigao 21.03, ali ma IPS ne pise nista o preuzimanju.Morati cu danas stisnuti ove iz poste da posalju potragu jer mi treba potvrda da je primljeno tako da mi Paypal isplati novce nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Guest
|
chargeback je reklamacija transkacije. za svaku paypal kupnju se tebi na popisu svih transkacija pojavi transkacija za paypal kupovinu. pa onda ako smatraš da si prevaren možeš pokrenuti reklamaciju za transkaciju u svojoj banci, priložiti dokaze i opisati problem. ja sam do sada u zadnjih nekoliko godina morao dva puta pokretati chargeback, prvi put zbog engleza drugi put zbog amera. i svaki put sam dobio povrat love nazad. |
![]() |
![]() |
#1709 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Da li je tko uzimao mob s buyincoinsa? Mislim ne da su spori nego jako spori. Mob je zaista povoljan, free shipping, ali trebalo im je 8 dana sam da ga zapakiraju i pripreme za slanje. Dobio sam i tracking broj SE (Sweden Post delivery information for tracking no.R...........SE) ali mobu ni traga ni glasa na web trackingu, mob je kupljen 10.04.2014. a poslan je kao 19.04.2014. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
pretpostavljam da si krivo napisao datume i da se radi o 3. mjesecu ![]() prati tracking na http://www.trackitonline.ru/ i do kraja tjedna bi trebalo biti nekog pomaka. vazno je strpljenje, nekima treba i 2 tjedna od slanja da tracking proradi. kad ti proradi vjerojatno je blizu HR |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|