|
![]() |
#4052 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4053 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
da, da puste priče ... jedino što su podravska i sad RBA napravili ostali ništa ... a niti neće tako uskoro ... Hypo već najavljuje app pola godine kao rade je a ništa još od nje ... PBZ i ZABA nemaju još ni u planu ... |
![]() |
![]() |
#4054 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da ne bi rekli da je 1020 tek običan smartphone ![]() http://www.theguardian.com/technolog...ne-in-pictures http://www.centrefoldmagazine.com/issue/close-up#6 http://www.wpcentral.com/nokia-lumia...magazine-shoot |
![]() |
![]() |
#4056 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ne, ništa se ne zna za 8S, zato ga i nisam nabavio, a mogao sam ga kupiti ispravnog za 500kn. Znaš HTC-ov moto: Htio si podršku za mobitel bar dok je u jamstvu? Trebao si malo bolje razmisliti prije kupnje. Cilj je prodati uređaj - ne dati mu podršku! |
![]() |
![]() |
#4057 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
WP8.1 Developer Preview koliko ja znam ići će na sve modele. Ispravite me ako griješim no kaj nije GDR3 Preview bio dostupan svima?
#4058 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Ići će svima, ali nije to to, ipak velika većina ne zna za developer foru. Ako nije OTA nadogradnja od HTC-a za SVE, to je žalosno. |
![]() |
![]() |
#4059 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#4060 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Da li je objasnio kako će to funkcionirati? |
![]() |
![]() |
#4061 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ako će biti dostupan bar Developer Preview, bio bih bar donekle sretan.. Prije nego su izbacili službeni GDR3, stavio sam na svoj Developer Preview. Znatiželja, a sada će biti možda jedina mogućnost. Razočarao sam se kad su dali službenu potvrdu samo za 8X. Kakva je situacija sa D.Preview instalacijom i jamstvom? Jel se gubi jamstvo ili ne? Sad mi je svejedno, jer je sluzbeni GDR3 instaliran, ali za kasnije ako bude trebalo... I da li je moguće vratiti na prethodno stanje, u slučaju jamstva? |
![]() |
![]() |
#4062 |
Banned
|
Na 620 sam imao dev GDR3 (Black) - i kada sam napravio reset - ostao je. E sad, kod Nokie imaš alat za reflashanje - ako si skinuo Amber od prije, mogao si reflashati. Kod HTC-a stvarno ne znam kakvo je stanje, ali što se tiče jamstva, kod nas ti to ne gledaju, bar ne u Mobisu, dok za Agram nisam siguran. |
![]() |
![]() |
#4063 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nokia Icon review. http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...eview-1061.php
#4064 |
Banned
|
Nema - to je lockscreen na slici. Main disadvantages Mediocre battery life Somewhat thick for a flagship No microSD card slot Over the top carrier branding somewhat spoils the design Lack of support for Nokia Glance Screen |
![]() |
![]() |
#4065 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Promjenih platformu i eto me kod vas ![]() Uzeo sam nokiu 925 i 2 dana se igram s njom, prebacujem podatke, podešavam, istražujem i imam par pitanjca. Da ne bi ispalo da ništa nisam tražio i da sam došao kao padobranac ovdje, nisam. 1) Notifikacije za update aplikacija, zašto se ne vide? Skinuo sam 2 aplikacije koje to rade nekak ali opet to nije to, Lumia black update i sysapp pusher i tek kad se otvara aplikacija tek onda se vidi dal postoji update. (automatic update ne želim a osim njega nema ni jedne druge opcije) 2) Htio bi neki mail klijent nešto kako je na andoridu/iphone, kako koristim malo više mailova htio bi otvorit klijent i updateat sve , ovako imam za svaki mail po jednu ikonu što baš i nije zgodno 3) Preporuka nekog BESPLATNOG video i music playera, s obzirom da je store loš i teško je tražit samo video playere na sve na koje sam nailazio se plačaju?? 4) nokia black update, gledao sam verziju svog SW i verziju SW sa tim blackom i nije isto a pod update nema ništa novo, dal taj black dolazi pod regularni update na telefonu ili ja nešto krivo radim Fala ![]()
#4067 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1. Ako imaš Store vani na home screenu, pokazat će ti prije ili kasnije broj koliko aplikacija imaš dostupno za update. Ne znam kakav interval provjere ima, možda jednom ili dva puta tjedno. Da je premalo, je. 2. Možeš napraviti merge svih mailboxa u jedan. Mislim da zasad ne postoji neki takav mail client. 3. Moliplayer imaš za isprobati besplatno pa pogledaj koja su mu ograničenja. Mislim da samo reklame ima, ali nisam 100% siguran. Vrijedi dati tih 15 kn za njega. 4. Daj napiši verziju koja ti piše u mobitelu. Zadnja koju vidim za ovu regiju je 3051.40000.1345.1003 ako ti je PN 059T8B2 3051.xxxxx ti je Black a 3047.xxxxx je Amber
#4068 | |
Banned
|
Citiraj:
pojaviti brojevi sa obavjestima - što znači da su izašli updatei nekih aplikacija. Klikom na market - možeš odabrati "update all", te ih sve automatski updateati. Sistemski driveri/appovi dođu, ali tek kad prođe razdoblje testiranje dobiješ obavjesti, do tada ih prijevremeno možeš sa app pusherom provjeriti. 2. Koristim ugrađeni pa ne znam - meni je super kada vidim svaki acc zasebno. 3. Ugrađeni besplatni player je dovoljno dobar. 4. Kupio u VIP-u ili negdje drugdje? Recimo moja 1020 i stara 620 su bile "mađarskog" podrijetla - tako da sam morao pratiti kad dolaze updatei za "Country variant" modele u mađarskoj. Provjeri si ovdje: http://www.nokia.com/global/support/...ity-in-europe/ |
|
![]() |
![]() |
#4069 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uf da su bar oni tak brzi ko vi ovdje ![]() @domis tnx bum probao to, valjda se može vratit nazad ako neće valjat... @1v@n 1. Nadam se ali to je svakako prerijetko jer kad sam tražio jednu opciju u mislim glanceu dok nisam ručno otišao preko linka na update nisam ništa mogao 3. Čuo jesam za moli ali bez obzira o kvaliteti istog nema mi smisla da plačam nešto što na drugim plaformama ima besplatno i to u velikom broju, nešto osim njega? 4. Verzija je 3051.40000.1345.1003 ali na onom lumia black appu piše da je zadnja verzija x.x.1004 pa sam zato zbunjen. EDIT: Sad ujutro vidim da ipak ovisi o državi (gledao na mobu u sitne sate pa niš čudno da sam se pogubio ![]() @Don Kihoty 1. Nije svaki dan, jer već 2 dana nisam ni jedan update dobio dio je bio sys app a dio nokia appovi 4. Njuskalo prema inside infou dostavljena je prvi put u sloveniju pa kod nas (tmobile) i kao takvu sam ju kupio (btw. lumije nisu zaključane ni na jednu mrežu?) Na linku ima samo vip i tamo je verzija koju ja imam.
#4070 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, SysApp Pusher ti je jedina opcija ako želiš odmah pretraživati je li nova verzija nečeg dostupna. Malo posla dok u njega ubaciš sve aplikacije za koje želiš provjeru osim ovih standardnih. Držat će te to kojih tjedan-dva, onda ćeš prestati uopće tražiti. Dođe automatski prije ili kasnije ![]() Ti ga lako flashaš u koji god firmware želiš, dok je god za RM-892. Ovisno o tržištu za koje je određeni firmware modificiran, dobit ćeš možda neke aplikacije od lokalnog operatera. Imaš najnoviji za naše tržište i to je to. Uživaj ![]()
#4071 | |
Banned
|
Citiraj:
- Prepiši što ti piše pod "Manufacturer Name" Primjerice meni piše RM-875_eu_hungary_298 - dakle na gornjem linku ja pratim Hungary, ne Croatia. Recimo Lumia 620 je dobila za VIP i druge mreže, ali tek kad su i na Hungary dobile 620, moja je dobila update. O tome se radi, pa si provjeri. Što se tiče appova, svaki dan mi provjerava, primjerice, danas mi je javio da je Facebook Beta dobio update. |
|
![]() |
![]() |
#4073 |
Banned
|
Lumia 925 Country variant 3051.40000.1345.1003 Available Lumia 925 T-Mobile 3051.40000.1345.1005 Available Lumia 925 Vodafone 3051.40000.1345.1003 Available Evo, ti si vidi koja je tvoja po verziji softwarea, sve imaju Black update. |
![]() |
![]() |
#4074 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Na moj post na FBu od prije 2 i pol mjeseca, prije koji sat odgovoriše mi ponovno PBZovci sa: '' Privredna banka Zagreb Petre, Marine ... naše stručne službe dobile su sve vaše prijedloge i sugestije, prate trendove i bit ćete zadovoljni rezultatom. Like · 2 hrs ago '' Tada je odgovor bio '' ... Korištenje mPBZ aplikacije na Windows Phone operativnom sustavu za sada nije omogućeno, a trenutačno nemamo informaciju naših stručnih službi kada će biti. Like · Reply · January 15 at 2:57pm '' |
![]() |
![]() |
#4076 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Amazon.com ima 65% akciju na microSD kartice: http://blog.gsmarena.com/amazon-hold...d-memory-sale/ Samsung 64GB PLUS Class 10 with up to 48 MB/s transfer speed now costs just $36 ![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Moze se naruciti ali shipping dodje $18 i to je vec cijena kao u Hrvatskoj, cak i veca (usporedio sam cijenu 64GB micro SD sa 70MB/s read speed). (cca 454 kn) Evo cijena u Hr: http://www.adria-computers.hr/index....duct_id=137900 (403,52 kn) |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|